kawazokii 1860 Napisano Decembar 31, 2015 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice motora i guma ...sve je OK potrosnju nekontrolisem jer to nikada do sada nisam radio...gume se malo jedu vise jer sam non-stop na asfaltu ...prosli put su izdrzale 20 hiljada ovoga puta nisam siguran da ce toliko da izguraju ...drze u krivinama bas dobro ....prezadovoljan sam . Kilometraza do sada predjena je malo manja od 10 hiljada...a sto se tice temperatura ovde ...recimo juce je bilo 38C i nisam vozio odmarao sam adan pre toga sam bio na planinama gde je bilo mozda oko 12-14C tako da ima razlika dosta i gore na Caripskoj strani je bilo pakleno vruce...sada idem prema granici Equadora i penjem se na planine gde ce biti mozda jedva 20C preko dana sa cestim kisama..sareno jel da ? Nisam se nesto sunjao po marketima ..svraticu ako budem imao sansu da uslikam neke cene... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Decembar 31, 2015 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Mene najviše interesuje Peru. Jedva čekam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MiranŽ 3 Napisano Decembar 31, 2015 U prolazu, 13 postova Lokacija: Maribor Motocikl: BMW F 650 GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Dragi Zorane, zelim da ti zdravlje sluzi i sreca prati. Miran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fritz 59 Napisano Decembar 31, 2015 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Raška Motocikl: yamaha xt600 Prijavi odgovor kao problematičan Zoki neka te sreća prati i u narednoj godini. Srećna Nova tebi i svim ostalima koji te pratimo iz dana u dan. P.S. Kolumbija lepa zemlja znao sam,ali ti si je dočarao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Decembar 31, 2015 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju, srecna ti NOVA GODINA. Ovu 2016-tu u Kolumbiji docekujes a sledecu, dace bog zdravlja u Australiji ili Africi. Jos jednom puno ti zdravlja zelim. Pozdrav sa Kopaonika, ovamo je - temperatura -16 (jutros) jos uvek bez prirodnog snega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2710 Napisano Decembar 31, 2015 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prost covek pa cu tu prostost da podelim I sa ostalima kao i sa tobom. tako ti zelim nista manje nego ostalim kolegama "dobar vetar, plava ptico". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MiltenGo 29 Napisano Decembar 31, 2015 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: piaggio X9 250 evo Prijavi odgovor kao problematičan odlican putopis, pratim ga od reci do reci Zoki, srecna ti Nova godina i neka te na putu sreca prati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 262 Napisano Decembar 31, 2015 Fat and furios, 593 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan srecna ti nova i sve najbolje, uz ovaj putopis i ja sam u Kolumbiji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kayaba 16 Napisano Decembar 31, 2015 U prolazu, 17 postova Lokacija: Ludbreg, VŽ Motocikl: Honda XL 600R Prijavi odgovor kao problematičan Zoki, vi se tu pečete, kod nas na balkanu se jajca smrzavaju... Srećna nova Zoki, puno uspješnih kilometri želim! P-S. I neku južno amerikanku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strigojlo 13 Napisano Decembar 31, 2015 U prolazu, 14 postova Lokacija: centralna Srbija Motocikl: -- Prijavi odgovor kao problematičan kawazokii Srecna Nova godina i da jos dugoooooooooo zivis svoj san. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Decembar 31, 2015 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Srećna nova Zoki i iz Bele Crkve, sve najbolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop84 115 Napisano Januar 1, 2016 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Montenegro-Bar Motocikl: Bmw r1200c Independent , Suzuki DR 800 Big Prijavi odgovor kao problematičan Zoki srecna nova godina i sve najbolje, puno srece ,zdravlja i predjenih kilometata, pozdrav iz Crne Gore grad Bar, pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2521 Napisano Januar 1, 2016 ODUSTO OD DIJETE, 2622 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Zoki, Zemun ti želi sve najbolje u 2016 na prvom mestu zdravlje a ostalo će samo doći , puno bezbednih kilometara i uživanje u njima i još ovakvih putopisa :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Januar 1, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Srećna nova 2016ta godina, mnogo zdravlja i ostvarenih avantura! Živeli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3724 Napisano Januar 1, 2016 Astro Puki krsi sva pravila!, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Srecna nova godina svima i da se siti navozamo. A tebi Kawazoki sve da tece kako valja i trebuje i da ostvaris svoj ambiciozni zadatak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2861 Napisano Januar 1, 2016 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Zoki pomno pratim tvoj putopis mada se do sada nisam oglasavao. Ruta,slike, putopis sve je fenomenalno. Zelim da iskoristim priliku da ti cestitam Novu godinu i pozelim puno srece i lepih kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raca 11 Napisano Januar 1, 2016 U prolazu, 91 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Srećna ti Nova godina Zoki brate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Januar 1, 2016 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam presao popodne presao granicu Ecvatora sa dvojicom Nemaca koje sam upoznao u El Rimolino gde sam spavao...pa su i oni prenocili u istom hotelu i ujutro smo zajedno nastavili ka granici...voze BMW ...naravno Zanocili smo gradu Ibarra,u campu ciji je .vlasnik takodje Nemac i tu je bila organizovana vecera za docek...dvadesetoro Nemaca i ja...kakva kombinacija ..par njih na motorima ...ima dve zenske koje voze bicikle po J.Amer. i par kampera...mesto je pored jezera i auto-moto staze gde se svakih par nedelja odrzavaju razne trke....predivno sredjeno..... 1 26 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano Januar 1, 2016 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan je Zoki jesu li ovo cene goriva za galon ili litar. srecan put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Januar 1, 2016 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan GL...galon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nick-mik 108 Napisano Januar 2, 2016 U prolazu, 57 postova Lokacija: Чачак / Duesseldorf Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K9*Husqvarna Nuda 900R*Yamaha RD350YPVS*Honda XR650R Prijavi odgovor kao problematičan Retko svracam na forum. Vec tri sata citam tvoj putopis; izvanredno! Svaka ti cast i dalje srecno putovanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa84 5 Napisano Januar 2, 2016 U prolazu, 9 postova Lokacija: BACKA PALANKA Motocikl: Honda Transalp RD11 XL650V Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuu...ovo pracenje putopisa je kao citanje neke dobre knjige. U jednom dahu ga pratim. Zoki,samo napred gazi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa84 5 Napisano Januar 2, 2016 U prolazu, 9 postova Lokacija: BACKA PALANKA Motocikl: Honda Transalp RD11 XL650V Prijavi odgovor kao problematičan A Heidenau gume drze velis... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dukac 0 Napisano Januar 2, 2016 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Zoki kraljina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Januar 3, 2016 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno Nemci prave bolju kafu od Kolumbijanaca ....bar u ovom kampu i evo nesto o bikerima koje sam upoznao... Olaf vozi F800 iz Canade dole na Jug skoro istom marsutom kojom kao i ja, medjutim,usput su mu negde skinuli odnosno prekopirali karticu i dok je bio na brodu sa motorom u Panami ....uzeli su sa bankomata 8.000 E Ostao je u campu i komunicira sa bankom ne bi li sredio finansije i dogovorili smo se da se negde usput ponovo sastanemo i nastavimo neke deonice zajedno...odlican je vozac...neke deonice smo bas i mozda preterali ali kad je asfalt i put tako dobar ... Druga Nemacka polovina je Klaus..covek ima 69g i verujte mi da je navijen kao da ima 30... vozi R80 Paris-Dakar model i ako nisi bas dobar vozac nemozes da ga pratis ...pretice sve zivo u nekim trenutcima dok vozim iza njega,dolazimo pred krivinu i ja vec u glavi kalkulisem da je brzina prevelika za tu krivinu....uf ,reko omasice je ...ma kakvi Klaus to cepa muski,kazem mora da se namucis da ga pratis....a u campu mi se zalio kako mu nevalja zadnja guma,Koreanska je neka...i on ce negde iz sredine Amerike ,Cusko da skrene u Amaziniju i ode za Brazil,Manaus. 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...