igogitar 264 Napisano Januar 11 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 1. 2025. at 18:09, igogitar je napisao: Ma ja živim u SLO a čudno mi je ovo označeno strelicom: A i sad je zamijenio slike pa se ne vidi a na dijelu na slici ispod su kao neke karbon folije a ne znam je li to tako inače na NC ili je sakrio neka oštećenja. IMG-20250107-180759 hosted at ImgBB IBB.CO Image IMG-20250107-180759 hosted in ImgBB Sad sam zvao za ovaj motor. Nažalost ima oštećenja. On ga je kupio sa oštećenjima od klizanja na desnoj strani ali kaže sano izgrebana ona srebrna plastika bila i naljepnica i to je navodno sredio. Onda je opet on iskliznuo na poligonu bezbjedne vožnje i pao na lijevu stranu. Kaže da su ogrebotine samo i da ništa nije krivo. Motor je kod njega 4 hodine o ne žuri mu se da proda. Krajem mjeseca idem kući u R.Srpsku i prolazim pored njega pa ću otići pogledati motor mada kad dajem toliko para nekako me žulja da je izgreban. Provjeriću i ovo za uvoz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 211 Napisano Januar 11 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Honda NC 750 X DCT RC90 Automatik NC750XD in Rheinland-Pfalz - Otterstadt | Motorrad gebraucht kaufen | kleinanzeigen.de WWW.KLEINANZEIGEN.DE Verkaufe hier meine NC750 X DCT (mit Automatikgetriebe). Das Motorrad läuft Einwandfrei und... Ako nisi gadljiv na 76 000 km. Imas u De za 4000e NC 750x. Ide ovo za 3600/700 lagano. Ma spustamo ga na 3500e. Drugi vlasnik,svi servisi radjeni u Hondi. Tako bar pise.Ovo je sasvim normalna kilometraza za to godiste tek razradjen motor.Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe 219 Napisano Januar 11 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS, BMW R 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan @bbocko vrlo pragmatično razmišljanje ali mi nekako više volimo da nas lažu i da kupimo motocikl vraćene kilometraže sa prefiksom NOV NOV NOV... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 211 Napisano Januar 11 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne bi ni razmiljao za tu cenu...ali koliko vidim dosta od dodatne opreme mu fali. To je jos jedno oko 1000e. Top case, maglenke, nauljuvac lanca, veci vizir, grejaci rucica, zastita hladnjaka....Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano Januar 11 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Ali to nije obavezno Bane. Ja bi akcenat bacio na mehaniku,pretresti sve plus gume. Zastita hladnjaka,top i vizir moze i posle. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 285 Napisano Januar 11 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, igogitar je napisao: Sad sam zvao za ovaj motor. Nažalost ima oštećenja. On ga je kupio sa oštećenjima od klizanja na desnoj strani ali kaže sano izgrebana ona srebrna plastika bila i naljepnica i to je navodno sredio. Onda je opet on iskliznuo na poligonu bezbjedne vožnje i pao na lijevu stranu. Kaže da su ogrebotine samo i da ništa nije krivo. Motor je kod njega 4 hodine o ne žuri mu se da proda. Krajem mjeseca idem kući u R.Srpsku i prolazim pored njega pa ću otići pogledati motor mada kad dajem toliko para nekako me žulja da je izgreban. Provjeriću i ovo za uvoz. Posteno od vlasnika. Spominjao sam tegove na ručkama... sada je to objasnjeno. Prije desetak godina sam svjesno kupio motor koji je imao tragove klizanja Sve ostalo je prilikom pregleda bilo top uredno. Nisam se zeznuo i prica se savrseno poklopila. Postoje dakle sanse da je motor jos uvijek u dobrom stanju, mada cu ovdje citirati rijeci nasheg mudrog @Satelis da ovaj model honde ima"krhke kosti", pa je time upitno koliko je zdravlja istinski ostalo nakon opisanih vratolomija. Jadni ovaj NC. Ima valjda dobrih ljudi pa ce ga neko udomiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 264 Napisano Januar 11 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Kune se da ništa nije krivo i da će ga on nastaviti voziti ako ga ne proda ali previše životnog staža imam da vjerujem na riječ,otići ću pogledati kad budem prilazio pa ću onda odlučiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15971 Napisano Januar 12 Integrisan, 9327 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mogu samo reći da se ne treba opterećivati previše zbog sitnih oštećenja na plastici, farbanjem se lako reši. Koliko sam samo sipkica ćope i poluga zadnje kočnice ispravio na NC do sad (kod nekih i više puta).... što znači da su bili na boku pa nikom ne fali ništa. Kao što rekoh lani, bitno je da gvozdje bude pravo. Prvi uslov upravo taj mora biti ispunjen, posle se gleda stanje potrosnog materijala (pravi računica ulaganja), km predjena nije bitna. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2070 Napisano Januar 12 (promenjeno) Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Onomad sam postavio drugarov NC koji je bio u stvarno vrhunskom stanju. Strucnjaci iz teme su automatski preko slika konstatovali da motor ne vredi te novce i da treba da se ulozi 17.000€ u njega. Konstatovano je i da treba da se uradi servis viljuske, jer se poznaju risevi od semeringa. A ovome iz SLO ne fali nista? E do kurca Promenio Januar 12 član muljaz 1 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15971 Napisano Januar 12 Integrisan, 9327 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 29. 3. 2024. at 8:42, muljaz je napisao: Iskoristicu opet ovaj prostor da oglasim jedan motor, ne radi nas posto ce se sigurno prodati, nego radi ljudi sa foruma. Motor nema jednu tackicu na sebi, stvarno u fenomenalnom stanju. Ja sam menjao gume i odradio dva mala servisa, na 5000. Vrlo malo vozen motor, retko kad po gradu. Drugar je 3,14ckica, ja ne verujem da je presao 100 na sat Honda NC750XD NC 750 XD DCT WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda NC750XD NC 750 XD DCT, 2014. godište, Touring, vozilo prešlo 31000 km, Ivanjica. Cena 5.500 € -... On 29. 3. 2024. at 8:57, Satelis je napisao: Lepo izgleda NC bar ovako preko slika. Dodao bi samo.... to što nema tackicu na sebi ne znaci da je "sedi i vozi" iz par razloga. Jedan od njih je "nezgodna km" jer sad treba imati stelovanje ventila, zamenu antifriza, servis amorta, lanac je pred kaput ako nije menjan.... Ako se pogleda 15 i 16 slika, na 15-oj moze se videti dokle propada prednja amortizacija. Na 16-oj moze se videti gde je zalepljena bila reg. nalepnica koja sigurno pravi štetu prasinaru i semeringu levog štapa. Pored toga, vidi se ispucalost prasinara....tako da su tu i amorti zreli za rad. Kad bi drugar odradio navedeno....NC bi bio tip top tačkica On 29. 3. 2024. at 19:12, DaliborBP je napisao: Dok ga Dare ne propusti kroz 'sake' (mislim na motor) ... ne verujem da je bez tackice. Stariji model,cena jaka,bar za mene... Zamerka,lose zavarena 'ćopa... ' Šala mala. On 31. 3. 2024. at 21:25, muljaz je napisao: Jes. Spusten na kosku, pa nisu znali kako drugacije. Cena je uvek stvar dogovara. A inace sam ponudio pouzdano dobar motor, u koji ima smisla da se ulozi, ako neko smatra da treba nesto da se odradi. Ima ulaganja bar jedno 7000 evra Ovo je sve sta je tad pisano na tu temu. Cemu takav stav? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2070 Napisano Januar 12 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Npr. ti kao majstor od poverenja, neko kome ljudi ovde na forumu bezuslovno veruju i ne dovode u pitanje ni jednu konstataciju, si indirektno rekao da ja nisam opisao pravo stanje motora. Neko je mogao da pomisli i da sam prevarant itd. To bi mogao da bude jedan od razloga cemu takav stav. Ne bih dubio dalje, mrzi me Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15971 Napisano Januar 12 Integrisan, 9327 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 29. 3. 2024. at 8:42, muljaz je napisao: Motor nema jednu tackicu na sebi, stvarno u fenomenalnom stanju. Ovo se nikad ne piše osim ako je zaista tako, takvi motori se retko prodaju. Iz tog razloga, trebao si napisati sta je radjeno, eventualno sta treba uraditi ako se zna tj ima uvid. Ako se nema uvid, dovljno je reci da je stanje Ok a ne fenomenalno jer u tom slučaju nije baš tako. Satelisa sam prodao i Audija u fenomenalnom stanju, za Nesine motore ( @N.F.S. ) takodje mogu reći da su fenomenalnog stanja. Zamisli da je tog fenomenalnog NC-a kupio neko sa foruma i došao do mene da se pretrese i sredi sta ima na toj km. Isto bi mu rekao šta sam napisao ispod tvog posta lani. Da li bi onda taj neko mislio da je fenomenalno stanje, šta bi zapravo mislio o svemu? Ja razumem da nam nisu isti pogledi, kriterijumi i td ali kad nešto napišemo hajde da zaista bude tako. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2070 Napisano Januar 12 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, Satelis said: Ja razumem da nam nisu isti pogledi, kriterijumi i td Sustina price. Ja npr. nikad na motoru nisam zamenio jednu gumu, bez obzira koliko ona druga bila nova. Predlazu se intervencije (preventivne) na nekim delovima, koje imaju smisla, ali nisu obavezne i sigurno nece naneti nikakvu stetu u daljoj eksploataciji i te intervencije se predstavljaju kao obavezan izdatak. To ima smisla kod muzejskih primeraka i necega sto ce nekad nesto vredeti, a ovo sigutno nije ta prica 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22370 Napisano Januar 12 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Satelis je napisao: za Nesine motore ( @N.F.S. ) takodje mogu reći da su fenomenalnog stanja. Pa hvala Darko, volim da ih dobre i kupim pa jos malo doteram 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 264 Napisano Januar 12 (promenjeno) Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi hvala vam na savjetima i pomoći. Zaista nisam želio da pokrenem nikakvu prepirku i žao mi je sad što ispade tako. Svima sam vam zahvalan i uvjek ću rado poslušati savjet iskusnijih. Dareta ne poznajem lično ali sam siguran da je vrhunski majstor kakav se rijetko nađe danas i bio bih i stanju dovesti motor iz SLO da ga on pretrese,toliko je ostavio dojam na mene a i sve ostale kolege poštujem jer nas veže ista ljubav i strast prema ovim sokoćalima na 2 točka. Mir braćo a ja vam se javim kad nađem i kupim motor i sve kolege koje put nanese u Koper obavezno da se jave za bilo koji vid pomoći, neobaveznu vožnjicu ili obavezno za pićence pored mora na moj račun ili sve to zajedno. P.S. Zaboravih da kažem,ako vam zatreba nešto iz moto radnji iz Trsta,znate koje su da ne reklamiram,to mi je baš blizu organizovaćemo kupovinu i poslati nekako. Promenio Januar 12 član igogitar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2070 Napisano Januar 12 (promenjeno) Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nismo djeca, nema tu nikakve zle namere (bar sa moje strane). Onako diskutujemo kao da se znamo godinama. Kako to mislis pice na tvoj racun, a u Sloveniji zivis? Promenio Januar 12 član muljaz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 264 Napisano Januar 12 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Pa živim al nisam Slovenac nego Srbin breee iz R.Srpske/BiH. Piće na moj račun jer ljudi smo,nismo Slovenci. Ako ima kolega iz Slovenije na forumu-kolege šalim se, nije mi namjera da vas uvrijedim, ljudi su svuda isti,ima i dobrih i loših. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maba 16 Napisano Januar 13 U prolazu, 6 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Nc750x 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i sediste zavrseno. Vec postojece je uradjeno da bude mekse i udobnoje. Videcemo kakvo ce biti kada se provozam na nekih 300-400 km u cugu. E sad treba jos sacekati lepo vreme. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10456 Napisano Januar 13 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Najlepše urađeno sedište koje sam video do sada! Nema onih silnih šavova, šarenih konaca, kičastih natpisa. Nije ni prenaduvano nekim ispunama... Prelepo! 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maba 16 Napisano Januar 13 (promenjeno) U prolazu, 6 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Nc750x 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Samo pre 6 minuta, bajker71 je napisao: Najlepše urađeno sedište koje sam video do sada! Nema onih silnih šavova, šarenih konaca, kičastih natpisa. Nije ni prenaduvano nekim ispunama... Prelepo! Jos udobnost da proverimo i ako bude dobra i ja cu biti zadovoljan izgled i meni odlican , Promenio Januar 13 član maba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1370 Napisano Sreda u 17:44 Drug član, 410 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je kolega radio samo udobnost, to jest ubacio gel verovatno Srđan iz Surčina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maba 16 Napisano Sreda u 18:25 U prolazu, 6 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Nc750x 2017 Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, vucko23 je napisao: Ja mislim da je kolega radio samo udobnost, to jest ubacio gel verovatno Srđan iz Surčina? Jeste Srdjan iz Surcina radio. E sad ubi me da li je gel ili pena nemam poima sta mi je rekao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 278 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Konacno dodje i mrezica na red . Nije neka muka da se uradi i trebalo bi javiti Hondi da ubace fabricki na neki noviji model 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3076 Napisano pre 4 sati Drug član, 1812 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Super. Kod novijeg ne moze, plastike su iz delova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...