Advokat 25 Napisano Octobar 23, 2015 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sjajna ideja za akciju, bas se radujem... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 23, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan ...samo obratite pažnju da se menja vreme za 1h ...subota na nedelju .... 11h po novom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukFZ6 85 Napisano Octobar 23, 2015 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200ZE World Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci,najezio sam se kada sam procitao ovu temu,e to su pravi bajkeri. Ja cu pokusati nekako da izadjem sa posla i provozam se sa vama do Nemanje,a ako ne stignem onda se bar nadam da cemo ici jos koji put do njega. Bravo za akciju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 291 Napisano Octobar 23, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan ako neko od ljudi sa spiska zeli nalepnicu za krvnu grupu , eto nacina da mu donesem u nedelju , pa sad malo bez veze sto je u ovoj temi ,ali jednim udarcem dve muve bravo majstore ... hoću ja O+ ali ako može 2 komaTa jer mi treba i za sina ( koji neće da me nasledi u vožnji motora jer više voli da vozi kola al hoće u dobrovoljnom davanju krvi mada će mu trebati vremena da me stigne jer iako ću relativno uskoro imati previše godina za davanje ipak je 40+ cifra za koju će baš morati da se potrudi ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radekoenig 20 Napisano Octobar 24, 2015 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 DX tamo neki udobni Prijavi odgovor kao problematičan Kako sad izgleda ozbiljnije kad se pogleda spisak i vidis koliko nas je :-) BRAVO mi :-) :-) :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Octobar 24, 2015 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan 1. Fanky2. Radekoenig3. Kuzma63 4. Lucky George5.FZ6 6. Alex7. Satelis8. Culle9. Matori35110. Bracabgd11. Direktor12. Darko Mihajlovic13. ZEMZEM - ako se uklopim sa vremenom14.Krmco15.Nikos-brzi ki metak16. Advokat17. Konstantin18. tatkonadzeja19. Bane021 20. Caparin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Octobar 24, 2015 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci, poduhvat za divljenje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Octobar 24, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan 1. Fanky2. Radekoenig3. Kuzma63 4. Lucky George5.FZ6 6. Alex7. Satelis8. Culle9. Matori35110. Bracabgd11. Direktor12. Darko Mihajlovic13. ZEMZEM - ako se uklopim sa vremenom14.Krmco15.Nikos-brzi ki metak16. Advokat17. Konstantin18. tatkonadzeja19. Bane021 20. Caparin 21. Endurac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4987 Napisano Octobar 24, 2015 Drug član, 1513 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan @ matori 351 - druze ,ja ne znam sta si se ti istripovao , ali ako si ti 0+ , ne moze sin da bude 0+... ne znam sta da ti kazem Hahahhahahah , salim seeeee 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Octobar 24, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Evo Darko ja se javljam,A-.Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 291 Napisano Octobar 24, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan @ matori 351 - druze ,ja ne znam sta si se ti istripovao , ali ako si ti 0+ , ne moze sin da bude 0+... ne znam sta da ti kazem Hahahhahahah , salim seeeee ma sve je ok ... prvo više volim šale na moj račun nego one koje ja serviram , drugo najiskrenije smatram da je roditelj onaj koji dete odgoji a ne puki donator (sperme ili jajašca) i treće i najvažnije ... ... kad sin i ja stojimo zajedno dođe ti da se upitaš da nije kloniranje već odavno uspelo ( a dok je moj matori bio živ i dok nisam preuzeo tu titulu i nadimak bil smo ko u triplikatu ) p.s. to s nalepnicama ti je super akcija ... video sam i čitao mada nisam komentarisao ( a nije da nisam hteo - naročito ono par negativnih reakcija ) i baš ti hvala što si mi dodatno ulepšao ovu fanky-jevu lepu akciju ... pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ssone 76 Napisano Octobar 24, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: BGD Dorcol Motocikl: piaggio beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan @ matori 351 - druze ,ja ne znam sta si se ti istripovao , ali ako si ti 0+ , ne moze sin da bude 0+... ne znam sta da ti kazem Hahahhahahah , salim seeeee Uh , jbt... Od ovog moze da se rikne.. Kad se sad nisam slogirao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Octobar 24, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pratim temu od pocetka I navijao sam za subotu. Sutra putujem za Holandiju. Siguran sam da cete usreciti Nemanju. Svaka cast na inicijativi, svaka cast na odazivu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 24, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Fanky2. Radekoenig3. Kuzma63 4. Lucky George5.FZ6 6. Alex i Ivana7. Satelis8. Culle9. Matori35110. Bracabgd11. Direktor12. Darko Mihajlovic13. ZEMZEM - ako se uklopim sa vremenom14.Krmco15.Nikos-brzi ki metak16. Advokat17. Konstantin18. tatkonadzeja19. Bane021 20. Caparin 21. Endurac 22. Srdjan 23. Deki WRE + Ivana 24. Bugiman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 24, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Najavljeno da dolazimo na Arheolosko nalaziste, sad jedino ne znam koja je tacna cena ulaznice, al ne bi trebalo da predje 200dinara, kustosa muzeja Dragana nisam uspeo da vidim ali mi je rekao cuvar muzeja, verujem da ce svima biti zanimljivo ? Vreme,mesto i plan ostaje kako smo se dogovorili, Nemanja nema pojma sta ga sutra ceka, ostaje samo da svima nama sutra bude lep i poucan dan Neizmerno Hvala svima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4987 Napisano Octobar 24, 2015 Drug član, 1513 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan See you tomorow Ja odoh sad u kafanu , da rmbacim ... Grrrrr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2607 Napisano Octobar 24, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2653 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Temperatura oko 13-15 i sunce, vreme nam ide na ruku. Jedva čekam da vidim sutra sreću na Nemanjinom licu. Za tu sliku nema para koje to mogu da plate. Vidimo se sutra i ne zaboravite sat u rikverc večeras. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Octobar 24, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro me podseti za sat jbt... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Octobar 24, 2015 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Moramo da opalimo neku fotku ili jos bolje ako neko ima GoPro ili sl kameru da snima sve! Cisto da imamo za uspomenu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 24, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Alex nosi profi mega giga turbo foto aparat a ja cu videti nekako taj GoPro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ssone 76 Napisano Octobar 24, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: BGD Dorcol Motocikl: piaggio beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Molimo fotke i mi koji smo uskraceni za odlazak do Nemanje. Pozdrav svima Vama koji idete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Octobar 24, 2015 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Odlicoooo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Octobar 24, 2015 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Ja mu spremio ovo! Mislim da je ok? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4987 Napisano Octobar 24, 2015 Drug član, 1513 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Da bre , imam ja neki Louisov katalog , dal fa ga nosim ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Octobar 24, 2015 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Sto da ne? Mislim da ce se obradovati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...