red_alert 16 Napisano Novembar 5, 2015 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan ee sad ovako ,, predhodni vlasnik ugradio H4 bi xenon u oba fara ,,i akumulator mu je 12v 10 ah nov,.... sad problematika motor pali radi odlicno , ali kad se upale svetla momentalno se ugasi i resetuje se komplet .... satovi odrade reset i krene pumpa da zuji ono ko pre paljenja ,, pa me zanima sta moz da bude problem .... inace kad upalim svetla pa motor sve je OK ,,nema da se gasi ,,,sad razmisljam da izbacim xenon i vratim obicnu sijalicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Novembar 5, 2015 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko bi ovo lakse bilo procitati i razumeti da si koristio tacke, zareze i ostale interpunkcijske dzizabidze. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Novembar 5, 2015 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan Koliko bi ovo lakse bilo procitati i razumeti da si koristio tacke, zareze i ostale interpunkcijske dzizabidze. prepravljeno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Novembar 5, 2015 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Koliko bi ovo lakse bilo procitati i razumeti da si koristio tacke, zareze i ostale interpunkcijske dzizabidze. prepravljeno E baš si ga opravio... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Novembar 5, 2015 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan ,,razume se o cemu se radi ,, ako neko zna sta dal su uzrok xenoni ili nesto drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Novembar 5, 2015 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Idi kod nekog ko ima unimer i proveri napon na akumulatoru u trenutku paljenja svetla... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5841 Napisano Novembar 5, 2015 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa xenon povuce dosta struje kad se ukljuci, i ukoliko je na ler obrtajima ugasice se svaki motor. Probaj da zavrnes gas na jedno 3k obrtaja , pa ukljuci xenon. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Novembar 5, 2015 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Pa xenon povuce dosta struje kad se ukljuci, i ukoliko je na ler obrtajima ugasice se svaki motor. Probaj da zavrnes gas na jedno 3k obrtaja , pa ukljuci xenon. Jesi siguran u ovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Novembar 5, 2015 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Netacno 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 5, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pa xenon povuce dosta struje kad se ukljuci, i ukoliko je na ler obrtajima ugasice se svaki motor. Probaj da zavrnes gas na jedno 3k obrtaja , pa ukljuci xenon.Nece se ugasiti motor, ukoliko je sve ispravno, ali moze doci do pada napona ukoliko je akumulator los ili ima nedovoljno punjenja na leru.. Sto dovodi do resetovanja racunara i belezenja greske. Uzrok mogu biti i losi Kineski balasti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 5, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Idi kod nekog ko ima unimer i proveri napon na akumulatoru u trenutku paljenja svetla... Lepo rece covek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Novembar 5, 2015 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan proverio , imam ja unimer ,od 12,nesto na 11,5 pad napona mada nebi trebalo da se to desava . isto i kad dam gas na 3000rpm zaskoci skazaljka obrtomera ,, pa jos sta mi se deliso , sumnjam da neko ko je vezivao xenone debelo zabrljao . elem dam kontakt sve odradi kako treba,motor ugasen ,kad da upalim svetlo kad puce nesto iz auspuha,samo sto nisam ispustio unimer, ko da nagomilao gorivo jel sam vise puta gasio i davao kontakt ,, jel to normalno ,,koliko ja znam to nesto zbrljano debelo oko vezivanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 6, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pa mozda, mada xenoni se dosta jednostavno vezuju, raskaci ti sve, stavi obicne sijalice, pa onda probaj da palis-gasis svetla da vidis dali se gasi motor. Mada na leru bi trebalo da ti je napon na klemama aku oko 13V sa i bez svetala, razlika bude 0.1-0.2V. Probaj bez ksenona da izmeris, i pali gasi vidi dal puca ako puca to je nesto drugo.. Prvo videti akumulator, pa cdi itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 6, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ksenoni bez dioda ili bez releja zbune struju cdi.a pa ti se motor ugasi,desava se,izbaci los ksenon,ugradi dobar,i povezi pravilno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Novembar 6, 2015 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan resen problem iskljucio ksenone i stavio obicne sijalice i radi bez greske ,,verovatno neki balast probio negde i pravio neku zafrkanciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 6, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Sad gaassssssss...... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Decembar 26, 2015 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Razmatram kupovinu ZX12 pa me interesuje tvoje iskustvo sa potrosnjom ? Cujem da trosi poprilicno, a mene interesuje da putujem sa njom . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Decembar 26, 2015 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Razmatram kupovinu ZX12 pa me interesuje tvoje iskustvo sa potrosnjom ? Cujem da trosi poprilicno, a mene interesuje da putujem sa njom . I ja sam letos isao da vidim jednog ZX 12, odavno imam zelju da ga posedujem i ubedjen sam da bi potrosnja varirala izmedju 8 i 13.. Vozio sam Hayabusu i isto tako je bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Decembar 26, 2015 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Razmatram kupovinu ZX12 pa me interesuje tvoje iskustvo sa potrosnjom ? Cujem da trosi poprilicno, a mene interesuje da putujem sa njom . I ja sam letos isao da vidim jednog ZX 12, odavno imam zelju da ga posedujem i ubedjen sam da bi potrosnja varirala izmedju 8 i 13.. Vozio sam Hayabusu i isto tako je bilo. Sve se nadam da cu cuti da umerenom voznjom moze oko 7. Sve preko toga mi nije za putovanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Decembar 26, 2015 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Ja kontam da je izmedju 7-8 realno za neku umerenu vožnju.... sa količinom konja i obrtnog momenta ne traži da je u crvenom za pristojne putne proseke.... p.s. nemam iskustva sa 12ticom ali možda da cimneš Obelixa iz Bjeljine on ga je godinama vozio..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5841 Napisano Decembar 26, 2015 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je trosio 5,5 -6 na putu ns-ru-sa-va-pz. Bilo je tu svakakve voznje uglavnom ne preko 180 km/h .To je takav motor , ne moras ga saltati u nizu i ko blesav zavrtati da bi dobio pristojno ubrzanje. Doduse , ja se ne mogu pozaliti na moju dvanaesku , bila je bas bez problema, osim kontakta izmedju alternatora i reglera, ali to mi nije zadavalo probleme sa potrosnjom... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Decembar 28, 2015 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sa Hayabusom imao i ispod 6 potrosnju ali samo kad sam vozio u grupi u kojoj je bilo i jednocilindrasa 650-ki. Mislim da su to dva uporediva motora i da bi i ZX12 trebao da moze da se vozi sa 6-7 litara. Imam Apriliju Caponord i kod nje je otprilike isto, ide od 5,5 do 12, ali bukvalno. Razlika je u tome sta ti nudi ZX12 sa 12 potrosnjom a sta Aprilia.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Januar 6, 2016 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan jeste extra motorcic ,,potrosnja mu je od 5,5 pa nagore sve zavisi koliko ga teras ,, ali da ide ide za sve pare,, mada ja i negledam potrosnju ,, realno kad kupis masinu od 1200ccm ,,potrosnja nebi trebala da bude u prvom planu ,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Januar 7, 2016 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Ne zajebavajte ljudi, kakvih bre 5,5l, toliko trosi skuter od 500cc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Januar 7, 2016 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Ne zajebavajte ljudi, kakvih bre 5,5l, toliko trosi skuter od 500cc. ne mozes gledati potrosnju po kubikazi ona zavisi od mnogo faktora e da kad sam bio drugaru da doteram mislim da je bio u pitanju kimko 500 mogao si da gledas kako kazaljka goriva pada (trosio je i 10l) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...