MF 4264 Napisano Jul 9, 2021 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo registrovao Hondu. Skinuo sam samo dodatna svetla, kofer nisam morao ali sta mi teško....Ono sto sam imao od dodatne opreme, povišeni vizir, na njemu dodatni mali, givi štitnike ruku, Sebine barove, a na njima nosači za dodatna svetla, fabrički nosač kofera, produžetak blatobrana napred i pozadi...i još neke sitnice.Sa čekanjem, od zakazanog termina bezmalo 2 sata...cena 24.700 rsdSada samo pun gas i polako....Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15866 Napisano Jul 9, 2021 Integrisan, 9296 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Max Dingospo je napisao: Mogao bih tokom vikenda svratiti. jel to u redu i kako da te pronadjem Mozes ali ne preko vikenda jer tad imam najvise obaveza na placu, jedino radnim danom popodne posle 17, 18h. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Jul 9, 2021 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Satelis je napisao: Ja ja .... J300 taman si se ponadao Da znas da jesam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Jul 10, 2021 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam u prilici da provozam novi NC, ali manualca. Ne znam da li je novi motor generalno lakši od mog 2020 ili je do tih 10 kg DCTa, ali sam imao osećaj da je motor lakši. Meni sa 186 cm visine je sediste sad nisko na 80 cm, a vozio sam samo po gradu i nisam mogao oceniti da li nešto znače tih par KS više. Nisam na žalost snimio, ali na ovom kojeg sam vozio Seba je uradio barove iz dva dela kao ono na GSovima što se može videti i izgledaju baš moćno. Na kraju, DCT je ipak remek delo, master peace, i ubeđen sam da je to budućnost kao i kod automobila. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamy 97 Napisano Jul 11, 2021 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd,Mirijevo,Zvezdara Motocikl: Kymco Agility 125 Prijavi odgovor kao problematičan On 9.7.2021. at 19:13, MF je napisao: Sada samo pun gas i polako.... Ovo me posebno "zagolicalo"...Posto sam pocetnik u ovom svetu,zanima me kako vi to realizujete "pun gas i polako"?Ja nikako da uskladim taj pun gas a da bude polako..Molim ako moze objasnjenje..Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4264 Napisano Jul 11, 2021 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pun gas - što više vožnji je mogućePolako - način vožnje, stanje u glaviSvako čita kako hoće, ja ga shvatam 'vako Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Jul 11, 2021 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Isto kao i pozuri polako 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Jul 11, 2021 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Tiha voda breg roni. Ko lagano ide, daleko stigne. Kornjaca i zec. Imam i par mudrolija iz Alan Forda, mada sumnjam da su prikladni za temu Treba li jos neki primer? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 11, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan U originalu na latinskom festina lente - klasičan oksimoron. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Jul 11, 2021 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Posto nece niko da prijavi, proverili smo u subotu dal Nemanji vise vrti sat. I laze definitivno, Nidza i ja smo napravili 500+ a Nemanja 600km ali mislim da je to zato sto on ide po spoljasnjosti krivine! Salu na stranu, pokazao nam je kako nabija km, dupe mi otpade.Da mnogo ne kakim, obidjosmo BG-Rudnik-UE-ČA-Tara-Perucac-B.Basta-rucak Banja Koviljaca(odlican)-Valjevo-Bg.Valjda nisam nesto zaboravio, lepa ruta, do Perućca sa Tare oprez obavezan na max, guzve oko Čačka, ostalo je prelepa Srbija i odlicno druzenje. Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Jul 12, 2021 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lep krug 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Jul 12, 2021 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Lep... Lep... Samo neki imaju vazduh pod dupe a nekima nam je dupe utrnulo lepo! Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 262 Napisano Jul 12, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Trnjenje dupeta je samo ružna prošlost, kad smo završili ja sam se taman zagrevao za još 500 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Jul 12, 2021 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Majica upravo stigla iz Amerike. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 12, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan BG-Rudnik-UE-ČA-Tara-Perucac-B.Basta-rucak Banja Koviljaca(odlican)-Valjevo-Bg.Valjda nisam nesto zaboravio, lepa ruta, do Perućca sa Tare oprez obavezan na max, guzve oko Čačka, ostalo je prelepa Srbija i Niste možda išli Užice-Kosjerić da obiđete ČA? Kakav je taj put? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Jul 12, 2021 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Nismo tuda. Ne znam kaki je.Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Jul 12, 2021 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan On 7/3/2021 at 9:41 PM, Chika Jimi said: Kako su se pokazale ove maglenke na srednjem NC-u? Naručio sam ih pre dve godine, stoje mi u garaži nemontirane. Jedna maglenka koju imam na motoru mi je crkla, pa se razmišljam da li samo da je zamenim ili da ugradim ove. Jel Givi crash bar? Najviše me je brinulo kako da ih spakujem pošto su malo šire od ovih koje imam, ali vidim da su tu baš lepo legle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4264 Napisano Jul 12, 2021 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan @sargeras Ja sam prezadovoljan, odlično su legle. Barovi su Sebini, koji su malo širi od givi-jevih. Nosače sam dobio uz maglinke ali ne odgovaraju pa sam kupio nove po preporuci Dareta i Fertyja. Ako se dvoumiš, ima jedan ovde koji bi ih kupio Nemam neku bolju sliku trenutno...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15866 Napisano Jul 12, 2021 Integrisan, 9296 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan I mi juce iskoristili dan pogled s'vr Kablara 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Jul 12, 2021 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan @MF Ovo izgleda super, hvala ti. Jel ima još tih nosača da se nađe negde po BG? Sad sam prekopavao po garaži i ne mogu uopšte da se setim gde sam stavio ove maglenke kao što su već na motoru, tako da ću verovatno morati da idem na te, hteo-ne hteo. Naleteh i na neke podizače kormana, ali ne mogu nikako da se prisetim što i njih nisam montirao kada sam ih uzeo pre par godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15866 Napisano Jul 13, 2021 Integrisan, 9296 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jedan par nosaca maglenki za crash bar mislim da imam, isti kao sto je kod mene.... ako nekom zatreba nek vice. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 262 Napisano Jul 13, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Treba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Jul 13, 2021 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih se zapljunuo ako Nemanja odustane, pošto izgleda drugačije ne mogu montirati maglenke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 174 Napisano Jul 13, 2021 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Merkam krajem meseca da zapalim put mora, pa bih trebao da obezbedim kofer tj top case. Vec duze vreme mi je na pameti Givi TRK46N, medjutim nedavno videh i Kappa KGR46 koji je gotovo identican, a izadje nekih 7000 manje od Givija. Na slikama mi je svaki lep na svoj nacin, a opet zao mi je da mesam brendove jer mi je vecina stvari ja motoru Givi. Dajte neki savet Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4264 Napisano Jul 13, 2021 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi jeftiniji ako je kvalitet zadovoljavajući, dizajn je veoma sličan... za tu razliku ćeš stici do mora i nazad...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...