r_faruk 43 Napisano Maj 9, 2020 U prolazu, 85 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, Yanco said: Danas namontirao nosače kofera monokey, sutra da ih probam sa sve koferima Ja trazim nosace za svog nc-a. Koje je godiste tvoj motor i koja je cijena ovih nosaca? Cekam da mi jave iz honde cijenu, ali trazim i polovne pa da vidim sta da radim. Da li je to sve isto bez obzira na godiste motora.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2576 Napisano Maj 10, 2020 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je 2020. Nije isto, razlikuje se pre 2016 i posle 2016. Ja sam kupio u Napulju, bilo je jeftinije nego ovde. Ima da se kupe u Motolandu, cena im je nekih 14000din, ako se dobro sećam, i par hiljada dinara su dodaci za kačenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r_faruk 43 Napisano Maj 10, 2020 U prolazu, 85 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ok, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Maj 10, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 5/9/2020 at 6:39 PM, Satelis said: Okrenes ih i trazis sta ti treba, njegovo je da bije glavu dal je org ili polu sinter il puna sinter plocica. Voleo bih da je tako, ali se ne bih oslanjao previse na deo prodavaca. Zovem Deltu za plocice napred nazad i lik mi kaze napred idu te pozadi te. Za par dana pozovem da potvrdim da ih uzimam, javi se drugi lik kaze ne znam tacno pozovi posle. Javi se posle drugi lik kaze mi drugacije od prvog. Zvao sam i receno mi je po fabrici da ide tako, a ne tako kako ste mi sad rekli. Ostaje zbunjen. Ja odustajem od kupovine jer ako oni u Hondi ne znaju, kako ja da znam sta da uzmem.. Zovem redom radnje po Bg da se raspitam, svako ima svoju pricu i svako nudi ono sto ima uz pricu da tako ide po katalogu koji upravo gleda. Cudno, svi imaju razlicite kataloge. Bilo je par korektnih i rekli su da nisu sigurni sta ide po fabrici, ali mi mogu prodati sta zelim. Tako da od Honde pa na dalje ima fikusa koji ti samo prodaju sta im trazis i nebitno im je da li prodaju zenske carape ili moto delove , a neki tehnicki savet ili nesto sto je uznapredovalo pa malo da edukuju...tesko. Uglavnom svi su jako usluzni, tu nemam zamerki. Na kraju je bio licni izbor, radoznalost i testiranje jednog seta sinter plocica. Vise volim da imam rezervu kocione snage i nesto cemu nikad necu koristiti pun potencijal, a i svi smo konstatovali da najvise kupujemo zbog drugih ucesnika u saobracaju. Drugo su vec spomenute serpentine i natovaren motor P. S. I zanimljiv detalj je da svako za robu koju ima kaze da je original i kada pitam cisto radi poredjenja za neka dva tri druga brenda odmah krece prica nase je sigurno original, a to drugo pazi jer je fus , svega ima. Tako da ispada da niko nema original osim onih sa kojima trenutno razgovaras 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Maj 10, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da te lažu!Napred ide FA 388 i to je isto na bar još 5 drugih Hondi (pogotovo starija godišta). Delta određuje po broju šasije, tako da ja sa njima na taj način nisam razgovarao. Koja je cena kod njih? 11.000?Odeš da ti zamene oni jer im je samo cena zamene bila pristupačna (svojevremeno). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Maj 11, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Cena zamene je 0.1h iliti nesto oko 400din. Plocice prednje 14.213din, plocice zadnje 12.605din. Nije mi se dalo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Maj 11, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ko radi servis u Hondi dobice najlepsu masku 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Maj 11, 2020 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih da je tako, ali se ne bih oslanjao previse na deo prodavaca. Zovem Deltu za plocice napred nazad i lik mi kaze napred idu te pozadi te. Za par dana pozovem da potvrdim da ih uzimam, javi se drugi lik kaze ne znam tacno pozovi posle. Javi se posle drugi lik kaze mi drugacije od prvog. Zvao sam i receno mi je po fabrici da ide tako, a ne tako kako ste mi sad rekli. Ostaje zbunjen. Ja odustajem od kupovine jer ako oni u Hondi ne znaju, kako ja da znam sta da uzmem.. Zovem redom radnje po Bg da se raspitam, svako ima svoju pricu i svako nudi ono sto ima uz pricu da tako ide po katalogu koji upravo gleda. Cudno, svi imaju razlicite kataloge. Bilo je par korektnih i rekli su da nisu sigurni sta ide po fabrici, ali mi mogu prodati sta zelim. Tako da od Honde pa na dalje ima fikusa koji ti samo prodaju sta im trazis i nebitno im je da li prodaju zenske carape ili moto delove , a neki tehnicki savet ili nesto sto je uznapredovalo pa malo da edukuju...tesko. Uglavnom svi su jako usluzni, tu nemam zamerki. Na kraju je bio licni izbor, radoznalost i testiranje jednog seta sinter plocica. Vise volim da imam rezervu kocione snage i nesto cemu nikad necu koristiti pun potencijal, a i svi smo konstatovali da najvise kupujemo zbog drugih ucesnika u saobracaju. Drugo su vec spomenute serpentine i natovaren motor P. S. I zanimljiv detalj je da svako za robu koju ima kaze da je original i kada pitam cisto radi poredjenja za neka dva tri druga brenda odmah krece prica nase je sigurno original, a to drugo pazi jer je fus , svega ima. Tako da ispada da niko nema original osim onih sa kojima trenutno razgovaras Ovi iz Delte su posebna prica,prvo da izvadis bubreg i prodas pa da ides kod njih.I koje si na kraju uzeo? Vidim da je sinter u pitanju ali marka,model,cena? Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Maj 11, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju EBC sinter, 4150din. Model ne znam napamet.. otprilike neka dva slova 196HH. Polu sinter bese oko 3400 pa rekoh da probam za malu razliku u ceni. Videcemo u toku sezone vredi li. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2602 Napisano Maj 11, 2020 ODUSTO OD DIJETE, 2652 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih koristim na mom Suzukiju, sinter EBC, već dve sezone i sad ulazimo u treću. Prezadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Maj 11, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, ZEMZEM said: Ja ih koristim na mom Suzukiju, sinter EBC, već dve sezone i sad ulazimo u treću. Prezadovoljan. Koliko je to otprilike km? Trpi li disk ili ga ne ostecuju previse? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2602 Napisano Maj 11, 2020 ODUSTO OD DIJETE, 2652 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Prešle su oko 20k km a disk da li su potrošile ja nisam primetio. Nema onih oštrih ivica po obodu diska. Ja vozim malo oštrije i često sa ženom kao suvozačem pa ne pravim kompromis novi disk vs moja glava. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krzal 12 Napisano Maj 12, 2020 U prolazu, 19 postova Lokacija: Београд- Раковица Motocikl: Honda nc750x Prijavi odgovor kao problematičan Сателис здраво, како ти иде број телефона да се договор око замене гума. Позз Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15955 Napisano Maj 12, 2020 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo zdravo Pustiću ti br na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 44 Napisano Maj 13, 2020 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750X 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, Da ne otvaram novu temu posto je agregat isti.. Prosle nedelje sam pazario NC 750 S verziju 2015 god. Motor kupljen u Delti od prvog vlasnika presao pravih 14000 km. Juce sam ga registrovao i preneo na sebe i tokom tehnickog pregleda lik koji radi tamo mi skrene paznju na zvuk motora koji se menja kod stisnutog kvacila. Naime motor nekako "lepse " radi sa stisnutim kvacilom, dok kad se otpusti u neutralu cuje se grublji zvuk motora. E sad ja bas nesto i nemam iskustva sa moto mehanikom pa me zanima da li je to normalno ili moze da bude da je otisao druk lezaj, korpa itd. kao sto me ovaj juce namracio. Da li ste i vi manuelci sa nc 750 primetili to kod svojih motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2594 Napisano Maj 13, 2020 Drug član, 1617 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Još jedna na drumu......sad je doterasmo, drugar se ponovio! 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Maj 13, 2020 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Maj 13, 2020 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Dzigibau said: Pozdrav drugari, Da ne otvaram novu temu posto je agregat isti.. Prosle nedelje sam pazario NC 750 S verziju 2015 god. Motor kupljen u Delti od prvog vlasnika presao pravih 14000 km. Juce sam ga registrovao i preneo na sebe i tokom tehnickog pregleda lik koji radi tamo mi skrene paznju na zvuk motora koji se menja kod stisnutog kvacila. Naime motor nekako "lepse " radi sa stisnutim kvacilom, dok kad se otpusti u neutralu cuje se grublji zvuk motora. E sad ja bas nesto i nemam iskustva sa moto mehanikom pa me zanima da li je to normalno ili moze da bude da je otisao druk lezaj, korpa itd. kao sto me ovaj juce namracio. Da li ste i vi manuelci sa nc 750 primetili to kod svojih motora? Najverovatnije potpuno normalno, bez brige. Kada pritisnes kvacilo, korpa se ne vrti. Naravno, kako nista ne moze da bude savrseno izbalansirano, pustanje poluge i samim tim povecanje rotirajucih delova uvek mora dovesti do rasta vibracija. Samo nadji online kako se cuje Ducatijevo suvo kvacilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4283 Napisano Maj 13, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Isto i kod mene ali nista preterano...promeni se zvuk isto kao kod kola.Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 44 Napisano Maj 13, 2020 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750X 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi, sad mi je lakse Smorio me lik juce bez potrebe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Maj 13, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Dzigibau je napisao: Naime motor nekako "lepse " radi sa stisnutim kvacilom, dok kad se otpusti u neutralu cuje se grublji zvuk motora. E sad ja bas nesto i nemam iskustva sa moto mehanikom pa me zanima da li je to normalno ili moze da bude da je otisao druk lezaj, korpa itd. kao sto me ovaj juce namracio. Da li ste i vi manuelci sa nc 750 primetili to kod svojih motora? ..ja bih rekao da mu leka nema ... evo otkupiću ga ja za neke sitne parice, da ne radiš generalnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 44 Napisano Maj 13, 2020 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750X 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15955 Napisano Maj 13, 2020 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan I lod Nokija je tako.... mislim da nemaš problema. Milanezi Nek je sa srećom novom vlasniku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r_faruk 43 Napisano Maj 13, 2020 U prolazu, 85 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je ista stvar sa kvacilom, motor je nov. A neki dan mi ispade rucica kvacila u voznji. Izvrnuo se onaj vijak koji je ujedno i osovina rucice i drzi je na mjestu. Sreca pa mi nije ispao, zaglavio se u otvoru. Stadoh na prosirenje i zavrnem ga nazad. Eh, da vas pitam jednu stvar... na kocnici (desna rucica) ima isti vijak s tim da ima i maticu ispod rucice, da li je i rucica kvacila imala tu maticu? Vijak ide kroz ovaj otvor (na slici je kocnica, ali isto je na kvacilu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 834 Napisano Maj 14, 2020 MK Obrenovac, 564 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan I na sestrinom NC750X koji je presao 15000km cuje se korpa. Kad se stisne kvacilo utisa se skroz. To su po meni lose uradili. Ne bi smela da se cuje na tako maloj kilometrazi. Cula se korpa i na Hondinim V agregatima od 650 i 1000ccm ali tek kad predju ozbiljnu kilometrazu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...