kilimandzaro 38 Napisano Decembar 24, 2015 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd Vinca Motocikl: BMW 650 cs Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan putopis,a i kako drugacije ...... Srecan nastavak putovanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Decembar 25, 2015 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Zoki, sretno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raca 11 Napisano Decembar 25, 2015 U prolazu, 91 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav Zoka brate!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goranbj 33 Napisano Decembar 27, 2015 U prolazu, 45 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovde je stvarno čast samo kad se upišeš da si čitao ovako nesto, shvatiš koliko si ponosan sto si biker kao i Zoki ( ali samo kao ) čak i iz iste male države koju on pokazuje, pretpostavljam, ljudima sa kojima se druži Po belom svetu. Bravo Zoki pravi si ambasador naše zemlje. I jos jedan apel na sve članove da se organizujemo ako Zokiju bude trebala bilo kakva pomoć na ovom putu. Pozdrav svima! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Decembar 27, 2015 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Ovakve putopise (nema ih puno) treba deci kao lektiru da daju da citaju! Bravo Zoki legendo, u zdravlju da nam se vratis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Decembar 28, 2015 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Na putuka Medellinu..prvi dan od Santa Marte paklena vrucina ....pokusao da odem malo u brda i mesto po imenu Minca ali to je za ljude koji vole da setaju brdima ..moja pluca nemogu to da izdrze pa nazad u ravnicu. Stignem do mesta Sincelejo i tu prespavam..pa nastavim dalje ...sledeci dan takodje sunce nemilosrdno przi....cim stanem preznojim se ...majice mi izbledele koliko su izlozene suncu.Plan je bio da stignem u Medelin kasno popodne,medjutim 200km pre krene uzbrdica i planine ...put za desetku ali krivina mali milion ...kao kad se krene za Trebinje, preko Cemernog...morao sam i da se obucem jer je bilo jako hladno i magla na vrhu a to je potrajalo ....mislio sam da sam blize odredistu kad sam ugledao tablu da jos imam 60km do grada a sunce je vec bilo nisko jer ovde pada mrak oko 17h...sto mi ne ide u glavu ...al tako je,ne lazem Ovaj predeo je pun farmi krava muzara i table pored puta proklamisu to...nemogu reci opisati kako ovi predeli izgledaju ..te strme strane brda nisu glatke vec su naborane,stepenaste i to je prirodno i krave iz daljine izgledaju kao divokoze na tim strminama a trava je tako neke zelene boje koju do sada nikada nisam video...kao da je neko bojio rukom..priroda je ovde ocaravajuca..zato sam i odlucio da prespavam ovde jer mi je sunce bilo na pogresnoj strani dok sam vozio i nisam mogao dobre snimke da napravim..to cu probati jutros. 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Decembar 28, 2015 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, daj slike da i mi vidimo tu lepotu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Decembar 29, 2015 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Bice bez krava ...izgleda jutros su zakasnile za slikanje Hospedaje..prenociste je bilo za desetku i kostalo je toliko....jaja za dorucak,sto da ne ...vidi se domaca.. 2 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Decembar 29, 2015 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan http://pressrs.ba/info/press-nedelje/kawazoki-osvaja-kolumbiju-smrad-resetke-i-iguane-29-12-2015 Majstoreeeee ... Zooooraneeee .... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Decembar 29, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan I bez krava predeo je prica za sebe. Dorucak, moj omiljeni. http://pressrs.ba/info/press-nedelje/kawazoki-osvaja-kolumbiju-smrad-resetke-i-iguane-29-12-2015 Majstoreeeee ... Zooooraneeee .... I tvojoj redakciji kao I tebi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idavorak 2 Napisano Decembar 29, 2015 U prolazu, 44 postova Lokacija: Pozega Motocikl: BMW K1100LT,Kawasaki Tengai 650... Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Decembar 29, 2015 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo, nema šta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Decembar 30, 2015 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Nastavim prema Medelinu ...imao sam nameru par dana da provedem tamo al pri samom ulasku u grad koji je naravno milionski ...svratim da potrazim ulje i kad sam uleteo u svu tu guzvu brze bolje nazad na 25ticu pa prema Cali na Jug...taj put ide preko Cordillera Central planina tako da je sve to visoko ...morao sam da se bolje obucem jer je bilo hladno i maglovito ili sam bio u oblacima Ulje promenjeno i filter...motor mi odmah bolje isao i ja naravno raspalim po duploj zutoj da preticem ...murja me zaustavi ...al kad su videli da nepricam Spanski i da sam stranac jos iz Srbije ...pozdravise se i pozelesa mi dobrodoslicu 1 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Decembar 30, 2015 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ček, jel ovo voze kineze 200/250 kubika marsovci ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Decembar 30, 2015 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne ...to su mi kolege ..DR650..zato su me i pustili a svi ostali su na Kinezima i Indicima od 125 do 250cc 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Decembar 30, 2015 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Zanocim u nekom Hotel-resortu...vidim nema ljudi pocnem da se cenjkam za prenociste a bio sam i umoran od silnih krivina,,...dobijem prenociste za trecinu cene..mesto ima bazen ,tenisko igraliste ja operem filter za vazduh prepakujem stvari i na spavanje pa poranim ujutro i nastavim ..cak nisam ni jednu fotku napravio...zaboravilo se Tu vec pocinje ravnica od nekih 200km i sve levo i desno je pod secernom trskom... Svratim u neku malu carsiju da kupim neke sitnice i uletim na trznicu.. Naravno cim pocnu brda kafa je na sve strane... 2 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Decembar 30, 2015 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan I sta kazes Zoki, ima li na kraju dobra kafa da se popije u Kolumbiji? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Decembar 30, 2015 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jutros u El Remolino gde sam spavao potrazio sam kafu ...preko puta mog smestaja ...sipa mi u solju vidim jedva braon boje...cak i oni to zasecere tako da je preslatka i odvratna ...a do pola ti uvale mleko ...narucim posebno kafu tinto...separado lece...zbunjeni kao da trazim neznam sta...jedino u velikom gradu mozedobra kafa da se popije. Ebi ga ...ispada da stalno nesto kukam al tako je...krave na sve strane ..al meso je ko opanak. Jedu pirinac ko Kinezi...sve je sa pirincom ...krompir kao na kasicicu....salata je misaona imenica.... paradaiz,krastavci,paprika,zelena salata ...to gledaju na internetua ne na stolu... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Decembar 30, 2015 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Decembar 30, 2015 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Kad imaju koku što će im ostala salata 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 30, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Zoki, pisao si o cenama spavanja, klope u restoranima i slicno. Jesi li pazario sta po obicnim prodavnicama ( hleb, mleko, neka salama kobasice ) i kakve su im cene ? Dal ima da se kupi mlevena kafa, pa da sam skuvas - kako ti volis ? Posle ovog tvog opisa kafa koje oni kuvaju , mnogo mi je jasnije sto je Cegevaras stalno pio caj ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Decembar 31, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred. Gledam ove gume na Suzani. Nesecam se da si ih menjao od kako si krenuo a dosta kilometara si presao. Napisi nam nesto o njima. A da ti mi posaljemo malo ovdasnje kafe na neku adresu usput? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2856 Napisano Decembar 31, 2015 Drug član, 2760 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan I mene od pocetka interesuju tehnicki detalji, tipa predjena kilometraza, potrosnja zbog razlicitih goriva, i posebno temperature. Na dosta slika je oblacno a kod nas minus, pa mi deluje da je i tamo hladno. Srecno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Decembar 31, 2015 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kovac, Srecna Nova godina, neka te sreca sluzi i dobro vreme! Veliki pozdrav! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Decembar 31, 2015 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav za sve Vas iz Kolombije Hvala na podrsci i naravno.... sve najbolje u Novoj 2016 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...