Žaksi 8339 Napisano Februar 18, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2159 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pod hitno da kupiš drugi motor.Počeo si da obraćaš pažnju baš na sve. Promenio Februar 18, 2023 član gebee&co 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Februar 19, 2023 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, N.F.S. je napisao: Zezam se nesto oko motora pa gledam ovaj "hazard light" prekidac sa desne strane... Koja je logika Honde da na motor koji ima 8.6 Ah ugradi ovako nesto? Ideja je (za one koji nisu probali) da dok je motor startovan ili samo pod kontaktom, ukljucis "hazard", skines kontakt, izvuces kljuc... Sva 4 zmigavca ce ostati da svickaju, prilicno korisno ako ti je pistavac na prekidac a motor parkiran u mraku... Nije! Zmigavci su 4x21w, sto mu dodje 84w potrosnje, relej za blinkanje a da zaokruzimo neka trosi 16w. To je 100w potrosnje, uzmimo da je akumulator u mirovanju 12.8v , matematika kaze 7.87 ampera po satu potrosnja (akumulator je da potsetim sposoban da isporuci 8.6 Ah) Nema logike ovaj "feature" da ubacimo malo nepotrebnog znanja u temu.... Gile, radi li se sta? A da se ugradi jos jedan akumulator koji ce da se pokrece po potrebu na prekidac, pa kad treba nesto dodatno ukljucis 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6324 Napisano Februar 19, 2023 Drug član, 3036 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Jok, u kUfer acc od 75Ah, i teraj. Ja tako vozio bubin acc (6V) na Jawi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22383 Napisano Februar 19, 2023 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mali, cetvorotaktni (naravno Honda) agregat u koferu, punjac ustekan, kabl do akumulatora... "Kresnem" agregat, zmigavci samo neka trepkaju! Ako se neko pita kol"ko trose, pa oko litar na sat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8339 Napisano Februar 19, 2023 Ne silazi, 2159 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, N.F.S. je napisao: Mali, cetvorotaktni (naravno Honda) agregat u koferu, punjac ustekan, kabl do akumulatora... "Kresnem" agregat, zmigavci samo neka trepkaju! Ako se neko pita kol"ko trose, pa oko litar na sat Znači,hibrid. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 21, 2023 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.veed.io/view/603162ec-10d6-484f-b650-30296b0a4178?sharingWidget=true&panel=share 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8339 Napisano Februar 21, 2023 Ne silazi, 2159 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Gile_Extremeboy je napisao: https://www.veed.io/view/603162ec-10d6-484f-b650-30296b0a4178?sharingWidget=true&panel=share Neko se pravi važan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22383 Napisano Februar 21, 2023 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Neko ni rec da napise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10596 Napisano Februar 21, 2023 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne smem ni da klinem da sumnjive linkove, da mi pobenavi kompjuter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22383 Napisano Februar 23, 2023 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan "Prolazis li kroz Kraljevo da mi gume poteras?" Daaaa, taman je maxia nazad, u v47 ne bi stale Klatio se nosac samo tako... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22383 Napisano Februar 24, 2023 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Iiii guvernal No.5 montiran upravo! (sesti ako i fabricki racunam) Vidim u oglasima lep, malo otvoreniji od ovog na motoru, zovem, kaze covek bio na Deauvile 700, taj mi je i odgovarao razmisljam! I tako, provozam se do Sremske Mitrovice, ko postu da ceka! Guvernal izmedju Marine i mene, (u povratku gume u kofer ) Montaza... Ogrebem polumesec nosaca dok sam cep sa srafa vadio, slova na njemu (cepu srafa)ka sebi da okrenem , da poludis Zastitim sve na licu mesta (farbam samo gornji deo nosaca) odem u farbaru a tamo prevrcu oci kada me vide, "evo ga ovaj za 50g farbe" ! 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kawazzr500 222 Napisano Februar 24, 2023 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, N.F.S. je napisao: Iiii guvernal No.5 montiran upravo! (sesti ako i fabricki racunam) Vidim u oglasima lep, malo otvoreniji od ovog na motoru, zovem, kaze covek bio na Deauvile 700, taj mi je i odgovarao razmisljam! I tako, provozam se do Sremske Mitrovice, ko postu da ceka! Guvernal izmedju Marine i mene, (u povratku gume u kofer ) Montaza... Ogrebem polumesec nosaca dok sam cep sa srafa vadio, slova na njemu (cepu srafa)ka sebi da okrenem , da poludis Zastitim sve na licu mesta (farbam samo gornji deo nosaca) odem u farbaru a tamo prevrcu oci kada me vide, "evo ga ovaj za 50g farbe" ! "evo ga ovaj za 50g farbe" ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22383 Napisano Februar 24, 2023 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... ove u spreju (boje) nisu kvalitetne a meni treba bukvalno da jednom prsnem! Vise nitra potrosim dok pistolj operem a i ovaj u farbari tocilicu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kawazzr500 222 Napisano Februar 24, 2023 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, N.F.S. je napisao: ... ove u spreju (boje) nisu kvalitetne a meni treba bukvalno da jednom prsnem! Vise nitra potrosim dok pistolj operem a i ovaj u farbari tocilicu E jesi legenda.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22383 Napisano Februar 25, 2023 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Clan sam i nekog nemackog cbf1000 foruma, dosta manje tehnikalija od nas pisu, ima ih par koji umeju nesto i da usrafe Elem, evo prevoda jednog interesantnog posta, prvi i jedini vlasnik, dovezao se do 200000km bez potrebe da se zazor ventila koriguje! Ulje jeftino, polusintetika, zamena na 12000km (vecina tamo ne pomislja na zamenu ispod 10K km). "Hello everyone, a few days ago the time had come, the 200,000 km mark was cracked! A great motorcycle, the CBF1000, which I have had a lot of fun with since I bought it in 08/2007. A push of the starter button and the smooth engine puts you in a good mood. The parts required over time are also pleasantly manageable, here are the most important data: Tires: BT57, Z6, 4xMPR2, MPR3, Z8, 6xMPR4, DRSIII > best tire so far Stator: 46,400 km, Stator+Rotor Kit 140,000 km Chain kit: 58,200 km, 136,000 km, 191,000 km Rear brake pads: 26,000 km, 68,300 km, 98,300 km, 136,000 km, 177,000 km Front brake pads: 37,000 km, 75,600 km, 124,200 km, 173,700 km Battery : 126,450 km ) Suspension strut: 188,500 km (used by Tbird) Louis Procycle SAE 10W-40 semi-synthetic and oil filter every 12,000 km Telescopic fork without service and wheel bearing v+h still original Valve clearance did not have to be adjusted During the warranty period, the Honda dealer was allowed to screw, then screwed a lot himself. In addition to the repair instructions from Bucheli Verlag, the wonderful films from ZamsChannel were a valuable help here. Great praise and thanks for the instructive films! I have never regretted the purchase and am still very satisfied with the CBF1000! Greetings Kalle2" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22383 Napisano Februar 25, 2023 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... isti se lik javio i 50K km kasnije, i dalje bez stelovanja ventila, orig diskovi i lezajevi u tockovima! Crkao stator posle 110K kilometara, kupljen polovan za 65 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7464 Napisano Februar 25, 2023 Drug član, 3097 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Lako je ležajeve nemenjati u Nemačkoj. Ja ovde do posla i nazad vozim ko po kaldrmi. Kamioni bukvalno razbiše puteve. Ali u svakom slučaju - Hondin dijamant. 1000cc 98ks... Ko mečka 124... Milion će da zgazi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22383 Napisano Februar 25, 2023 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Totalno rasterecen agregat, "tupe" bregaste, sporo otvaraju ventile.... Obrtaji limitirani 40% nize u odnosu na CBR sa takodje SC57 masinom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22383 Napisano Februar 25, 2023 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako vec razgovaramo a sto se dragog kamenja tice , ovaj SC57 je (po mom misljenju) biser, status dijamanta ide velikoj SC35 skalameriji! Nisam nikada cuo da je bilo gde defekt imala, 164ks na niskih 9500 obrtaja i 124Nm pri 7250 obrtaja. To je agregat!!! P.S. MOOOOOOORAM sebi X11 pribaviti! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 620 Napisano Februar 25, 2023 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Iiii guvernal No.5 montiran upravo! (sesti ako i fabricki racunam) Vidim u oglasima lep, malo otvoreniji od ovog na motoru, zovem, kaze covek bio na Deauvile 700, taj mi je i odgovarao razmisljam! I tako, provozam se do Sremske Mitrovice, ko postu da ceka! Guvernal izmedju Marine i mene, (u povratku gume u kofer ) Montaza... Ogrebem polumesec nosaca dok sam cep sa srafa vadio, slova na njemu (cepu srafa)ka sebi da okrenem , da poludis Zastitim sve na licu mesta (farbam samo gornji deo nosaca) odem u farbaru a tamo prevrcu oci kada me vide, "evo ga ovaj za 50g farbe" ! Neso koji je ovde od Deauville 700, predpostavljam ovaj donji skroz? Koja mu je sirina?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22383 Napisano Februar 25, 2023 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, taj poslednji.. 74cm sirok. U Delti kosta 17500 din! Ja ga platih 3000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 620 Napisano Februar 25, 2023 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, baci neku sliku kada ga montiras i upasujes.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22383 Napisano Februar 25, 2023 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam, ne dohvataju sajle za gas ako i podizace sa slike montiram...Danas cu montirati na crvenu cbf1000, bez podizaca, hoce drugar da proba tako, javljam, slikam... Sent from my EML-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Februar 25, 2023 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li na faričkom guvernalu mogu da se stave podizači bez menjanja creva i pomeranja kablova ili mora dorada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22383 Napisano Februar 25, 2023 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga fabricki na crvenoj sa podizacima... Zumiraj, samo kablovi su morali spreda (ispred trokuta), sve ostalo je ostalo u fabrickoj poziciji. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...