Ferty_ 571 Napisano Maj 20, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ovako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 282 Napisano Maj 20, 2020 Svrati ponekad, 207 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jeste krtak je stender od ovog Makedonca. Na Aliexpressu ima da se naruce dve verzije za Evropski (duzi) ili Azijski (kraci).Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Maj 20, 2020 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Što bre ta diskriminacija da su naši duži od azijskih 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 446 Napisano Maj 21, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 598 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Evo odličnog rešenja za centralni štender :)... ako je neko zainteresovan da mu napravim u zamenu određenu svotu evopskih.... ..neka se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Maj 21, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Pravo umetničko delo! Na motoru imam ali mi napravi 2 za dnevni boravak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 950 Napisano Maj 21, 2020 Zainteresovan, 386 postova Lokacija: MKD Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/20/2020 at 6:31 PM, Lucky George said: Kad otvore granice možemo i da se provozamo do MK ...spojimo lepo s korisnim Tako je najbolje! Moram napomenuti da ja imam originalni stender koji sam narucio iz Grcke (Atina) i dobio popust i besplatnu poshtarinu do Lerina, gde sam ga pokupio. Evo link. Ovaj iz Bitole nisam ga video, i naravno kad bi ga uzimao za Yanco ili nekog drugog, sigurno bih prvo poredio sa mojim. Dali je kraci, duzi, a mozda i deblji Jedino sto mi je covek rekao, da on licno vozi NC750X, i josh dvoje drugi iz Bitolj koji su napravili kod njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Maj 21, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan pametnjakovic za svega 2000din u Merkuru na Bezanijskoj kosi, pa kome treba. Ne znam kakva je spravica i rekose da je ceski brend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16273 Napisano Maj 22, 2020 Integrisan, 9374 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da li nekog zanima? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Maj 22, 2020 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4330 Napisano Maj 22, 2020 Drug član, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan I mene, ako Nemanja neće Trazim to po netu već mesecima Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Maj 22, 2020 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan @MFIsta priča, već godinu dana, ako ne uzmem javljam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4330 Napisano Maj 22, 2020 Drug član, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne uzmeš? Javi koliko je para. Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Maj 22, 2020 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa pre kad ih ja budem prodavao ako ikad prom3nim motor Al svakako ti si prvi ako ne nabavis do tad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4330 Napisano Maj 22, 2020 Drug član, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da mi sledi Givi Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Maj 22, 2020 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Ferty_ je napisao: Jos jedan pametnjakovic za svega 2000din u Merkuru na Bezanijskoj kosi, pa kome treba. Ne znam kakva je spravica i rekose da je ceski brend Po karakteristikama dobar za motocikle, jedino što mu je struja punjenja 0.8A max. pa ne može za automobilske akumulatore, slab je. I nije Merkur već Okov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Maj 22, 2020 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pogođen pos'o za kofer, Hvala Darku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Maj 22, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 51 minutes ago, Arakis said: Po karakteristikama dobar za motocikle, jedino što mu je struja punjenja 0.8A max. pa ne može za automobilske akumulatore, slab je. I nije Merkur već Okov Tako je, za manja vozila kako je i nacrtano na kutiji. Eto jedna fina zamena za one iz Linde ko zeli da proba. Naravno SveOkoVas tacnije bem ih u ime i kuma koji ih je krstio..nego ljudi uglavnom pamte stari naziv. E da...nije dole gde su auto zezalice vec se popnete na sprat pa tamo gde su lusteri, sijalice, led paneli i tu se nalazi jedan coskic sa unimerima, punjacima i slicnim spravicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16273 Napisano Maj 22, 2020 Integrisan, 9374 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Nemanja NC750XD je napisao: Pogođen pos'o za kofer, Hvala Darku Nema na čemu, ponesi imbus ključ (6 bese, proveri), dugi nastavak i krckalicu ako ćete menjati na licinom mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Maj 22, 2020 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Au, pa šta je to sve naopako, sad ću da mu prosledim, možda ima on Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Maj 22, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ima na onom grčkom sajtu što je kolega juče okačio sve za kofere i originalni koferi. Čini mi se dosta povoljno i još samo za transport da se nađe rešenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Maj 22, 2020 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Poštovana ekipa, poručio sam novi NC750 DCT, crveni ako je to bitno. Kažu da će stići u junu. Nemam nikakva iskustva sa takvim motorom iako ih vozim čitav život. Poslednje sam vozio Burgmana 400 i upravo ga prodao. Želim da sad u ovim godinama (52) sedim uspravnije, a želim i veći točak. Opredelio sam se za DTC jer 90% vremena zujim po gradu obavljajući poslove, ali želim i da odem sa suprugom negde u prirodu po Srbiji. Teško da ćemo negde dalje motorom jer su nam klinci veliki i otišli od nas po školama i inostranstvima, pa onda ne možemo ostaviti kuče. I tako, na dalje putujemo kolima, po Srbiji motorom. Imam nekoliko pitanja za vas i molim vas za malo strpljenja i volje da mi pomognete. Najpre me interesuje da li sam napravio dobar izbor (nisam još ništa platio, pa mogu i promeniti) za potrebe koje sam vam opisao. Lomio sam se između V stroma 650 i NCa, ali je presudio automatski menjač koji ide uz moje godine i konfor. Takođe me interesuje da li je motor iz vašeg iskustva dovoljno konforan za nas dvoje za kraća putovanja po Srbiji. Ja sam visok 186 cm i imam 95 kg. Moram reći da nisam debeo, nemam stomak, naprotiv, sportista sam i otud težina. Supruga je visoka 170 cm i ima nešto ispod 70 kg i takođe je mršava, fitnes manijak. Dakle, da li smo OK. Pitam zato jer sam pročitao neka mišljenja o sedištima. Za sada me još interesuje što bi osim kofera (imam ga, treba mi samo nosač) još odmah trebao kupiti od dodatne opreme? kasnije ću vas moliti za info o tome što mi treba i gde se nabavlja. Toliko za prvo javljanje i unapred vam se zahvaljujem. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2658 Napisano Maj 22, 2020 Slow rider, 947 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja prvi da odgovorim, kao vlasnik jedne NC automatik iz 2012, u od pre mesec dana vlasnik NC 2020 sa manuelnim menjačem. Samim tim sto sam opet uzeo NC jasno je da sa izborom motora nisam nimalo pogrešio. Meni više laži manuelni menjač, ali DCT je veoma dobra stvar, specijano za grad, i mogu reći da mi to sad pomalo i nedostaje na novom motoru. NC, pored dosta prednosti, po meni ima 2 odlicne stvari: prtljažnik na mestu rezervoara, koji vredi zlata, i potrosnja koja kod mene u oba slučaja ide do 3.5L/100km maksimalno. Fabričko sedište se ne odlikuje nekom udobnoscu, treba se navići. Ja sam visok 180, 85kg, moja cura 165, 55kg, i mi smo se navozali lagano sa tri kofera natovarena. Po mom mišljenju, za taj novac najbolji izbor motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Maj 22, 2020 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, Yanco. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13441 Napisano Maj 22, 2020 Ne silazi, 7545 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Crveni su za nijansu brži od ostalih boja. Uvek su crveni malo brži i oni motori sa dva auspuha. Šalim se naravno Kad god dođe do izbora motocikla a govorimo o proizvođačima koji decenijama prave ozbiljne motocikle, lošeg motocikla nema. Sve ostalo su lični fetiši. Doduše, možeš da promašiš motocikl u kontekstu da se razilazi sa tvojim potrebama. Ja bih pre pikao Strom 650 jer bi bio približniji mojim potrebama. Evo zbog kojih stavki u korist Stroma: -Točak 19 guta skoro svaki drum lošeg i srednjeg kvaliteta -15kg lakši što se oseti u toj klasi motocikla -Tri diska se lakše bore sa težinom od dva -Veće međuosovinsko rastojanje i malo duže sedište -Veća prednja viljuška, 43mm naspram 41mm kod NC i duži hod Doduše, imaš prednost u DCT, manjoj potrošnji za litar ili više, agregati su im otprilike tu negde. NC ima solidan moment na nižim obrtajima od Stroma. Imaš i mali pretinac umesto rezervoara... Obrni okreni to je "tu negde". Niste baš ni laki, računajte da će imati bar još 10 kila u opremi na sebi, još ako su tu tri kofera... Neće tu vešanje da ima lak posao a i osetiće se na nekim preticanjima ako nema puno prostora pred tunel, krivinu, uspon. No, svakako, u toj klasi je tako. Da je bolje, već ulazimo na teritoriju oko litre zapremine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Maj 22, 2020 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Alekre, hvala na iscrpnom odgovoru. Kako apsolutno nemam fetiše, ostaje mi da biram po mojim/mašim potrebama, a kako je gradska vožnja izrazito dominantna, percipiram da će DCT odneti prevagu. Na izletima vikendom ćemo preživeti. A za nedostatak snage kod ubrzanja ili preticanja ne brinem, nisam u tim godinama. Sada samo lagano, uživanje. Natrčao sam se i najurio u životu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...