Justicije 323 Napisano Jul 20, 2020 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, jancha je napisao: Ih pa znam za njih ali nemaju. Sent from my SM-G975F using Tapatalk Imali su, ja kupio pre mmesec dana. Inače, ja posle ovog incidenta menjam i radim kod Sebe, tako da ću skinuti moje. desni je blago pokrivljen pa mi zato i osiguranje plaća nove. Ako imaš radionicu ili nekog bravara koji je voljan udaritui dva puta po njemu da ga ispravi, lako se dogovorimo za neku malu kintu tipa 50 eur. Ako ne, neka stoje zlu ne trebalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jancha 28 Napisano Jul 20, 2020 U prolazu, 42 postova Lokacija: Srem Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan A neces opet givi, mislis da su sebini jaci pa zato kod njega? Koji ces model ja sam nesto gledao ovaj.. Sent from my SM-G975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Jul 20, 2020 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, jancha je napisao: A neces opet givi, mislis da su sebini jaci pa zato kod njega? Koji ces model ja sam nesto gledao ovaj.. Sent from my SM-G975F using Tapatalk Pa Dare mi kaže da se možeš dogovoriti sa njim da budu veći i da izlaze malo šire. Meni su i Givievi odradili posao sada i sačuvali motor, ali sad je prilika kad oni plaćaju da zamenim. Kad sam kupovao Givieve, kupovao sam pre nego sam se uključio na forum, još dok sam čekao motor i nisam nešto ni razmišljao. Od prethodnog motora sam imao kappa kofer, trebao mi je njihov nosač, pa sam u isto vreme uzeo predračun i za barove. Posle čujem ovde da se sa Sebom može dogovoriti. Kad sam ga zvao, reče mi da radi po puigovom modelu, videću. Zeznuto je što on ne radi sad do 1. augusta, a bila mi je prilika da mu sutra ostavim motor da završi do kraja nedelje dok nisam u BG. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jancha 28 Napisano Jul 20, 2020 U prolazu, 42 postova Lokacija: Srem Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Da ostaviš motor do kraja nedelje Sent from my SM-G975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Jul 20, 2020 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, jancha je napisao: Da ostaviš motor do kraja nedelje Sent from my SM-G975F using Tapatalk Da. Ako misliš da će biti gotovo u jednom danu, mislim da nije realno. Ja ionako nisam u Bg, a ne idem motorom već kolima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Jul 20, 2020 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Justicije je napisao: Da i ja podelim kratko iskustvo sa makedonskim štenderom. Citirao bi već rečeno, koliko para toliko muzike. Moj motor stoji blago nagnut na desnu stranu i podizanje je stvarno teško. Prvi put sam to uradio ispred garaže gde imam blagu padinu pa mi se nije učinilo tako teško. Drugi put u garaži sam morao pozvati sina da mi pomogne, dok sam treći put, opet u garaži uspeo nekako sam. Nadam se ući u štos, naći tehniuku kao to raditi. Bilo kako bilo, za čišćenje lanca i držanje zimi u garaži će poslužiti. Da ne bude zabune, vec sam pisao koji je stender kod mene. Podizanje ne ide tako lagano zbog kratke potisne poluge. Ako mi je prednji kraj pozicioniran ka blagoj (akcenat na blagoj) nizbrdici nema trika da NC dignem na stender. Mora biti ravno ili jos bolje blag uspon. Pri podizanju, obe nogice stendera u isto vreme moraju biti na podlozi kako bi bilo lakse dizanje. Gledam ljude kako se muce sa skuterima 50ccm da podignu iz cistog neznanja a tako je jednostavno da ne kazem lako. Pre 6 sati, jancha je napisao: A neces opet givi, mislis da su sebini jaci pa zato kod njega? Jesu jaci su, bolji.... pisano je i o tome, samo treba ČiTaTI. Vidim da ti u potpisu pise da vozis F4i.... zadnji amortizer pase sraf na sraf na NC. Dobije se bolja amortizacija, samo treba napraviti nosac za burence stelanja (ima kulturica resenja). OEM je babaroga skup cekam da prodje korona, cekam da prorade kinezi, cekam da ga iskopiraju zbog cene cekam da spuste siping.... mnogo cekanja al ovaj stitnik mi se svidja Honda Nc 700/750 S/X DCT Yr 2012-19 Motor Protection Skid Plate Silver WWW.EBAY.COM Find many great new & used options and get the best deals for Honda Nc 700/750 S/X DCT Yr 2012-19 Motor Protection Skid Plate Silver at the best online prices at eBay! Free shipping for... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jancha 28 Napisano Jul 20, 2020 U prolazu, 42 postova Lokacija: Srem Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ti u potpisu pise da vozis F4i.... zadnji amortizer pase sraf na sraf na NC. Dobije se bolja amortizacija, samo treba napraviti nosac za burence stelanja (ima kulturica resenja). OEM je babaroga skup <_> Da f4i ranije, sada je nc750x. Ovo za amortizer nisam znao, mada mislim da mu je prednji dosta tvrd. Ima lik cak je radio modifikaciju.Sent from my SM-G975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Jul 21, 2020 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi da komentarisem ciku i rad iz klipa. Vidim da je omeksao dosta prednju amortizaciju, to je dobro samo za onog ko vozi po gudurama. Na asfaltu u nezgodnoj situaciji, gde ti treba full kocenje..... ovakva mekana amortizacija gde potanja ceo prednji kraj (svo teziste ide napred) dovodi do maksimalnog gubitka upravljivosti. Nemojte verovati svemu da je dobro sto vidite po drus. mrezama 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jaje 5 Napisano Jul 21, 2020 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc 750 x Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan, drustvo. Ja sam narucio zadnji blatobran Givi iz Subotice. X moto je radnja. 127 e. Rok 10-15 dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jaje 5 Napisano Jul 21, 2020 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc 750 x Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Jul 21, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kako da okacim video koji sam snimio telefonom? Ne vidim opciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4283 Napisano Jul 21, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Na Youtube pa link...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Jul 21, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Za toliko znam MF znam i da mogu upload na neki moj profil pa link ili na cloud ili, ili..ali bez toga. Nemam YT nalog, a da ga sad pravim zbog jednog klipa nema sanse. Nema direktno na forumu, to je pitanje? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Jul 21, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, MF said: Na Youtube pa link... Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Imas li ti mozda nalog pa da ti posaljem pa ti ovde link? Mislim da je vrlo bitna stvar svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Jul 21, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Za fotografije može copy-paste ili link sa recimo postimages.org ali video prvo mora na Youtube ili neki drugi sajt za šerovanje video sadržaja pa onda link na forum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jancha 28 Napisano Jul 21, 2020 U prolazu, 42 postova Lokacija: Srem Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan, drustvo. Ja sam narucio zadnji blatobran Givi iz Subotice. X moto je radnja. 127 e. Rok 10-15 dana.Jesu to ovi? Sent from my SM-G975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jaje 5 Napisano Jul 21, 2020 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc 750 x Prijavi odgovor kao problematičan Tako je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jaje 5 Napisano Jul 21, 2020 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc 750 x Prijavi odgovor kao problematičan Bolji su mi nego Puig. Vise zastite i lanac i onaj deo izmedju tocka i amortizera. Bar mi se tako cini. Ima drugar na nc 700 i super izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Jul 22, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Evo stvarcice koja znaci svima u saobracaju. Ja prezadovoljan. Prosudite sami 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Jul 22, 2020 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuu... pa ovo kao autobus! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4283 Napisano Jul 22, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Kako će da se štrecaju Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano Jul 22, 2020 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno glasno. Ima da im ispadaju mobilni iz ruku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Jul 22, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kako si je napravio tako i radi. Hvala Dr Arakis Bolje da njima ispadaju mobilni iz ruku nego da dozivljavam 5 srcki dnevno zbog takvih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Jul 23, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Evo još jedan link za centralni štender - kome treba 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Jul 23, 2020 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Evo poslali su mi cene delova.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...