Jump to content

Moto Zajednica

Hitan kontakt sa nekom TV EKIPOM

Recommended Posts

• Stara Garda, 274 postova
  • Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI

Hitno mi je potreban TV novinar,,Imam dobru pricu.Mutne radnje katastra u opstini..Otimanje dela privatnog vlasnistva i jos mnogo toga..

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Zovem..Idem prvo do advokata...Stiglo mi resenje iz opstine da se preko mog placa,5,22 ara pravi lokalni put...Strasnooooooo..

Plac privatno vlasnistvo.Vlasnik 1/1...

Ma kakvi...Daleko od ovoga.Pronasli su visak zemljista od 0,97 ari koje je uknjizeno na mene i preinacili da je sad opstina suvlasnik,tj vlasnik tod viska i da ce tu da prodje lokalni put,neasvaltiran..Medjutim planirali su da zagrabe malo vise.Bez ikakve nadoknade...Poenta price.Iza mene su opstinski placevi i treba  da se prodaju ali nemaju nigde put.Do mene su komsije koje imju daleko vece parcele koje su Drzavno vlasnistvo pa nek uzimaju od njih...Odoh do advokata...

PS..

Pre devet godina kada sam kupovao plac u katastru su mi rekli da je plac ok. i da se tu nista ne planira.Dobio sam dozvolu za gradnju,napravio kucu,i isti taj gospodin iz katastra je poslao resenje...Sledi tuzba...

• Podržavam 1

• čeka dobru titulu, 1375 postova
  • Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE

Na žalost, tu niti je nešto spektakularno,  čudno, retko ili već tome slično da bi vest bila interesantna širem auditorijumu. Ništa novo. >:(

Da postoji kanal koji samo o takvim pojavama izveštava kratkim vestima od po par minuta gledalo bi se samo da bi videli prilog o svom slučaju ili o nekom koga znaš.

Ipak, istraj u svom naumu. :takoje:

• U prolazu, 67 postova

u Cacku u katastru mozes da ukljizis i jezero na svoje ime. ide do te mere da ako si lekar specijalicta,netreba ti ni pola papira za uknjizenje,zavrse ti dzabe,a ako nisi das kintu i pevaj. posto zakon ne dozvoljava da se objekti izgradjeni posle 2012-te bez dozvole ne mogu uknjiziti,oni ovde lepo napisu da je izgradjen pre tog datuma i udju u proces legalizacije. u mojoj ulici su prosle god.dve kuce izgradjene bez ikakvog papira,a u katastru su sad  upisane za legalizaciju.- nema divljem narodu spasa.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja