demro.st 435 Napisano Octobar 11, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Yamahu tdm 850 3vd iz 95 godine presla 58000 km kod mene je godinu dana registrovana do jula 2016 nove gume .presle oko 200o km cena je niza zbog potrebnog ulaganja od oko 200 e potrebno zameniti diskove narucene su kostaju 120 e par i promena semeringa na vilama to je sve od ulaganja cene je 1350 e fiksna nadam se da je realno. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Octobar 15, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Yamahu tdm 850 3vd iz 95 godine presla 58000 km kod mene je godinu dana registrovana do jula 2016 nove gume .presle oko 200o km cena je niza zbog potrebnog ulaganja od oko 200 e potrebno zameniti diskove narucene su kostaju 120 e par i promena semeringa na vilama to je sve od ulaganja cene je 1350 e fiksna nadam se da je realno. zamenjeni diskovi i semerinzi sad je cene skocila za 200 e na -vise Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Octobar 23, 2015 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan 069 222 04 82 javi se mom prijatelju, on trazi motor, u obzir dolazi i tdm, nije clan foruma. Aca se zove, reci Nikola mi dao tvoj broj. Pozz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8592 Napisano Octobar 23, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3199 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan 069 222 04 82 javi se mom prijatelju, on trazi motor, u obzir dolazi i tdm, nije clan foruma. Aca se zove, reci Nikola mi dao tvoj broj. Pozz. pa zar nije logičnije obrnuto. Da ga nazove tvoj ortak... 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Octobar 23, 2015 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan A zar nije logicnije da se ne oglasavas u temi sa kojom nemas veze? Prvo covek nije ostavio broj, drugo totalno je nebitno ko koga zove kad je obojici u interesu da se cuju. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Octobar 23, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da kupac treba da zove prodavca, i tu nema govora. Послато са GT-I9301I 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8592 Napisano Octobar 23, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3199 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan A zar nije logicnije da se ne oglasavas u temi sa kojom nemas veze? 1. Odkud ti znaš da ja nemam veze sa temom? 2. Javni forum. 3. Ako ne želiš da čitaš komentare onda posećuj neke oglase. 4. Da je tvoj ortak stavio oglas da kupuje, pa 'ajd' i da ga nazove. 5. Dobro mu nisi pusto sms "Zovi mog ortaka". Ima toga još, mis'im žasu. 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8592 Napisano Octobar 23, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3199 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan mrle brate, ne daj se provoooociiirat! ovakve reči na bezazlen komentar, logičan, da kupac zove prodavca. Čak sam dodao da je ok da je ovaj postavio oglas "kupujem"... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8592 Napisano Octobar 23, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3199 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan dobar TDM, ok cena, još ako je spusti malo ozbiljnom kupcu, vrh. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Octobar 23, 2015 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Ja ni najmanje nisam zeleo raspravu vec sam hteo ljudiima da pomognem drugarski i zato to napisao kad vec covek nije ostavio broj telefona... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1880 Napisano Octobar 23, 2015 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan demro.st Ne ostavlja nigde broj telefona to je NASA. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3401 Napisano Octobar 23, 2015 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Neka se jave obojca meni, ja cu biti posrednik Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Octobar 24, 2015 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Kolega ostavi broj telefona da bi mogao zainteresovani kupac eventualno da te kontaktira, pozz.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1948 Napisano Octobar 25, 2015 Drug član, 960 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Ma zashto bi chovek ostavio broj? vidish da mu ekipa sa bjb pokushava nacji kupca, i daju mu brojeve ljudi koji izgleda imaju pare, ali boze moj, ni to ne valja,..a kolegu sa foruma "Nile" kanda treba obesiti za primer shto je pokushao spojiti prodavca i kupca....sramota! ok, priznajem, preterao sam, niko ne sme da se besi, ali bar banovanje sa foruma na par meseci za ovo zlodelo mora da padne! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4973 Napisano Octobar 25, 2015 Drug član, 1878 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne vredi. Mislio sam nešto da napišem ali i više je nego besmisleno, kad svako ima svoje "ispravno" mišljenje a motori stoje u oglasima mesecima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1461 Napisano Octobar 25, 2015 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ma zashto bi chovek ostavio broj? vidish da mu ekipa sa bjb pokushava nacji kupca, i daju mu brojeve ljudi koji izgleda imaju pare, ali boze moj, ni to ne valja,..a kolegu sa foruma "Nile" kanda treba obesiti za primer shto je pokushao spojiti prodavca i kupca....sramota! ok, priznajem, preterao sam, niko ne sme da se besi, ali bar banovanje sa foruma na par meseci za ovo zlodelo mora da padne! Vala baš... Interesantno je da su svi pozitivni, svi imaju isti cilj - hoće da pomognu, ali ipak se nađe materijala za međusobno prepucavanje . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Octobar 25, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pa realno forum trazi komentare.Nego ne znam sto se ljudi ljute zbog istih.Mamine maze.Evo ja svetski covek,nagledao se raznih drugarstava,pa da dam savet.primer:Moj drug kupuje motor.Ja na forumu gde imam uvid u iste-ja pozovem drugara koji kupuje i kazem mu ima jedan lep tdm na forumu,ima i slika,to su Bjb-ovci-moji drugari- nisu prevaranti-pogledaj.End of story. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 25, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/motori/7138924/yamaha-tdm-850 sve sto treba da se uradi je da se pogledaju oglasi.. da se kolega postavljač oglasa ne naljuti ali sve oglase bez potpunih podataka bi ja briso..verujem da je kolega nenamerno zaboravio taj detalj,nije opasno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1880 Napisano Octobar 25, 2015 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nije slučajno on nikad ne stavlja broj čak i kad bi njemu to godilo pa posle kuka kako mu niko ne pomaže Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Octobar 26, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ja se puno izvinjavam svima oprostite na mojoj i samo mojoj gresci nisam stavio broj telefona neznam ni sam kako ....064 80 59 989 janko poizdrav svima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Octobar 26, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Nije slučajno on nikad ne stavlja broj čak i kad bi njemu to godilo pa posle kuka kako mu niko ne pomaže 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Octobar 26, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan demro.st Ne ostavlja nigde broj telefona to je NASA. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Octobar 27, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan odustajem od prodaje hvala na komentarima pozdrav svima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Novembar 3, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ipak moram da stavim oglas.prodajem al vise bi voleo da manjam za jeftiniji uz vasu doplatu tdm je iz95 godine presao 58000 km registrovan do jula 2016cena je1300e za informacije mozete pozvati 064 80 59 989 u menjanju cena ostaje ista.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Novembar 3, 2015 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Daj više informacija i neku fotku ako nije problem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...