Chika Jimi 611 Napisano Avgust 21, 2020 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ovi svi na PA imaju nerealno malu kilometražu. Svaki NC na ovom forumu ima veću km, osim ovih koji su kupljeni pre 2 meseca.Zašto ne bi pogledao ovaj sa koferima u NS ili pitaj čoveka da se nađete negde ako ti je daleko? Samo on deluje da je zaista vlasnik vozio... Hvala na predlogu. Stavicu u tefter.Cuo sam se vlasnikom sivog, kaze kupljen je u Bgu pa je ostavljen u Tehnodromu na prodaji pa on uzeo, kaze ima knjizicu a i ovaj je restyling u odnosu na NS. Tako da videcemo da se pogleda ovih dana.Sto se tice rucke kaze pao mu u mestu, roll bar odradio svoje no videce se ako ke ozbiljnije. To je to za sada.Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 21, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Čitali smo na forumu da Tehnodrom to radi ali mi je nejasno ko u tom slučaju radi servis i kada jer je motor malo kod vlasnika, malo na prodaji, pa opet neko malo vozi...Ako su na njemu ove BG tablice sa 23, verovatno da je tačno jer je duže ovde registrovan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Avgust 21, 2020 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Necu da pricam nista u napred, meni takodje deluje sve da pije vodu. Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Avgust 21, 2020 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako bi prošao kod nas na tehničkom pregledu, ali izgleda moćno. HONDA NC 750X - 0318 - MOTOSTILL GRAPHICS MOTOSTILL.COM High Quality Material High Glue Durable High Quality Graphics Custom Name, Number and Logos Application Tools Included 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grasko.car 77 Napisano Avgust 22, 2020 GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Chika Jimi je napisao: Nesto naleteh juce pa mi djavo neda mira. Cini mi se lepa cena a moped iz Tehnodroma po tablici sto nije los znak. Probudih se i opet se razmisljam no ajd ovako, zna li neko ovaj moped!? Honda NC750X WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda NC750X, 2016. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 24000... Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Mislim da je 5.700eur za motor 2016 previse....bolje uzmi kredit i kupi nov motor kostace 1.500 vise....mislim da je kilometraza bogato vracena, jer kupiti NC 750 i voziti ga 5.000km godisnje nije realno....ja po gradu predjem vise a ne vozim ture....Posebno u Italiji gde je vozenje motora deo njihove kulture.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Avgust 22, 2020 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Grasko.car said: Mislim da je 5.700eur za motor 2016 previse....bolje uzmi kredit i kupi nov motor kostace 1.500 vise....mislim da je kilometraza bogato vracena, jer kupiti NC 750 i voziti ga 5.000km godisnje nije realno....ja po gradu predjem vise a ne vozim ture....Posebno u Italiji gde je vozenje motora deo njihove kulture.... Moj NC750 je 2016. i presao je manje od 24000, a ne bih rekao da ga nisam uopste vozio. Oprezno sa kvalifikacijom da nesto nije realno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Avgust 22, 2020 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je 5.700eur za motor 2016 previse....bolje uzmi kredit i kupi nov motor kostace 1.500 vise....mislim da je kilometraza bogato vracena, jer kupiti NC 750 i voziti ga 5.000km godisnje nije realno....ja po gradu predjem vise a ne vozim ture....Posebno u Italiji gde je vozenje motora deo njihove kulture....Nisi ispratio par postova gore, kredit trenutno nije opcija, a moped je kupljen u SRB u Bgu.Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grasko.car 77 Napisano Avgust 22, 2020 GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan Ok delimicno se slazem za kilometrazu, ali ipak mislim da motor ne moze da se za dve ili tri godine amortizuje samo 20%.....ako nov motor kosta 7.000, mislim da je 5.700 previse za polovan pa kakav god bio. U inostranstvu sa vremena na vreme iskoce novi motori koji su 2 godine stari i na njih se daje popust od 20% a imaju nula kilometara.... Svaka roba ima svog kupca ali ja zaista mislim da je cena previsoka....opet to je moje misljenje i ja nisam kupac motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Avgust 22, 2020 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ok delimicno se slazem za kilometrazu, ali ipak mislim da motor ne moze da se za dve ili tri godine amortizuje samo 20%.....ako nov motor kosta 7.000, mislim da je 5.700 previse za polovan pa kakav god bio. U inostranstvu sa vremena na vreme iskoce novi motori koji su 2 godine stari i na njih se daje popust od 20% a imaju nula kilometara.... Svaka roba ima svog kupca ali ja zaista mislim da je cena previsoka....opet to je moje misljenje i ja nisam kupac motoraJa se slazem sa tobom da bi cene generalno trebale dole ali nase trziste je takvo kakvo je, Honda je Honda pa i u SRB i od svega u ponudi ovo, po mom zakljucku, nije losa ponuda. Slazem se da je novo novo ali trenutna situacija je takva.Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Avgust 22, 2020 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @Grasko.car -e kupi nc, sve će ti biti jasno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grasko.car 77 Napisano Avgust 22, 2020 GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan Znam....probao sam ga.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 211 Napisano Avgust 22, 2020 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj crno-sivi kao presao 24.000 km a menjao lanac i lancanike. Mislim da se lanac menja na vecoj kilometrazi sto budi sumnju da je presao vise. Pa ja sam od februara do sad presao skoro 8.000 km, tako da mislim za navedenu cenu se ne isplati kupiti polovan jer je isuvise mala razlika od novog.Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15974 Napisano Avgust 22, 2020 Integrisan, 9329 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora znaciti za lanac, zavisi od 2 stvari. Prva je kvalitet lanca. Kolko me secanje sluzi, Petar je na putovanju kroz GR imao ozbiljnih problema sa istezanjem lanca. Takodjer ni Nemanji nije potrajao dugo dok se kod mene doslovce poceo raspadati na 10K od ugradnje da bi na 12K bio zamenjen. NC, CTX, CB imali su (oem) serije sa losim lancima, kratak vek trajanja. Druga je odrzavanje lanca. Matori (na CTX-u) nije zno da lanacu treba odrzavanje. Covek je presao vise od 2.000km da nije pipnuo apsolutno nista. Prvu sumnju je imao da nesto nije u redu kad je cuo zvuk koji do tad nije imao. Lanac mu nije dugo potrajao, zamenili su mu u Delti o svom trosku dal bese na 6 il 10K... nisam siguran. Bobi je takodjer ubica lanca, podmaze ga i ocisti jedino kisa ako ga uhvati. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Avgust 22, 2020 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi smo zamenili na 24, ovaj se dobro drži još uvek 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Avgust 22, 2020 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Kazem ja, za sada se nekako cini mi se sve gadja, dace bog da se aminuje. Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Avgust 24, 2020 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Upload. Kaze covek nasao servisnu iz Delte sa prvim servisima, rekao sam mu samo da nikako ne stavlja na oglas "Kupljen u Srbiji"!Valjda ce da priceka jos malo dok neki serviseri odmaraju i treniraju mi zivce. Mora ipak neko strucniji da ga pogleda. Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Avgust 24, 2020 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Chika Jimi je napisao: Upload. Kaze covek nasao servisnu iz Delte sa prvim servisima, rekao sam mu samo da nikako ne stavlja na oglas "Kupljen u Srbiji"! Valjda ce da priceka jos malo dok neki serviseri odmaraju i treniraju mi zivce. Mora ipak neko strucniji da ga pogleda. Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Jimi, ne ulazim ti u novčanik, ali da ti ipak odeš do čoveka i ostaviš mu 100 evra kapare? Meni se čini da vredi rizikovati. Jer, ako čoveku neko uleti i pljusne kaparu ili lovu, ništa od posla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Avgust 24, 2020 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu, danas cemo se videti, da ja kao laik pogledam i preko tel je decko hteo i da ga skine sa oglasa ako treba. Rekao sam "nemoj ali samo da me sacekas do petka". Za sada je sve korektno, upoznacu coveka danas ako uztreba i ja licno cekam da vidim kolika je ogrebotina od spustanja na stranu, ako je za mene casa ponudicu 100-ju. Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 24, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da se zalećeš. Koliko znam, Delta nema servisnu nego elektronsku evidenciju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4286 Napisano Avgust 24, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam servisnu, a oni vode i elektronski...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 24, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan OK, samo još da se vidi koji servis ga je pustio da vozi sa iskrivljenom kočnicom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Avgust 24, 2020 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Rekao mi je gde ga je odrzavao (necu imenovati) ali ni tog gospodina nisam dobio na tel. Svakako kriva rucka nije nista strasno, cak sam i ja na usisivacu do skora vozio sa pokrivljenom misleci da ce puci pri ispravljanju (kako su mi pricali neki ranije) pa me gdin Satelis prosvetlio da se ipak ispravlja.Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 24, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Za 5000 je sve ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2600 Napisano Avgust 24, 2020 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, X8 Vračar je napisao: Nemoj da se zalećeš. Koliko znam, Delta nema servisnu nego elektronsku evidenciju... I ja imam papirnu servisnu knjižicu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Avgust 24, 2020 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Bio, video danas svojim ocima, na crash baru samo tackice ni traga suljanju ili bilo cega slicnog, sve ostalo nema se sta prigovoriti. (Sa moje laicke tacke)Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...