Nile. 1467 Napisano Octobar 2, 2015 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze neko od iskusnijih kolega, samo da cuje kako radi i da mi proba jedan motor iz novog sada bio bih mu veoma zahvalan, ako je sve ok dodjem po njega i vodim na pice, hitnije mi je... 064 83 10 753 je moj broj pa nek mi se javi da objasnim detalje, hvala unapred! Nikola Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1926 Napisano Octobar 2, 2015 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neko da bi otishao da vidi Nikoli taj motor u NS? ja sam rad, ali zbog posla mogu tek u nedelju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 2, 2015 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ја могу,али не знам баш колико шта могу да чујем,не разумем се баш! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Octobar 2, 2015 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi neko ko ume da poslusa masinu, da sedne provoza i kaze valja ne valja, estetika ce da se sredi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Octobar 2, 2015 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan koji je motor u pitanju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Octobar 2, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Valjda bandit 600N ja bih se ponudio, al ne bih da odem da gledam motor, tj. tip motora koji ne poznajem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Octobar 2, 2015 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi na kraju me pozvao covek da mi kaze da je odustao od prodaje a sve smo se dogovorili cak sam i kaparu umalo poslao, sva sreca pa nisam.... svakakvih ljudi ima danas, neverovatno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano Octobar 2, 2015 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Bice drugih dobrih prilika, nemoj da ti bude krivo. Danas je mnogo teze prodati nego kupiti (motor). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Octobar 2, 2015 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Bice drugih dobrih prilika, nemoj da ti bude krivo. Danas je mnogo teze prodati nego kupiti (motor). Da znate da mi je krivo ali jbg, ko zna zasto je ovo dobro, cekamo dalje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Octobar 7, 2015 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Mogao sam ja otici, iz NS sam a vozio sam bandita 3 godine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Octobar 9, 2015 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Mogao sam ja otici, iz NS sam a vozio sam bandita 3 godine. E pa hvala ali kasno sad nema veze ko zna zasto je to dobro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...