Velimlje2 707 Napisano Novembar 17, 2017 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Evo , ja ga nebi nikad kupio , ali mi se svida da rade na novim idejama , to podrzavam ... Bilo bi sigurno interesantno provozati ga ... I ne , ja nisam pravi motorista , odbijam ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6032 Napisano Novembar 17, 2017 Drug član, 2782 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za konvekcionalni motocikl. Kao sto ne volim ABS a stojim iza toga da je najbitni faktor aktivne bezbednosti. Abs i Esp cesto odmazu NATPROSECNOM vozacu, ali je vise prosecnih. A njima ABS cesto spasi glavu. Tako je i sa ovim! Imas motocikl kome je povecana bezbednost jer je upravljivost sigurnija i kocenje izvesnije. I eto kombinacije da covek koji voli motocikl a pomalo ga se boji, u garazu pored MP3 (koji se prodaje kao nenormalan) parkira i ovako nesto! Nisu izgubljene prednosti motocikla (velicina na prvom mestu) a sigurno je pocetniku lakse i bezbednije sa ovim da se voza. Ne bih ga kupio ali bih jako voleo da ga probam (cak i MP3) da vidim gde su mu granice i sta se desi kad ih predjes. I iskreno mi nisu ni ruzni, samo nekako... ekstravagantni. Da ih vidjamo par godina po ulicama, navikli bismo se na njih. A cini mi se da ce ih biti, mada verovatno u SRB po najmanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6032 Napisano Novembar 18, 2017 Drug član, 2782 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je jako subjektivno... moj deda je 1942 rodjen. Od kad je u penziji prelazi oko 30.000 km u turi preko leta. Obilazi covek svet kamperom. Kupio je kamper sa njjacim motorom na trzistu. Vozi BMW X3 M. Sin mu je rekao da je mator za AMG C42 i ne prilici mu. Poslovan covek od preko 70, tek otisao u penziju, treba mu nesto mirnije. Poslusao ga je. A i bio je merc malo do brabusa pa je imamo 440 KS. Pre par godina je prestao da vozi motor jer mu supruga (razveo se od moje babe odavno, ima zenu i decu u Svedskoj) ima svega 161 cm pa joj je njen Virago postao tezak. Ona vozila 535 a on 1200, obisli Evropu. Imali blizu 70. Ovo je za prvi deo posta. A to sto ne smes na 2 tocka ne znaci da si pizda. Koliko je tema samo na ovom forumu gde se ljudi svadjaju sa roditeljima jer im ovi brane 2 tocka i prete samoubistvom ako sednu. A oni svoju ljudi vec. Evo prelaznog resenja... Da se razumemo, nisam ni malo mislio da te prozovem samo sam izneo argumente zbog kojih mislim da ti je misljenje subjektivno (ne znaci da je pogresno). Ni meni nije jasno da neko ne sme da kupi motor od svojih para jer zazire od matoraca. Ja sa 15 otisao na more Simsonom od 50ccm, ali su mi roditelji bili tolerantni a ja nisam kocako poverenje, pa nisam imao taj problem. Kompromis: vozis do BG pa na voz da te na sasije neko na ibarskoj jer si spor! Moze? Prodato! Tako je i za ovaj.... motovisetockas... kako god. Cist komprosmis izmedju motocikla i motocikla koji odgovara nekom ko npr nema dobru funkciju jedne noge zbog udesa na 2 tocka i ovo mu je savrseno resenje, sto je psihicki sigurniji em zbog dodatne stabilnosti (primer). Ne treba ici u krajnosti. Ja sam otisao u drugu stranu jer verujem kao sto napisah, ovo....cudo ima klijentelu. Da je nema ne bi se oni kurcili promocijama i Rossijem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Januar 17, 2018 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam baš dobro engleski ali izgleda je Yamaha kupila firmu Brudeli, koja je ranije razvila tehnologiju trotočkaša malo drugačijeg koncepta od Nikena. Evo link: https://www.motorcyclenews.com/news/2018/january/yamaha-commit-three-wheeled-motorbikes/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Januar 17, 2018 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Evo još jedan klip, malo bolji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano April 2, 2018 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se će uskoro neki first ride video, a dotle evo jedan technical video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano April 19, 2018 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Technical video three Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano April 19, 2018 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Online narudzbine motora pocinju 17 maja. Za pocetak ce proizvesti ogranicene kolicine, da je naprave ekskluzivnom. Cena se jos ne zna. Inace tek sad vidim da je u Turing sekciji, mada bi trebalo da bude u Naked. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano April 20, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam negde nacuo, cena bi trebalo da bude 14-15k Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GCB 42 Napisano April 26, 2018 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z 1000 sx Prijavi odgovor kao problematičan Meni deluje totalno zanimljivo za probati , verovatno ima svoje cari ... Malo drugacije od svega sto smo navikli ali verujem da cemo se brzo navici i na to kao i na mp3 .Verujem da pruza neki svoj jedinstveni ugodjaj koji sad ne mozemo da osetimo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Maj 1, 2018 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Maj 17, 2018 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna fotka sa današnjeg press testa u Austriji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Maj 18, 2018 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Maj 18, 2018 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i Moto.it (ima i engleski titl). A poznata je i cena Najkena u Italiji - 14.990€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Maj 24, 2018 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 24, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Jedva čekam da vidim prvi wheelie sa tom mašinom. A živo me zanima da li će neko uspeti u krivini toliko da ga obori da se oslobodi onaj drugi točak sa asfalta. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Maj 24, 2018 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Wheelie? Evo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano Maj 24, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Mocno izgleda ova sprava na wheelieu! me like it Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2179 Napisano Maj 25, 2018 Mr., 566 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Evo i Moto revija odradila test voznju pad da se cuje i njihovo misljenje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Maj 31, 2018 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi je jasno, zasto je Eric de Seynes, koji je COO Yamahe, rekao da je ovo motor za Alpe, narocito za lose vremenske uslove. Videti od 9:35 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Jun 1, 2018 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo divljanja. Nisam skoro video, otkad ih pratim, da im neki video za 4-5 dana nagura preko pola miliona pregleda. Evo ga... P.S. I dalje smatram da je u pogresnom delu foruma i da treba da bude u "naked" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Jun 1, 2018 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Kada su se pre tri godine pojavile prve slike ovog tada još uvek samo koncepta, meni je izgledao kao derivat Tracera i zato sam temu otvorio u Touring podforumu. A to je čini mi se potvrdio i novinar Motorevije u onom klipu. Uostalom ja bih sa Nikenom putovao čak i ako se utvrdi da nije derivat Tracera. Znači ipak touring. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2179 Napisano Jun 1, 2018 Mr., 566 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Ma neka ga trpaju gdje god al ovo ima buducnost! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Jun 1, 2018 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan @mitri Da tacno, kada se prototip pojavio vise je vukao na tracer. Sad je po izgledu naked i po svim ovima sto su probali na youtubetu. No ko voli, on putuje i sa naked motorinom na kraj sveta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 1, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Jedino sto vidim kao prednost je stabilnost zbog dva tocka napred. Nista vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...