Gordak985 2459 Napisano Maj 24 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, da li je neko menjao zatezač lanca bregaste manuelnim? Nešto ne mogu da iskopam konkretno za CBF1000, ali kontam da je to isto na više modela, pa je pitanje od kog motora bi odgovarao? Ovo mi stoji u korpi nedeljama:Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $21.64 20%OFF | FOR HONDA CBR1000RR MANUAL CAM CHAIN TENSIONER W/ GASKET & BOLTS KIT 2004-2018https://a.aliexpress.com/_EvShBxNSent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Maj 28 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna skorašnja... 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirsad gsxr k2 38 Napisano Jun 6 U prolazu, 69 postova Lokacija: pancevo Motocikl: suzuki gsxr 600 k2,honda cbf 1000abs Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ljudi ide li neko u trebinje na moto skup,ako ide možda se vidimo tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 798 Napisano Jun 6 (promenjeno) Zainteresovan, 773 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prodao sam svoju Hondu 2009. godište. Idem u subotu da gledam noviji model. Sve mi je ok samo mi je kilometraža sumnjiva. Honda CBF - Motocikli - OLX.ba OLX.BA Honda CBF - Motocikli - Na upit Promenio Jun 6 član Guliver Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Jun 6 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prodao sam svoju Hondu 2009. godište. Idem u subotu da gledam noviji model. Sve mi je ok samo mi je kilometraža sumnjiva. Honda CBF - Motocikli - OLX.ba OLX.BA Honda CBF - Motocikli - Na upit Mitska Švajcarska vozila, probela ceo život u garaži, išli par puta do pijace, zato je i kupio komplet kofere i ima malu km.Ja kilometražu gledam kao ogledalo stanja, ako ga je majstor spustio na 20.000 onda valjda ima zašto, znači da je motor u stanju kao da ima 20.000. A to je samo broj, ako je motor kako treba, kupuj. Da dodam, a znaš valjda i sam, sa tom km motor treba da je kao iz fabrike, maltene da miriše na novo :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ibivan 169 Napisano Jun 6 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawasaki en500c Prijavi odgovor kao problematičan Prodao sam svoju Hondu 2009. godište. Idem u subotu da gledam noviji model. Sve mi je ok samo mi je kilometraža sumnjiva. Honda CBF - Motocikli - OLX.ba OLX.BA Honda CBF - Motocikli - Na upit Bas pisem kad @Gordak985 rece sta sam hteo. Na toj kilometrazu treba da ima fabricki lanac DID50ZVM2-120LE, ovo 50ZV pise na lancu, ako ti to ista znaci... Vidi generalno stanje motora.... Te masine prelaze mnogo km i ako je skinuto nije mnogo sudeći po slikama... Sretna kupovina!! Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Jun 6 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sa bocnim koferima ne mora nista da znaci. Kupljeni pre godinu dana,namontirani jednom. I to cisto radi probe,skupljaju prasinu za neko bolje vreme. Uvek nesto pomeri voznju. Kolega imas iskustva,nisi mali. Kupuj razumom,a ne srcem. Srecno. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1216 Napisano Jun 6 prisutan, 1121 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Guliver je napisao: Prodao sam svoju Hondu 2009. godište. Idem u subotu da gledam noviji model. Sve mi je ok samo mi je kilometraža sumnjiva. Honda CBF - Motocikli - OLX.ba OLX.BA Honda CBF - Motocikli - Na upit Znači prešao 1500km godišnje!?? O majko.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Jun 6 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, mali_zmaj je napisao: Znači prešao 1500km godišnje!?? O majko.. Ako vozi kao ja, onda može. Ne znam da li sam ubila soma od avgusta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirsad gsxr k2 38 Napisano Jun 16 U prolazu, 69 postova Lokacija: pancevo Motocikl: suzuki gsxr 600 k2,honda cbf 1000abs Prijavi odgovor kao problematičan ljudi jel poručivao neko kratke ručice kvačila i prednje kočnice sa ali expresa,ima milion u ponudi ali na slikama kod svih oglašivača ručica kvačila ima usek za sajlu i kojeg god sam kineza pitao tj rekao mu da je na cbf1000 hidraulično kvačilo više ne odgovaraju.ako je neko kupio i stiglo to što treba molim da okači link da poručim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1850 Napisano Jun 23 Drug član, 2858 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam se sa Hondom pozdravio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Jun 24 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, JevtaNS je napisao: ja sam se sa Hondom pozdravio. Ode? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Jun 24 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi jel poručivao neko kratke ručice kvačila i prednje kočnice sa ali expresa,ima milion u ponudi ali na slikama kod svih oglašivača ručica kvačila ima usek za sajlu i kojeg god sam kineza pitao tj rekao mu da je na cbf1000 hidraulično kvačilo više ne odgovaraju.ako je neko kupio i stiglo to što treba molim da okači link da poručim Ja, poručio, stiglo brzo, sve 5. To što misliš da je usek za sajlu je rupa za pivot osovinu klipa kvačila. Biće ti jasno kad demontiraš :-) Ja sam se isto brinuo. AliExpress mi je na drugom telefonu, poslaću ti link.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Jun 24 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi jel poručivao neko kratke ručice kvačila i prednje kočnice sa ali expresa,ima milion u ponudi ali na slikama kod svih oglašivača ručica kvačila ima usek za sajlu i kojeg god sam kineza pitao tj rekao mu da je na cbf1000 hidraulično kvačilo više ne odgovaraju.ako je neko kupio i stiglo to što treba molim da okači link da poručim Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $20.99 30%OFF | 20 Colors CNC Adjustable Folding Extendable Motorcycle Brake Clutch Levers For Honda CBF1000 CBF 1000 2006 2007 2008 2009 Page Not Found - Aliexpress.com A.ALIEXPRESS.COM Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirsad gsxr k2 38 Napisano Jun 25 U prolazu, 69 postova Lokacija: pancevo Motocikl: suzuki gsxr 600 k2,honda cbf 1000abs Prijavi odgovor kao problematičan hvala gordak puno mene je bunio taj utor pomislio sam da je za sajlu,porucujem ovih dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Jun 25 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan hvala gordak puno mene je bunio taj utor pomislio sam da je za sajlu,porucujem ovih dana Skini ručicu kvačila, jedan šraf. Sve će ti se samo kazati. :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Jun 25 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, koje lance i lančanike preporučujete i krucijalno, koliko linkova? Da ne kupim prekratak.I za znalce, koji su fabrički lančanici napred i nazad, na broj zuba mislim.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Jun 25 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, koje lance i lančanike preporučujete i krucijalno, koliko linkova? Da ne kupim prekratak.I za znalce, koji su fabrički lančanici napred i nazad, na broj zuba mislim.Sent from my 2107113SG using TapatalkMotoland na sajtu nudi ovo kad se izabere ovaj model motora, međutim preko telefona kažu da samo ovaj najskuplji odgovara. Moš misliti... Možda su i u pravu, ali koliko je realno da će za CBF- neki jeftiniji RK 530 lanac biti slab?Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ibivan 169 Napisano Jun 29 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawasaki en500c Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz daleke Andore!! Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk 16 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rus022 1028 Napisano Jun 29 (promenjeno) Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Horb am Neckar, DE / Sremska Mitrovica Motocikl: z1000sx zeleni najlepsi Prijavi odgovor kao problematičan @IbivanDrago mi je da putovanje napreduje, ako se secas prisao sam da se pozdravim i pitao dokle putujes (pred granicu sa SLO). Ako se ne varam, cilj je Barselona? Zaboravih da pitam da li si na forumu pa da ispratim putovanje Promenio Jun 29 član rus022 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ibivan 169 Napisano Jun 29 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawasaki en500c Prijavi odgovor kao problematičan @IbivanDrago mi je da putovanje napreduje, ako se secas prisao sam da se pozdravim i pitao dokle putujes (pred granicu sa SLO). Ako se ne varam, cilj je Barselona? Zaboravih da pitam da li si na forumu pa da ispratim putovanje Secam se. Barselonu sam prosao, sledeci cilj su bili andora i pirineji, ali je vreme jako lose i hladno tako da cemo da se spustimo iz andore na jug do valencije mozda i nesto dalje... Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 798 Napisano Jul 9 Zainteresovan, 773 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan LJudi moji, zašto je CBF 1000, model sc64, od 2011.god i mlađi tako skup!? Svi imaju velike kilometraže i drže cijenu kao BMW. Zna li neko šta bi mogao biti razlog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1575 Napisano Jul 9 Drug član, 795 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Pa meni je baš lep i moderan za tu godinu,pravi bajk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Jul 9 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Na oglasima i mk 1 drži cenu ali mislim da se prodaju po tim cenama ni iz bliza. S druge strane, motor mnogo pruža, i teško ga je zameniti za bolje bez dosta više para.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Jul 16 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Švrćkamo se uveče kad zahladi... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...