X8 Vračar 4860 Napisano Novembar 26, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Lucky George said: Ne bih se složio da je nepotrebna, zamisli sebe u raskrsnici ...ideš pravo a ostao ti uključen desni migavac ... što kaže Dare "žurka u najavi" ... 26 minutes ago, .milke. said: To je valjda do navike vozača. Ja sam u ovih par godina vožnje imao 3, eventualno 4 situacije da sam zaboravio migavac (uglavnom su u pitanju situacije kada sam izbegavao nezgodu pa sam smetnuo s uma migavac), a uredno ga uključujem kada god je potrebno, čak i kad vozim cik-cak po beloj liniji. Dešava mi se često da mi na pravcu ostane uključen ali u raskrsnici znam da mi je uključen i znam koji je uključen. Možeš recimo da ideš levo, a da ti je uključen desni i tada ni beeper ne pomaže.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Novembar 26, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, Satelis said: Vazdusna sirena da bi radila, mora se prepraviti instalacija tj napajanje ide preko rela (ne pokusavaj da bocnes fabricke zice za probu, momentalno po ukljucenju crkava osigurac). Sada tek detaljnije analiziram, nisam odmah mogao da sagledam ceo spisak Ovo mi je najzanimljivije, baš me interesuje gde ćeš da je uguraš.... Koliko vidim sve je u jednom komadu, nije kao oni hornblasteri i sl. mašinerija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Novembar 27, 2019 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan da nastavim.... sviraljka dolazi na mesto fabricke svirene Posto je vazdusna sirena dosta veca, sad dzekovi ne mogu dohvatiti ili ti moram napraviti produzetak sa dva muzjaka ne jednom kraju i dve zenke na drugom. zenke u svirenu, muzjaci u fabricke buksne gornja uticnica je USB, donja je klasicna za punjenje/odrzavanje bakterije ovako je sa druge strane, razlicita napajanja imaju buzer je smesten na levoj strani i pripremljena je instalacija za alarm na red dolazi kamera centrala, napajnje, dve kamere, prekidac prednja ide iznad fara, vizir se steluje tako da moze doci kao nadstresnica poprilicno debeo snop kabla ima, tesko za provlacenje jest da pise da je vodonepropustan al ko ce ga znati, ususkan je ovde idemo pozadi, kameru treba montirati posto nema oznaka koj dzeci je za sta svabica ce bidne namackana lupis tacke il neke druge oznake lake za raspoznavanje kad sam vec pozadi, valjalo bi blicer stop svetla staviti iza je instalacija treba mi beli dzek op cup korozija... bice sredjeno dzek sredjen, blicer povezan, jos obicnu dvopolnu sijalicu da zameni za led crvenu i gotovo spakovano, moze se zatvoriti na red dolaze maglenke da bi one radile valjano potreban je stabilizator napona mesto zauzima pored napajanja za kameru desna se moze montirati i provuci instalacija od stabilizatora do nje leva mora pricekati za sada malecno, diskretno al zato golemo kad se aktivira E ovako, imamo buzer koji je povezan, kamera, navigacija, grejaci ruku, rele sirene, priprema za alarm, maglenke, uticnice 12V su dobile samo -12V ili ti masu, da bi radilo potrebno je napajanje ili ti +12V. okreni obrni napajanje je usnopljeno i spremno da putuje pozadi ide u prostor ispod plasticnog poklopca pored kucista osiguraca trebace jedan rele jos jedna zica iiii ende moze proba, moze pustanje u rad kamera radi, grej. ruku i navigacija radi uticnice takodjer sve fercera ki doksa, ovako sad izgleda (kabal koji visi je priprema za levu maglenku) kad se vrne gumena zastita ki da nista nije bilo Nastavice se..... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Novembar 27, 2019 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan taman pomislih da je gotovo sa zicama, dohvatio se bocne plastike da pakujem al nece da moze, prekidac cope treba zameniti Redosled skidanja: - plasticni poklopac pr. lancanika - oprugu - dva srafa (kljuc 12) iza same cope - sraf (kljuc sa zadnje strane cope - izvuci prekidac, otkaciti jednu zabicu, izvuci iz kanala instalaciju, otkaciti drugu zabicu i na kraju raskaciti zeleni dzek pozicije (kad je skinuta bocna plastika) sraf cope (nekad cukano iz neog razloga) prekidac zamenjen, plastika spakovana, crash bar namontiran pa maglenka na njega dalje se moze prec na produzetak prednjeg blatobrana duplo lepljivu traku skinuti jer smeta da se lepo uklopi, odbija od blatobrana jer je debela plasticne zabice koje se dobiju.... bacio sam momentalno, drzace 3 srafa sam kvalitet plastike je skroz Ok, dosta je elasticna proverena zategnutost lanca i dopumpane gume kad znas da je kraj ..... Ono sta sam mogao primetiti je da Sreckova Svabica od promena/opreme ima sledece: - povisen vizir + podizac + dodatak viziru - produzetak pr. blatobrana - zastita izduvne grane - zastita hladnjaka - vazdusnu sirenu - crash bar + maglenke - navigacija - stitnici ruku - odstojnik kormana - kamera napred-pozadi - grejaci ruku - 2 uticnice 12V - alarm (uskoro) - buzer migavca - tank torbu - prosiren fuzaster vozaca - prosirenje cope - centralni stender - tutoro podmazivac lanca - nosace i sva tri kofera, rostilj na centralnom - auspuh - blicer stop svetla - dodatak zadnjeg blatobrana Masala, lepo, fino.... ajd uzdravlje 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6068 Napisano Novembar 27, 2019 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kam gu rele za sVirenu? Produzavas oridjidji kablic od sVirene....? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Novembar 27, 2019 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Uhh da vidis, dobro me podseti Rajce...... rele za sirenu, napajajuci osigurac, centrala kamere.... sve to smestih ovde tu je sigurica od vode il bilo cega Sto se sviraljke i kablica tice.... nema frke, drzao dok komsije nisu pocele da pale svetla po kucama, sve ok. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 423 Napisano Novembar 27, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 596 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Izlazi Švabica iz Dr. Darkove ordinacije zadovoljna ( i zadovoljena ) , fresh new look... uskoro stiže i još malo šminke ... A sledeće godine i nove cipelice ...hvale dosta Mitas...ali videćemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Novembar 27, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me DVR. Jeste ga testirali pre ugradnje? Kakav je kvalitet snimka ? Čudno su izveli instalaciju, jer koliko vidim 1 kabl se razdavaja na 2 pa onda oba idu u centralnu jedinicu... Inače, ovo je smisleno da se sve odjednom ugradi jer omogućava odmah smislene instalacije da se naprave, bez hobotnice i sl. Jedino što ja posle ovakve intervencije ne bi znao koje dugme prvo da pritiskam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 423 Napisano Novembar 27, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 596 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, X8 Vračar je napisao: Interesuje me DVR. Jeste ga testirali pre ugradnje? Kakav je kvalitet snimka ? Čudno su izveli instalaciju, jer koliko vidim 1 kabl se razdavaja na 2 pa onda oba idu u centralnu jedinicu... Inače, ovo je smisleno da se sve odjednom ugradi jer omogućava odmah smislene instalacije da se naprave, bez hobotnice i sl. Jedino što ja posle ovakve intervencije ne bi znao koje dugme prvo da pritiskam Evo ovako izgleda (youtube je malo korigovao rezoluciju a i program za obradu videa je smanjio rezoluciju od orginalne da bi fajl bio manji. U orginalnom obliku je sasvim pristojan video. Verovatno ćemo , nekom prilikom, promeniti mesto zadnje kamere zbog vibracija jer je montirana ispod nosača centralnog kofera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Novembar 27, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Deluje OK. Što se tiče bezbednosti, bitno je da može br tablice da se pročita sa snimka. Ovako deluje da je dobar ugao, u smislu da nije samo nebo ili samo zemlja. Što se tiče vibracija, svakako ima više vibracija na repu nego napred pa ne verujem da će to laki baš da se reši premeštanjem. Vidi ko već ima kameru pozadi kako je to rešio, možda ima nekih ideja već... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Novembar 27, 2019 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da, definitivno odradjuje posao sto se snimka tice, vidi se sve potrebno. Sto se vibracije tice pozadi, mislim da je neminovna jer i sam podmazivac lanca radi po principu vibracija a usrafljen je na gvozdje sto bi rekli. Jedino sto mi pada na pamet je da se izmesti sa donje strane stop lampe ili na nosac bocnog kofera kao sto je Gagi uradio kod njega..... treba se poigrati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Novembar 30, 2019 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Danas gledam kroz prozor sunce sija ma ubiva, mogao bi da pernem motor. Em je prljav em se macka zavukla ispod cirade pa mi sve istrapacira od sedista do inst. table. prvo resih da ubacim uloske sa grejacima u cipelke zavrsio sa pranjem pa ode da osusim lanac do tornja neizdrz je bio jaci od mene u povratku bogme popalih sve grejace.... ruke, noge, guzzca Inace na satu je 51.5K, sa gumam sam presao ravno 7K... pratim stanje, zadovoljan za sada. Lanac posebno pratim, proveravam, presao sa njim 5K od ugradnje, super stanje bez dotezanja. narucio konverter, nece navi da se puni (to im je inace boljka) ovo govan*e trebam zameniti Takodjer nosac sam narucio (kad se vec bakcem oko navi da stavim kako treba), rupu mozda zatvorim nekom plasticnom zabicom ili iskoristm da izmestim USB uticnicu sa kormana, bice lepse.... videcu vec. videh prosirenje na Sreckovoj Svabici, probao i def. je bolji ugodjaj na stopalu porucio kao sa slike samo druge boje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 423 Napisano Decembar 2, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 596 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Vozilo se i danas...iako je 1. Decembar 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mixela 28 Napisano Decembar 2, 2019 U prolazu, 58 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: NC750XDJ Prijavi odgovor kao problematičan Lepa kuca i okucnica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 423 Napisano Decembar 2, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 596 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Mixela je napisao: Lepa kuca i okucnica ... znaju tu bajkeri i da roštiljaju ..pa i opet ćemo 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Decembar 2, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan On 11/30/2019 at 8:56 PM, Satelis said: zavrsio sa pranjem pa ode da osusim lanac do tornja neizdrz je bio jaci od mene u povratku bogme popalih sve grejace.... ruke, noge, guzzca Dobro si ti to iskoristio, sada je definitivno kraj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Decembar 2, 2019 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Obicno oko dedamrazijade zna da bude Ok vreme, nek bude suva a hladna zima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Decembar 3, 2019 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,letos sam uzeo Integru 700 ali posto su slabe sa temama naisao sam na vasu i svidela mi se i aj da pitam ovde ono sto me zanima.Stavio bih drugi auspuh,da li moram da stavim samo one koji se preko neta preporucuju za moj model motocikla ili moze i neki drugi,msm znam da moze da se stavi ali da li ce imati neke posledice negativne? Stavio bih neki kraci auspuh jer mi se to onako najvise svidja.Lik mi nudi yoshimuru r11 i kaze da moze,ona je prelepa,znam da se odlicno cuje ali samo da li bi to islo i jel bi bilo ok na mom motoru ili moze da ima negativnih posledica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 741 Napisano Decembar 3, 2019 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Zimski san poceo... ...osim ako obaveze i vreme dozvole jos jedan krug za Dedamrazijadu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Decembar 3, 2019 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @tanex Mozes staviti, neces imati problema jer ti prvo ide l. sonda, katalizator, cev pa lonac na kraju. @saxomofon Uhhh ja se nesto jos nedam, sve se nadam da ce lupi nekih 10-15C.... makar do Divljakovca na corbicu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 741 Napisano Decembar 4, 2019 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Satelis je napisao: @saxomofon Uhhh ja se nesto jos ne dam, sve se nadam da ce lupi nekih 10-15C.... makar od Divljakovca na corbicu Yr – Weather forecast for Belgrade, Texas (United States) WWW.YR.NO 04 December 2019 at 02:00-06:00: Partly cloudy, Temperature 7, 0 mm, Light breeze, 2 m/s from west da smo u ovom Beogradu, kupili bi kremu za suncanje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Decembar 4, 2019 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis Hvala na odgovoru,naisao bas na netu sa bas tim auspuhom i jako mi se svidja postavicu sliku bas da vidis..Ne znam kakva su ovde pravila za slike da li ima neko ogranicenje koliko smes da izbacujes ili ne.. @saxomofon Najavili sledeceg ponedeljka msm 13 Inace sta radite zimi sto se tice akumulatora? Ja sam na Beverliju vadio jer su mi se 2 sjebala kada nisam izvadio a za ovaj nisam pametan sta treba? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 741 Napisano Decembar 4, 2019 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan @tanex skinuo + klemu, izolovao zicu i osigurao je da se slucajno ne vrati na klemu akumulatora i nakacio automatski punjac, koji inicijalno testira bateriju, pa ako je sve ok predje u mod odrzavanja sa povremenim praznjenjem i dopunjavanjem. Punjac kupljen u Louis - u na nekom popustu od 50-60%, koliko se secam, za 20 evrica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Decembar 4, 2019 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan to je super stvar,probacu to da nadjem..Evo par slika od masine,ne znam da li su za ovaj zadnji kraj delovi isti kao za vase motore a rekao bih da jesu..video sam takodje one drzace za tablice koji menjaju ovu plastiku gde stoji signalizacija i bas lepo stoji,izgleda mu rep kao kod sportaka..I moram da narucim one rucice za suvozaca posto mi je na motoru bio onaj drzac za kofer bez tih fabrickih rucica.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Decembar 4, 2019 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Stavio bih onaj auspuh yoshimura,ovo za tablicu,fabricke rucice i kraci vizir (kad idem negde dalje vracao bih drzac za kofer i visi vizir) a to bi izgledalo ovako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...