grof3 31 Napisano Novembar 19, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne bih mogao da se odlucim koju kombinaciju boja...sve su full... Mada tek za koju god dok se pojavi po koji polovan primerak na oglasima mogu da racunam na ovako nesto... Ali motor je brutalan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2426 Napisano Novembar 25, 2015 Andragog, 4993 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Odlican motor, jedino da ima jos tockove sa zicama da bi mogao da se ozbiljno potera i po terenu !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 600 Napisano Novembar 27, 2015 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican motor, jedino da ima jos tockove sa zicama da bi mogao da se ozbiljno potera i po terenu !!! Ne bi, nije to motor za teren, pogledaj prednje vešanje, obične teleskopske vilice od 41 mm, to je za cestu i eventualno utabani makadam. Ništa preko toga. Velik je to motor za takav ovjes i drndanje po terenu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gora-munja 329 Napisano Novembar 27, 2015 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Balansero Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iskustva, da li je ovaj motor pogodan za vožnju u dvoje, na duže ture? Pre svega mislim na položaj sedenja i udobnost. Snage verujem da ima Sedište na DL650 mi se čini udobnije, makar ovako vizuelno... Komša - Ja ga nisam vozio ali moj prijatelj iz Ukrajine vozi, i to sa ženom i na duže ture sa sva tri kofera.Oboje su visoki, on oko 2 metra i ona oko 1,80 i nisu se gurali a kažu da je veoma udoban. Takođe, u zajedničkoj vožnji nisu gnjavili-naprotiv, motor ide i povlači kao mećava, i to model sa menjačem dct. Naravno, kao što neko reče, različiti motori postoje zbog različitih ukusa, i dodao bih zbog razlikčitih očekivanja i prohteva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 996 Napisano Novembar 27, 2015 Drug član, 1090 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Da. S tim da je ovo crosstourer "Malko" je superiorniji od NC750x. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1342 Napisano Novembar 27, 2015 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno cca 50 konja razlike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 27, 2015 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Nisam baš zalazio u detalje, pošto smo imali "važnija posla" (vožnja,zezanje,klopa,piće, sex-ko je mogao, i sl.), pa sam samo oskudno preneo utiske. Ako je za nešto pomoglo u redu, ako nije ne može ni da šteti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 996 Napisano Novembar 27, 2015 Drug član, 1090 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @ Komsa Ma jasno. Zezam se ja malo ali daleko da je razlka izmedju ova dva motora samo u detaljima(na koje kazes da nisi obracao paznju). NC sa tri kofera i dvoje sa gabaritima tvojih prijatelja iz Ukrajine bas i nece da povlaci kao mecava. Drugo, NC je dosta manji motor i ja sa svojih 170 i par cma ga vozim bez problema. Dalje, seo sam i sa devojkom na NC-a i ona nije bila zadovoljna udobnoscu( tj rekla je da joj je BMW F800ST udobniji puno). A sto se mog utiska tice, NC je meni sjajan za zvizdanje po gradu, guzvi i malo duze ture. Vrlo je okretan, lako upravljiv, malo trosi, elastican izuzetno i mislim da je za to sto je namenjen, izuzetan motor. A za dalji put...pa sta znam...zastita od vetra nije sjajna(pogotovo za noge), ima 50-ak konja pa u scenariju sa tri kofera i saputnicom gde su oboje krupniji, cenim da bi zafalilo snage. Licno nisam vozio malog Stroma i Versys tako da bih prvo probao pomenute motore pa tek onda razmislio o NC-u...cisto zbog poredjenja jer se pomenuti motori mogu naci za manje pare a nisam ubedjen da je NC nesto beskrajno superiorniji od njih. Ja sam vozio BMW F650CS ranije i vec sam napisao negde, nista me NC nije impresionirao u odnosu na njega sem elasticnosti i manjka vibracija. P.S. a sto se mog zapazanja oko udobnosti na daljim putovanjima tice, jasno mi je da ljudi sa daleko slabijim masinama prelaze ozbiljne kilometraze i nije mi za cilja da predstavim NC750X kao jednostran motor samo sam naglasio da je razlika izmedju motora tvojih prijatelja Ukrajinaca i NC750X-a za celu klasu i da svakako tim poredjenjem nisi mogao da pomognes kolegi koji se raspitivao o performansama NC-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andra100 4 Napisano Novembar 27, 2015 U prolazu, 50 postova Motocikl: honda silver wing 600,suzuki v-strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi, nije to motor za teren, pogledaj prednje vešanje, obične teleskopske vilice od 41 mm, to je za cestu i eventualno utabani makadam. Ništa preko toga. Velik je to motor za takav ovjes i drndanje po terenu. Da li je ovaj motor gabaritno slican v-strom ili je manji,ovako fizicki...probao sam v-strom i sa mojom visinom od 195cm mi nekako odgovara ali nikako da odem do salona u Bg pa da sednem na hondu barem,mozda probam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 996 Napisano Novembar 27, 2015 Drug član, 1090 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @ Andra Ako mislis na NC750X, on jeste manji u svakoj dimenziji od malog Stroma. To ti ne pricam jer sam uporedjivao mere vec sedeci na jednom i drugom motoru. S tim da Stroma nisam vozio. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andra100 4 Napisano Novembar 27, 2015 U prolazu, 50 postova Motocikl: honda silver wing 600,suzuki v-strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan @ Andra Ako mislis na NC750X, on jeste manji u svakoj dimenziji od malog Stroma. To ti ne pricam jer sam uporedjivao mere vec sedeci na jednom i drugom motoru. S tim da Stroma nisam vozio. Da mislio sam na nc750x,jel ti vozis trenutno ovaj motor ili si samo probao isti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 996 Napisano Novembar 27, 2015 Drug član, 1090 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Samo sam probao. Drugar sa kojim delim garažu ga je imao pa sam bio u prilici da ga provozam. Meni je licno fenomenalno legao. Ogromna je razlika u visini izmedju tebe i mene tako da nisam bas siguran kako bi se ti osecao na NC-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3775 Napisano Novembar 27, 2015 Astro Puki krsi sva pravila!, 926 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sedeo na NC-u i sa mojih 173cm prava je mera da se osecam kao na nekom kobajagi enduru. za nekoga preko 190cm nisam siguran da je potaman. za takve je vise v strom ako pricamo o slicnoj kubikazi. ovo je dosta skroman motor koji izgleda reklo bi se raskosno za svoju klasu. moj naked bandit mi je delovao robusniji od nc kada sedim na njemu.Mada to je neka tendencija pravljenja motora za stvarno siroku populaciju kao sto je slucaj i sa MT-07 . Mislim da su to maksimalno racionalni motori i ne treba ocekivati TDM-a po gabaritima od NC-a kao sto ne treba ocekivati horneta ili bandita od mt-07. Mislim da je versus nekako najpriblizniji nc-u mada i tu bih dao prednost versusu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Novembar 28, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih nekako dao prednost Versysu kao i stromu. Inace ova nova yamaha MT09 je odlicna masina, svijda mi se bruka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andra100 4 Napisano Novembar 28, 2015 U prolazu, 50 postova Motocikl: honda silver wing 600,suzuki v-strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da...i izgleda mnogo manji i na slikama tako da ce verovatno biti v- strom kupovina...mada sam se navikao na automatski menjac pošto trenutno vozim silver wing 600 i tako da bi mi bas legla ova honda dct... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Decembar 14, 2015 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Vozio i jedan i drugi, Strom je "ladja" u odnosu na NCa. Ja sam visok 195cmm i po gabaritima ne mogu da se porede a ni po udobnosti. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankor 41 Napisano Januar 28, 2016 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Biće uskoro :) Prijavi odgovor kao problematičan Kratki test: CagerOnTwoWheels - 2016 Honda NC750x Review & Testride 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kesha 18 Napisano Januar 30, 2016 U prolazu, 24 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja je vozim od maja, mislim Hondu NC750X, prešao 5500 km i napisao sam pod "šta vozimo-honda-nc700x" ovđe na forumu moje utiske. Ukratko - za moju visinu (nešto preko 190cm) nema dovoljno prostora za noge i radije bih da mogu da sjedim malo više nazad. Probaću to da riješim sa sjedištem na naduvavanje - dodatkom. Motor je "za sve" normalne upotrebe, ako hoćeš da imaš jedan motor i da prođeš što jeftinije, ali kvalitetno. Samo nije za off. Mislim da je DCT prava stvar - moja honda je sa klasičnim mjenjačem, i zabavno je. Mislim da ima agresivniji položaj sjeđenja u odnosu na V-stroma. Zaštita od vjetra - nije dobra. U poređenju sa transalpom 700 ili ktm 1190 - teže se vozi, ali ljepše obaljuje i brzaa. Malo je teška za početnika, i kočnice to osjećaju. Ali ako hoćeš pravi novi motor(iako je NC - new concept) u poređenju sa svim drugima, i sa polovnjacima, mnogo bolje prođeš. Voli svoj motor, i uživaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4925 Napisano Januar 30, 2016 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Led svetla, zanimljivo, baš me zanima ima li poboljšanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kesha 18 Napisano Januar 31, 2016 U prolazu, 24 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Bolja prednja viljuška, podesivo ogibljenje i naprijed i pozadi, led svjetla, 3 mape DCTa, povećan prtljažni prostor (lažni rezervoar) za 1l, moderniji auspuff, visočiji vjetrobran - za 6cm, instrument-displej u raznim bojama - po izboru, nove kombinacije booja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 536 Napisano Februar 12, 2016 Svrati ponekad, 443 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i drugi deo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...