Arakis 5999 Napisano Mart 17, 2020 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ne'š ti u Semenik tako skoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexey 608 Napisano Mart 17, 2020 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Piaggio X8 400 ie Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, Satelis said: Semenik uskoro.... 600km pljeskanje krivina Daj boze...ali boga pitaj kad ce grane da se otvore za krivinarenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Mart 17, 2020 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Za koju nedelju hoce, nadam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Mart 18, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Stigli mi neki paketici iz Kine. Nakacio, testirao i evo par zapazanja. Jednostavno, kulturno, stabilno, za citav nivo bolja preglednost. Momentalno se primeti razlika cim se udje u saobracaj. Nekada sam koristio samo pola ogledala, a danas laktove vise ni ne vidim u toku voznje. Jeftin dodatak, za svaku preporuku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Mart 18, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dodatak 2. Wind deflector. Stvar koja je doslovce resila sve moje probleme udobnosti voznje (ne racunajuci sediste). Na moju visinu 183 i vec povisen vizir koji je visine Givi i Puig-a, vetar je nekada udarao direktno u vizir kacige pa je bilo strasno voziti sa otvorenim i zbog sitne prasine koju direkt nabija u oci i buke. Wind deflector je testiran u svim rezimima..najvisem polozaju, najnizem, i svi uslovi voznje do 140km/h. Dovoljan je najnizi polozaj da resi SVE probleme. Da ne objasnjavam kako je sa visim polozajima i tu mi je smesno bilo voziti jer sam se osecao kao u kolima ili nekom tunelu koliko dobro radi posao. Vozim sa otvorenim vizirom sve do 140..prosto nema nikakvog direktnog duvanja, nema buke, nema grama turbulencije, cujem motor, cujem izduv, cujem svaku promenu stepena prenosa. Vijori vetric kao da stojis ispred malog ventilatora, taman da "hladi" u toplijim danima. Jedina mana tj. zapazanje je nesto dodatnih vibracija koje se samo vide, ali ne osete. Deflector nije tezak, ali opet na vrhu je vec povisenog vizira i glavna stvar je sto je sistem kacenja i svi zglobovi za podesavanje od plastike pa tu malo ima lufta tj ne sme se preterati sa stezanjem. Sa svim tim, bez preterivanja, osecaj je kao da sedim na drugom motoru. NC vise nije motor sa dosta losom zastitom od vetra. Preporucujem svakome! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pashutin 164 Napisano Mart 18, 2020 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan Super kad je stiglo nesto od paketa pa da se zezas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vargapi 58 Napisano Mart 18, 2020 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Yamaha FZ6 S2, CFMOTO 850xc EPS Prijavi odgovor kao problematičan Sveže urađeno sedište sa penom kod Srđana Vrhunski, kvalitetno dosta! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ozn 31 Napisano Mart 18, 2020 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan @Vargapi koliko parica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 699 Napisano Mart 18, 2020 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan Svaka Čast Srđanu,lepo ti je sredio sedište. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5557 Napisano Mart 18, 2020 Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Ferty_ said: Stigli mi neki paketici iz Kine. Nakacio, testirao i evo par zapazanja. Jednostavno, kulturno, stabilno, za citav nivo bolja preglednost. Momentalno se primeti razlika cim se udje u saobracaj. Nekada sam koristio samo pola ogledala, a danas laktove vise ni ne vidim u toku voznje. Jeftin dodatak, za svaku preporuku. Mozes pustiti link od ovoga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Mart 18, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nemam konkretan link. Imas na Aliji brdo toga pa istrazi oko cene jer negde je uracunat shipping negde nije. Otprilike.. https://m.aliexpress.com/item/32899758690.html?spm=a2g0n.wishlist-amp.item.32899758690&aff_trace_key=8df3e654fdd747e8a7d09fa03bccd758-1584545098926-03735-UneMJZVf&aff_platform=msite&m_page_id=7619amp-EpAENdr-nSsQNzsxO0jd0g1584545489005&browser_id=6a09e445ab494622b3700666b5cc2327&is_c=N Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5557 Napisano Mart 18, 2020 Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Ferty_ said: Nemam konkretan link. Imas na Aliji brdo toga pa istrazi oko cene jer negde je uracunat shipping negde nije. Otprilike.. https://m.aliexpress.com/item/32899758690.html?spm=a2g0n.wishlist-amp.item.32899758690&aff_trace_key=8df3e654fdd747e8a7d09fa03bccd758-1584545098926-03735-UneMJZVf&aff_platform=msite&m_page_id=7619amp-EpAENdr-nSsQNzsxO0jd0g1584545489005&browser_id=6a09e445ab494622b3700666b5cc2327&is_c=N Vazi hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vargapi 58 Napisano Mart 18, 2020 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Yamaha FZ6 S2, CFMOTO 850xc EPS Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, ozn said: @Vargapi koliko parica? 100e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Mart 18, 2020 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan On 17.3.2020. at 9:06, saxomofon je napisao: Drugari, u Pancevu u EuroAuto-u Eneos Max Performance 10w40 je 930din/L. Sasvim slucajno naleteo na radnju. Usteda je znacajna. Ne mogu da se setim gde Dare @Satelis nabavlja i koja bese cena. On 17.3.2020. at 9:20, Satelis je napisao: ENEOS - Eneos Srbija ENEOS.TECHNOLUB.RS ENEOS - Motorna ulja - broj 1. u Japanu. Generalni sponzor i distributer Technolub d.o.o.- Eneos Srbija UnicoStil ima dosta niže cene, prošli put kada sam bio tamo i pitao ih zašto im je cena za četvrt niža od npr. Motoringa, pokazivali su mi papire da uvoze originalno ulje i da je na maloprodajama da same formiraju cene, a oni idu sa nižom da bi imali veći obrt pošto nemaju prodajno mesto u centru grada. Sutra idem da kupim tovar ulja, neće se baciti... Unico stil d.o.o. - Auto delovi - Motorna ulja - Eneos MAX performance 10w40 1/1 WWW.UNICOSHOP.RS Ulje visokih performansi, dizajnirano posebno za japanske četvorotaktne motore HONDA, YAMAHA, SUZUKI i KAWASAKI. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Mart 18, 2020 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan plavi za decake, Vladina makina svega na satu dok se cedi par losih stvari, ne pretezite merac nivoa ulja, dovoljno je sa dva prsta lagano pritegnuti preterano stezanje moz sjebat o-ring gumicu kasnije dodje do flisovanja ulja..... biti nezan plavo da se slaze antifriz Ok kocnice Ok lanac nije Ok, suv ko barut em suv em se istegao bude sredjeno ne biva nikako mislim da nema gore gume od ove Dunlopke djubre je za kantu vec posle 8K, na 10K kliza ko blesava, prednje nema od celavosti skinuti cickove prepakovati instalaciju za malo izlazi iz centra ugraditi podizac u aluminijum turiti mast obavezno kilaza ili osecajno stezanje, nikako pretezanje centriradi po sred srede sve na 22Nm par komata nesto blizi, nesto visi korman moja me gospodja izbaci iz takta, dobro nije ona kriva resio da promenim poziciju navigacije necu da stoji vise tu, ima sitnih vibracija al nista strasno poceo sa kockanjem opet rasturaj, kratka mi instalacija prepravio kacenje taman da izmestim i USB uticnicu gore prc milunka, nece da moze, suplja cevka i pri stezanju samose culo kkkrrccc pu sve ti hebem da ti hebem ondak sam morao nesto uzeti za smirenje Za koji dan resicu, deo je kod strugara, druge delcice napravio..... bice 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 755 Napisano Mart 18, 2020 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4283 Napisano Mart 18, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan ondak sam morao nesto uzeti za smirenje Da nije ovo onaj lek sa Divljakovca?Ima li jos koji da je manuelni osim mog? Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Mart 19, 2020 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ti Nidžo, saxomofon, Bojanko i Dragance šaltate..... ostali uživamo Lek je od kajsije iz tazbinu, selo Zaklopača 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mixela 28 Napisano Mart 20, 2020 U prolazu, 58 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: NC750XDJ Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam bio u ovl. servis da dotegnem lezajeve u glavi upravljaca, nakon nepune 2 godine... Da li se to vama desavalo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Mart 20, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam bio u ovl. servis da dotegnem lezajeve u glavi upravljaca, nakon nepune 2 godine... Da li se to vama desavalo?Ne znam. Koji su simptomi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mixela 28 Napisano Mart 20, 2020 U prolazu, 58 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: NC750XDJ Prijavi odgovor kao problematičan lagana vibracija na guvernalu tokom kocenja pri brzinama manjim od 30kmh... I cuo se zvuk "klak" kada se motor zaljulja u mestu sa pritisnutom prednjom kocnicom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Mart 20, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Aha. Mislim da sam to imao ranije na skuteru. Kad počne da se klati i toliko čuje, postaje očigledno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Mart 20, 2020 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Najvise se oseti kad prednji tocak ide preko malog ivicnjaka, tad dobro kucne i oseti se pod rukom udarac. Takodje pravi tresenje kormana na odredjenoj brzini. Cudno da ti se to desilo na relativno maloj km, proveravao kod mene i sve je Ok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Mart 20, 2020 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis kad ne znas jel GS ili NC znači da je Darko, a i danas pprimećen @Lucky George kako takodje krsi karantin zajedno sa mnom i @dragan_alumiroi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Mart 20, 2020 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa tice, predpostavio sam da ste vi al nisam bio bas siguran. Bio danas poslovno do Barajeva da upalim jednog Burgera 650, posle intervencije zaglavili kod Tome i Nade (neda domacin drugacije). danas ludilo od motora Sutra se razmisljam uprtiti negde, mozda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...