MF 4289 Napisano Jul 18, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam van Srbije Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 18, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan morali su da ga poruče ali i to me iznenadilo, nisu mi tražili plaćanje unapred, ni avans...Da si platio unapred, to ne bi bio zastupnik najvećeg proizvođača motocikala nego aliexpres. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4289 Napisano Jul 18, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Da sam platio unapred, bilo bi isto kao kada sam kupovao delove u VW, Seatovom, Audijevom, Opelovom, Mercedesovom, Kiinom ..... ovlašćenom servisu.Ja samo na osnovu mog iskustva sa Ovlašćenim kućama prvi put nisam platio unapred. Za mene novo i pozitivno iskustvo Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jaje 5 Napisano Jul 19, 2020 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc 750 x Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Kupio sam pre nedelju dana Hondu nc 750 x. Treba mi savet gde da potrazim dodatnu opremu. Uzeo sam slajdere (14000), i vizir ( 7000). Voleo bi da montiram zastitu za hladnjak i zastitu za ruke. Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16116 Napisano Jul 19, 2020 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, Jaje je napisao: Pozdrav. Kupio sam pre nedelju dana Hondu nc 750 x. Treba mi savet gde da potrazim dodatnu opremu. Uzeo sam slajdere (14000), i vizir ( 7000). Voleo bi da montiram zastitu za hladnjak i zastitu za ruke. Hvala Zdravo zdravo, nek je sa srecom nova makina i da te sluzi kako si zamislio. 1. Sekula ponovo radi ili Akos Parts & Specifications: HONDA NC 750 X/XD (OHNE/MIT DCT) (EURO 4) | Louis motorcycle clothing and technology WWW.LOUIS.EU Find technical specifications, spare parts and accessories for HONDA NC 750 X/XD (OHNE/MIT DCT) (EURO 4) at Louis Bike-Database. 2. Honda NC 750 XD DCT 16 Parts at Wemoto - The UK's No.1 On-Line Motorcycle Parts Retailer WWW.WEMOTO.COM Online shop for Honda NC750 XD DCT 16 Motorcycle parts and accessories 3. Ebay Honda+NC+750 | eBay WWW.EBAY.COM Find great deals on eBay for Honda+NC+750. Shop with confidence. 4. ALia honda nc750x accessories – Buy honda nc750x accessories with free shipping on AliExpress version WWW.ALIEXPRESS.COM Quality honda nc750x accessories with free worldwide shipping on AliExpress Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16116 Napisano Jul 19, 2020 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da kazem koju rec o cent. stenderima koji su stigli iz MKD. Paket sadrzi: - stender sa vec postavljenim granicnikom koji naleze na izd. granu - M5 imbus sraf standardne tvrdoce sa podloskama i kontra maticom - M6 imbus sraf sa pojacanom tvrdocom (8.8) podloskama i kontra maticom - 2 opruge - osovina stendera jedan ugradih @bbocko, drugi @Justicije zuta strelica oznacava iskrivljenost poluge cope od nemilog skorasnjeg dogadjaja osovina prolazi kroz ram i stender, sto mu je ujedno gornje kacenje ovde imam problem koji kod Baneta nisam imao otvor je trebao biti jos gore, direkt obod dolazi na navoj gde dolazi sraf u vidu osiguraca kod Baneta se ta rupa/otvor gadjala za navojem secnuti, napraviti mesta za sraf (M5) sa vecom podloskom i problem resen obavezno kontra maticu staviti jer je to osigurac da ne ispadne osovina sa druge strane montirati opruge i imbus sraf (M6) opruga vec daje znake prisustva korozije i poprilicno je jaka Zamerke koje imam su sledece: - postolja/nozice gde naleze stender o podlogu nema jednako i celom povrsinom naleganje - gornje kacenje kud prolazi osovina nije u horizontalnom polozaju, pa je zbog toga osovina morala dobiti veci luft kroz cev stendera kako bi motor stajao vertikalno ravno kad se podigne na stender - kacenje osovine negde se poklapa sa navojem dobro, negde ne - opruga mora biti od nerdjajuceg materijala - teze podizanje od uobicajenog Ne kaze se za dzaba "koliko para toliko muzike". Ko ne mari za estetikom (i onako se ne vidi jer je sa donje strane motora), stender ce mu vrsiti funkciju jer je 3x jeftiniji od SW Motekovog. Dal ima prostora za bolje uraditi...sigurno da ima, samo se treba vise potruditi. Nek cena bude i duplo veca al nek proizvod bude tip top po svakoj osnovi. Koliko ce trajati, dal ce biti nekih nus pojava.... vreme ce pokazati i tu ne mogu nista reci nit prognozirati. Jedino sta vam mogu reci, je to da vas sluzi valjano, za ciscenje lanca ili neke druge intervencije posluzice sigurno. Generalno prelaznu ocenu ima ali isto tako dosta prostora za bolje uraditi. usput smo ispravili polugu kocnice i cope, dotegli lanac jer se malko olabavio 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jaje 5 Napisano Jul 19, 2020 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc 750 x Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Satelis je napisao: Da kazem koju rec o cent. stenderima koji su stigli iz MKD. Paket sadrzi: - stender sa vec postavljenim granicnikom koji naleze na izd. granu - M5 imbus sraf standardne tvrdoce sa podloskama i kontra maticom - M6 imbus sraf sa pojacanom tvrdocom (8.8) podloskama i kontra maticom - 2 opruge - osovina stendera jedan ugradih @bbocko, drugi @Justicije zuta strelica oznacava iskrivljenost poluge cope od nemilog skorasnjeg dogadjaja osovina prolazi kroz ram i stender, sto mu je ujedno gornje kacenje ovde imam problem koji kod Baneta nisam imao otvor je trebao biti jos gore, direkt obod dolazi na navoj gde dolazi sraf u vidu osiguraca kod Baneta se ta rupa/otvor gadjala za navojem secnuti, napraviti mesta za sraf (M5) sa vecom podloskom i problem resen obavezno kontra maticu staviti jer je to osigurac da ne ispadne osovina sa druge strane montirati opruge i imbus sraf (M6) opruga vec daje znake prisustva korozije i poprilicno je jaka Zamerke koje imam su sledece: - postolja/nozice gde naleze stender o podlogu nema jednako i celom povrsinom naleganje - gornje kacenje kud prolazi osovina nije u horizontalnom polozaju, pa je zbog toga osovina morala dobiti veci luft kroz cev stendera kako bi motor stajao vertikalno ravno kad se podigne na stender - kacenje osovine negde se poklapa sa navojem dobro, negde ne - opruga mora biti od nerdjajuceg materijala - teze podizanje od uobicajenog Ne kaze se za dzaba "koliko para toliko muzike". Ko ne mari za estetikom (i onako se ne vidi jer je sa donje strane motora), stender ce mu vrsiti funkciju jer je 3x jeftiniji od SW Motekovog. Dal ima prostora za bolje uraditi...sigurno da ima, samo se treba vise potruditi. Nek cena bude i duplo veca al nek proizvod bude tip top po svakoj osnovi. Koliko ce trajati, dal ce biti nekih nus pojava.... vreme ce pokazati i tu ne mogu nista reci nit prognozirati. Jedino sta vam mogu reci, je to da vas sluzi valjano, za ciscenje lanca ili neke druge intervencije posluzice sigurno. Generalno prelaznu ocenu ima ali isto tako dosta prostora za bolje uraditi. usput smo ispravili polugu kocnice i cope, dotegli lanac jer se malko olabavio Hvala za linkove. I meni fali centralni stender. Za sada me tesi to sto ima rucnu kocnicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16116 Napisano Jul 19, 2020 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu. Kad krene da se pravi spisak zelja potrebnog, krajnja cifra ispadne dalekooo veca od planirane. Ono sto vecini treba" - vislji vizir od 40e Ivan da pravi do 80e + podizac 15e + dodatak 15e ili 100e za MRA koliko kosta - alarm od 20e do 80e - stitnik hladnjaka oko 15 - 20e - produzetak pr. blatobrana od 10 do 25e, zadnji blatobran od 10e do 80e - podmazivac lanca od 70e do 180e - crash bar oko 130e (prvo ovo ugraditi pa sve ostalo) - centralni stender od 60e do 200e - svi nosaci + svi koferi od 500e do 1.500e ..... skupa rabota kad se podvuce _________ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jaje 5 Napisano Jul 19, 2020 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc 750 x Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Satelis je napisao: Nema na cemu. Kad krene da se pravi spisak zelja potrebnog, krajnja cifra ispadne dalekooo veca od planirane. Ono sto vecini treba" - vislji vizir od 40e Ivan da pravi do 80e + podizac 15e + dodatak 15e ili 100e za MRA koliko kosta - alarm od 20e do 80e - stitnik hladnjaka oko 15 - 20e - produzetak pr. blatobrana od 10 do 25e, zadnji blatobran od 10e do 80e - podmazivac lanca od 70e do 180e - crash bar oko 130e (prvo ovo ugraditi pa sve ostalo) - centralni stender od 60e do 200e - svi nosaci + svi koferi od 500e do 1.500e ..... skupa rabota kad se podvuce _________ Pa da, tako nesto sam mislio i ja. Vizir sam uzeo Givi, ok je. Ne znam za crash barove jer sam stavio slajdere. Kofer sam premestio sa bivseg motora ( Forza 300). Super je cucnuo. Postavicu nesto slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16116 Napisano Jul 19, 2020 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Slajderi imaju 1 tacku kacenja/oslanjanje na ram dok crash bar ima 3. Kad ljosne (pu pu daleko bilo) proceni sam sta ce bolje sacuvati motor. Givi vizir ima drugciji ugao od Puigovog, vise vetar tera na kacigu nego sto ga odbija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jaje 5 Napisano Jul 19, 2020 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc 750 x Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4289 Napisano Jul 19, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Lep, boja je ona prava Nek te dugo i sigurno sluzi, dobrodošao. Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16116 Napisano Jul 19, 2020 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Zasto i dalje guraju Dunlop raspali nije mi jasno, Trailmax se bas lose pokazao.... 8k i gume nema 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 249 Napisano Jul 19, 2020 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mojih slika makedonskog stendera, generalno sam zadovoljan. Uvelicavao sam sliku i meni izgleda kao da rupa za kacenje stendera nije na istom mestu. Mozda je Honda fabrika nesto menjala...Justicije ima model za 2020, moj je 2018. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jaje 5 Napisano Jul 19, 2020 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc 750 x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Jaje je napisao: Ljudi , gde da kupim taj stender i Makedonije? I moja Honda je 2018 god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 19, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Da sam platio unapred, bilo bi isto kao kada sam kupovao delove u VW, Seatovom, Audijevom, Opelovom, Mercedesovom, Kiinom ..... ovlašćenom servisuZa automobile mi deluje da nekako ima uvek više izvora nego za moto ili je lager mnogo veći u odnosu na ovo gde uglavnom ništa nema danas... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16116 Napisano Jul 19, 2020 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jaje nemoj svaki put citirati post kolege kad pišeš ispod njega jer se to gleda kao da spamuješ temu (ponavljanje slika)...nema potrebe. Dobronameran savet. Što se štendera tiče a i mnogo što šta ostalog, sve je napisano na predhodnim stranicama..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 249 Napisano Jul 19, 2020 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi , gde da kupim taj stender i Makedonije? I moja Honda je 2018 god.Evo linka, covek je bravar iz Bitolja. Jedino sto neko mora da ti donese iz Makedonije jer ne salje za Srbiju. Centralen stender Nc750 | Битола WWW.PAZAR3.MK Se prodava centralen stender za Honda NC750. Cena 3950 den so montaza. Dragi Bitola, 075 207 149. Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jaje 5 Napisano Jul 19, 2020 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc 750 x Prijavi odgovor kao problematičan Hvala lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jaje 5 Napisano Jul 19, 2020 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc 750 x Prijavi odgovor kao problematičan Satelis, hvala na savetu. Lose stojim sa cetovanjem i slicno... Nemam ni fejsbuk , moj krajnji domet je viber. Nadam se da cu uci u fazon... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16116 Napisano Jul 19, 2020 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Opušteno samo, vidćeš lako je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Jul 20, 2020 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Da i ja podelim kratko iskustvo sa makedonskim štenderom. Citirao bi već rečeno, koliko para toliko muzike. Moj motor stoji blago nagnut na desnu stranu i podizanje je stvarno teško. Prvi put sam to uradio ispred garaže gde imam blagu padinu pa mi se nije učinilo tako teško. Drugi put u garaži sam morao pozvati sina da mi pomogne, dok sam treći put, opet u garaži uspeo nekako sam. Nadam se ući u štos, naći tehniuku kao to raditi. Bilo kako bilo, za čišćenje lanca i držanje zimi u garaži će poslužiti. Jaje, dobrodošao na forum, neka te motor u sreći i zdravlju dugo služi. Što se tiče troškova nakon kupovine koji su mi sad jako poznati, moj savet je prvo i osnovno crash barovi, pa sve ostalo. Troškovi su veliki za dodatnu opremu, lepo raspodeli i polako jedno po jedno, ali kreni od barova. Nemoj me krivo shvatiti, ne ulazim ti u novčanik i koliko možeš i želiš potrošiti, samo drugarski savetujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jancha 28 Napisano Jul 20, 2020 U prolazu, 42 postova Lokacija: Srem Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Da li zna neko gde se moze kupiti Givi TN1111 rolbar? Sent from my SM-G975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Jul 20, 2020 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, jancha je napisao: Da li zna neko gde se moze kupiti Givi TN1111 rolbar? Sent from my SM-G975F using Tapatalk Motoland Rol barovi | Motoland WWW.MOTOLAND.RS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jancha 28 Napisano Jul 20, 2020 U prolazu, 42 postova Lokacija: Srem Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Ih pa znam za njih ali nemaju. Sent from my SM-G975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...