AleksaSimovic99 3 Napisano Novembar 1, 2015 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kosovska Mitorvica Motocikl: Yamaha YZF R125 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam Yamahu YZF R125 2008,u dobrom stanju ali su joj vecina plastike slomljene. Sada je sredjujem preko zime da bi bila spremna za sezonu ali mi fale dve plastike ne znam gde mogu da ih nadjem. Trazio sam na Ebay.com ali je mnogo skupo.Sa postarinom mi izlazi oko 200e za samo 2 plastike. Ukoliko neko ima plastike za yamahu R125 neka mi javi posto bih hteo da kupim. TAKODJE SAM HTEO DA PITAM DA LI MOZDA NEKO ZNA DA LI IMA NEKO U SRBIJI KO BI MOGO DA MI NAPRAVI TE DVE PLASTIKE OD POLIESTERA ( DA IH IZLIJE U KALUPU). Ukoliko neko zna neka mi napise broj telefona od tog ceveka ko bi mogo da mi uradi. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksaSimovic99 3 Napisano Novembar 1, 2015 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kosovska Mitorvica Motocikl: Yamaha YZF R125 Prijavi odgovor kao problematičan radi brka iz mladenovca 065/8230-921 Znam njega sam zvao reko je da nema kalup da li znas mozda nekog drugog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksaSimovic99 3 Napisano Novembar 1, 2015 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kosovska Mitorvica Motocikl: Yamaha YZF R125 Prijavi odgovor kao problematičan ako su ti polupane plastike, mozda mozes da mu posaljes pa da ih iskrpi ili da prema njima pravi kalup... ne znam kako to ide sa plastikom... Nemam ja te plastike uopste imam desnu stranu ali levu nemam uopste. Zna se moj cale licno sa brkom reko je da nema kalup i da ne moze nista da uradi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Novembar 1, 2015 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne znam onda jebiga, srecno u potrazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksaSimovic99 3 Napisano Novembar 1, 2015 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kosovska Mitorvica Motocikl: Yamaha YZF R125 Prijavi odgovor kao problematičan ne znam onda jebiga, srecno u potrazi Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagira69 3 Napisano Jul 2, 2019 U prolazu, 7 postova Lokacija: Rudovci Motocikl: Kawasaki Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ti treba od plastika? 069652366 nazovi ako ti je lakse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...