andra100 4 Napisano Octobar 26, 2015 U prolazu, 50 postova Motocikl: honda silver wing 600,suzuki v-strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva su iskustva ljudi koji poseduju ovaj motor,u velikoj sam dilemi oko velicine ovog motora jer imam 193 cm i ne znam da li bi mi odgovarao...trenutno vozim skuter silver wing 600 pa bih presao na ovu kategoriju...hvala puno na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Octobar 26, 2015 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga ne posedujem, ali sam imao prilike da ga provozam na kratko... iste sam visine kao i ti, i motor mi je delovao super taman... Imam negde i sliku, pa ćeš moći da uporediš... Takođe, ako si iz BG, uvek možeš da odeš do honde na NBG, da sedneš, probaš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andra100 4 Napisano Octobar 26, 2015 U prolazu, 50 postova Motocikl: honda silver wing 600,suzuki v-strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam iz Bg-a'iz Kg-a sam...a kako to ide sto se tice tih probnih voznji,zakazes tel. ili...,gde se vozi,po gradu ili,da li postoji sansa da mi ne odobre probnu voznju...izvinite na dosadi i na neupucenosti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 123 Napisano Octobar 26, 2015 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Sačekaj model za 2016. god. ako si stvarno zainteresovan za nov motor. LED headlights and taillights 70mm taller windscreen for reduced rider fatigue Three levels of S mode for the Dual Clutch Transmission (DCT) version to cover a wider range of riding scenarios and styles New Showa “dual-bending” valve front fork for optimal linear suspension behavior on both compression and rebound; pre-load adjustable rear shock Increased helmet storage area (21 to 22 litres), situated where the fuel tank is on standard models New compact lightweight silencer producing a deeper exhaust note from the 745cc parallel twin engine with 270 degree phase crank. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andra100 4 Napisano Octobar 26, 2015 U prolazu, 50 postova Motocikl: honda silver wing 600,suzuki v-strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni znao da ce biti nov model ovog motora...moram da pogledam malo na netu...kolika ce mu biti cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15788 Napisano Octobar 28, 2015 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da probam da ti pomognem posto sam bio u istom sosu kao ti. Kao sto kolega Boqy rece, izasla je nova Honda NC750X Restile, model za 2016-tu godinu. Prvo je izasao NC700X da bi nakon dve god. izbacili NC750X, vizuelno nema nikakvih razlika ( pored X imas i S varijantu ) tj razlika je jedino u kubikazi i konjazi ali zato restilizovani model je pun pogodak. Sledece godine u Aprilu, sticice NC750X Restile u Hondinom salonu na NBG, probnu voznju mozes zakazati, ista se vrsi unutar Hondinog kruga. Razlika je vise nego ocigledna......... NC750X screenshot program image upload screen capture screenshot windows photo hosting NC750X RESTILE image upload with preview adult image sharing imgupload image free hosting imgurl free screen capture software 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andra100 4 Napisano Octobar 29, 2015 U prolazu, 50 postova Motocikl: honda silver wing 600,suzuki v-strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno Satelis,uvek si tu da pomognes kada treba,pomogao si mi i za hondu silver wing kada sam pitao za one ferode na kvacilu...naravno sve si detaljno objasnio kao i sada...jos jednom hvala...ja planiram da kupim novu ovu hondu nc 750x dtc...da li neko zna da li moze u Delti da si kupi motor na lizing? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15788 Napisano Octobar 29, 2015 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu, kad god mogu tu sam da pomognem Kolega Kuzma i moja malenkost cekaju April mesec sl. godine, tad nam trebaju stici makine Nazovi Deltu, trazi Dusana i sve se lepo raspitaj kod njega (ako treba, dacu ti njegov br.) lizing, kredit, banke, cudamuda, probna voznja.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Octobar 29, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Koji novci su u pitanju, znam da si negde pisao da si platio kaparu ali se ne secam ukupne cifre motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Octobar 29, 2015 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Satelis, ona prva slika iz Delte? I mene interesuje koliko para je novi model, ako nije tajna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15788 Napisano Octobar 29, 2015 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pregovori su trajali neko vreme, prvo Delta, zatim Stojanov (NS) pa opet Delta...... Stojanov je ispao krajnje bezobrazan, model iz 2015-te je cenio 7.400e. Recicu cenu kad bude bilo vreme za to, ne mogu pisati zbog date reci da ne spominjem tj ne sirim dalje...... samo mogu reci da se mora cenkati, pregovarati, gledati sve opcije i na kraju ispadne OK popust ( restile za 2016-tu kosta nas manje nego sto je Stojanov nudio za 2015-tu ). Moras imati pricu, prica je bila na mojoj strani posto radim u Veranu pa znam kako funkcionisu stvari kad je u pitanju kupovina/prodaja novih modela cevorotockasa kao i dvotockasa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andra100 4 Napisano Octobar 30, 2015 U prolazu, 50 postova Motocikl: honda silver wing 600,suzuki v-strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Za koju varijantu si se odlucio,za obican menjac ili dct? I kolika je sada razlika u ceni izmedju ta dva modela? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Octobar 30, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ok znaci oko 7000 tisuca evropskih. Po meni bilja opcija od malog Stroma u slicom cenovnom rangu, to sam hteo uporediti. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15788 Napisano Octobar 30, 2015 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Za koju varijantu si se odlucio,za obican menjac ili dct? I kolika je sada razlika u ceni izmedju ta dva modela? Msm da nema razlike u ceni izmedju starog i novog modela tj ostaje 7.700e. probao sam menjac, ne lezi mi nikako photo sharing sites Odlucio sam se za DCT jer se cesto menjaju brzine, taman kad mislis da ga malo razvuces eto je blokada ( 6.5Krpm ), ma da se i na to covek lako navikne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andra100 4 Napisano Octobar 31, 2015 U prolazu, 50 postova Motocikl: honda silver wing 600,suzuki v-strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sem nekih fizickih izmena,da li imas informacije o promeni na samom agregatu,da li su dodali nesto,da li je blokada sada na nesto vecem obrtaju ili nesto drugo...naravno ako znas sve ovo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Octobar 31, 2015 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Cenjkanje obavezno. Mada, ja kad sam bio, motor je kostao 7.700e sa dct. Sustinski nisam ni pitao za cenu, samo se malo raspitivao, covek mi prakticno odmah rekao, noze za 7. Znaci, mozda moze i manje... Evo i moje slike, da mozes da ocenis polozaj i gabarite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankor 41 Napisano Octobar 31, 2015 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Biće uskoro :) Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iskustva, da li je ovaj motor pogodan za vožnju u dvoje, na duže ture? Pre svega mislim na položaj sedenja i udobnost. Snage verujem da ima Sedište na DL650 mi se čini udobnije, makar ovako vizuelno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15788 Napisano Octobar 31, 2015 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sem nekih fizickih izmena,da li imas informacije o promeni na samom agregatu,da li su dodali nesto,da li je blokada sada na nesto vecem obrtaju ili nesto drugo...naravno ako znas sve ovo... Nisu nista menjali sto se tice agregata, stari model ima N (neutral), D (drive) i S (sport) mod dok kod novog modela, pored N, D ubacili su 2 dodatna rezima u S modu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3719 Napisano Novembar 9, 2015 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to lepo. Ali 50-ak konjskih snaga. Mislim da bi me brzo razocaralo.... Bio sam prosle nedelje da ga gledam. sve mi se svidja sem snage,mislim da tu nema uzbudnjenja. Mene taj motor i ako ne lici,nekako asocira na dauville. Sve ima ali snage fali 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andra100 4 Napisano Novembar 10, 2015 U prolazu, 50 postova Motocikl: honda silver wing 600,suzuki v-strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro kolega zato i postoje drugi motori i druge kategorije motora tako da nije sve za svakoga,uvek su sportaci za takve...bez uvrede... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 988 Napisano Novembar 10, 2015 Drug član, 1089 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora sportak...moze i jedan lagani CrossRunner Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3719 Napisano Novembar 10, 2015 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan CrossRunner bi mi vise lezao i ako sam ''takav'' nisam ja za sport mashine ,bandita 600 sam vozio do pre mesec dana. nego eto misljenje dajem u temi kao i svi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jomar 55 Napisano Novembar 17, 2015 U prolazu, 78 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Honda Crosstourer 1200 x Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj novi NC se i meni pravo sviđa i u užem je krugu za kupovinu, nakon što prodam svoju Africu. A što se Crossrunnera tiče, sve super, al skuplji 5000 EUR od NC-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankor 41 Napisano Novembar 18, 2015 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Biće uskoro :) Prijavi odgovor kao problematičan "The 2016 model year looks almost like the old Transalp should have looked if Honda hadn't sacked it." http://www.autoevolution.com/news/eicma-2016-honda-nc750x-shows-sharpened-looks-and-several-upgrades-live-photos-101956.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15788 Napisano Novembar 18, 2015 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan U ovim bojama ce biti........ upload a picture post images post images picture sharing favoriti, za moj ukus ove dve kombinacije su mi najlepse image ru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...