orlovi 594 Napisano Novembar 1, 2015 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Hitno mi je potreban TV novinar,,Imam dobru pricu.Mutne radnje katastra u opstini..Otimanje dela privatnog vlasnistva i jos mnogo toga.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Novembar 1, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan bagra bre na sve strane,lopurde svukuda,to je strasno sta rade zato nam je tako kako nam je.. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Novembar 2, 2015 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Zovem..Idem prvo do advokata...Stiglo mi resenje iz opstine da se preko mog placa,5,22 ara pravi lokalni put...Strasnooooooo.. Plac privatno vlasnistvo.Vlasnik 1/1... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Novembar 2, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nesto? http://www.rtv.rs/sr_lat/vojvodina/novi-sad/bulevar-evrope-grade-na-privatnom-placu_615148.html Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4925 Napisano Novembar 2, 2015 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ti idi do advokata, čisto da dobiješ bolju cenu, ali eksproprijaciju, tj. da zadržiš taj plac ne možeš 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Novembar 2, 2015 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvi...Daleko od ovoga.Pronasli su visak zemljista od 0,97 ari koje je uknjizeno na mene i preinacili da je sad opstina suvlasnik,tj vlasnik tod viska i da ce tu da prodje lokalni put,neasvaltiran..Medjutim planirali su da zagrabe malo vise.Bez ikakve nadoknade...Poenta price.Iza mene su opstinski placevi i treba da se prodaju ali nemaju nigde put.Do mene su komsije koje imju daleko vece parcele koje su Drzavno vlasnistvo pa nek uzimaju od njih...Odoh do advokata... PS.. Pre devet godina kada sam kupovao plac u katastru su mi rekli da je plac ok. i da se tu nista ne planira.Dobio sam dozvolu za gradnju,napravio kucu,i isti taj gospodin iz katastra je poslao resenje...Sledi tuzba... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano Novembar 2, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan I treba da ih tuzis... Iscimaj se kontaktiraj i dnevnu stampu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Novembar 2, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan kakvi lopovi samo treba otici tamo i Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6718 Napisano Novembar 3, 2015 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost, tu niti je nešto spektakularno, čudno, retko ili već tome slično da bi vest bila interesantna širem auditorijumu. Ništa novo. Da postoji kanal koji samo o takvim pojavama izveštava kratkim vestima od po par minuta gledalo bi se samo da bi videli prilog o svom slučaju ili o nekom koga znaš. Ipak, istraj u svom naumu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Novembar 13, 2015 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan u Cacku u katastru mozes da ukljizis i jezero na svoje ime. ide do te mere da ako si lekar specijalicta,netreba ti ni pola papira za uknjizenje,zavrse ti dzabe,a ako nisi das kintu i pevaj. posto zakon ne dozvoljava da se objekti izgradjeni posle 2012-te bez dozvole ne mogu uknjiziti,oni ovde lepo napisu da je izgradjen pre tog datuma i udju u proces legalizacije. u mojoj ulici su prosle god.dve kuce izgradjene bez ikakvog papira,a u katastru su sad upisane za legalizaciju.- nema divljem narodu spasa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...