Gile_Extremeboy 7919 Napisano Februar 10, 2023 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Jel vam igraju ti vizir? Moj produženi GIVI sa kacketicem se mnogo leljulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21775 Napisano Februar 10, 2023 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kada dodjes u rodnu grudu izvoli pa probaj!Nema da pirne (niti mrdne).Sent from my M2003J15SC using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7919 Napisano Februar 10, 2023 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druže, nego jel ima tu uopšte vazduha za disanje iza te grdosije od vizira? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8027 Napisano Februar 10, 2023 Drug član, 2115 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaa,tu vlada samo nirvana,mir. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21775 Napisano Februar 10, 2023 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nosac se steluje u dve visine a vizir u jos dve! Opcija koliko "os... Ovako kako stoji sam ustelovao da mogu voziti otvorenog vizira kacige, nema ni daska vetra u oci, insekti svi lete preko glave kada se sudarimo. A gledam preko njega, nije u vidnom polju... Ima u nazad kroz temu, vozio sam fabricki, mra i ovaj Ivanov, niti jedan nije mogao sve to odjednom da odradi. Nosac mora da bude uspravljeniji i razmak izmedju maske i vizira veci kako bi se pritisak vazduha sa obe strane izjednacio i izbegao "Bufeting". Blizu smo Gile kada dodjes, sve ce da ustelujemo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21775 Napisano Februar 10, 2023 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo i razlike u visini i polozaju, MRA sa deflektorom fabrickim, nema funkciju nikakvu, samara vetar kacigu od 90kmh, muti pogled i buka zaglusujuca. A opet, vlasnik crvene honde je prilicno nizak, njega vetar (kaze) preskace! Sve je to individualno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7919 Napisano Februar 10, 2023 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Tačno vidim malog djavola na ramenu koji kaže pritisni Buy now, odvesces zenu na termalne vode sutra i sve će biti u redu. uh 1 wallpaper 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21775 Napisano Februar 10, 2023 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja volim velike auspuhe, ovo mi je nekako za R motor! Samo javi tvojima da mi posalju dominatore pa ti kupuj ovo... (Jos bolje da odem do tamo) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21775 Napisano Februar 10, 2023 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj mi se klasican izgled svidja, nekako ide uz cbf.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7919 Napisano Februar 10, 2023 (promenjeno) Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan I meni se vise svidjaju veći masivniji topovi, ali su ovi šminkerski sad ekstra ponuda. Sve se više bližiš ostvarenju svojih snova NFS. Promenio Februar 10, 2023 član Gile_Extremeboy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21775 Napisano Februar 10, 2023 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Necu te vise daviti, ako iskombinujes te sa sertifikatom za sebe ti mi javi! Saljem ti br. na PP... Viber aktivan, dok strpljivo cekam pusti par slika auspuha, da gledam Postavim kao pozadinu na telefonu, monitoru, televizoru... Nista napadno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 185 Napisano Februar 10, 2023 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jedno,,glupo" pitanje: jel recimo može jedan od ovih da se stavi na malu cbf? Msm, znam da može sve nego jel bi radilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7919 Napisano Februar 11, 2023 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan REŠENO! Naručeni G.P.Rovi I NFS i ja mora da castimo za prinove! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21775 Napisano Februar 11, 2023 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pa ciji su ovo lepotaniiiii Hvala Gile!Sent from my M2003J15SC using Tapatalk 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1924 Napisano Februar 11, 2023 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Nešo, ako nisi kliknuo BUY NOW ne znači da tvoja žena treba da ostane uskraćena. Kupovina je kupovina, bila ona preko interneta ili lično. Soko terme su u ovo doba godine pravi pogodak. Nek vas služe lepo obojicu! Vozio sam Bojanovog CBF-a (što je od tebe kupio Deauville) sa Scorpion topovima, neverovatno lep zvuk! Čekamo montažu Dominatora. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21775 Napisano Februar 11, 2023 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi Sokoterme, to je nekada bilo! Dole sam joj kucu kupio, svidja joj se priroda (i meni naravno)Sent from my M2003J15SC using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7919 Napisano Februar 11, 2023 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, N.F.S. je napisao: Kakvi Sokoterme, to je nekada bilo! Dole sam joj kucu kupio, svidja joj se priroda (i meni naravno) Sent from my M2003J15SC using Tapatalk More čuvaj se, morao sam da sakrijem sinoć sve noževe iz kuhinje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7919 Napisano Februar 11, 2023 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Javno bih se zahvalio N.F.S-u na profesionalnoj navalenciji za mojim auspusima, da nije njega bilo ja ne bi tražio druge 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21775 Napisano Februar 11, 2023 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pa znas kako se kaze, "Ne vozi se tih vec navalentan" Logike bez al sa auspusima! Najavicu se da ih pokupim ovih dana, honda sa oglasa uklonjena... P.S. Ovo je bio timski rad, hvala svima. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21775 Napisano Februar 11, 2023 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Vojkan je napisao: recimo može jedan od ovih da se stavi na malu cbf? Bez problema, ponaosob imaju manju opstrukciju nego fabricki. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21775 Napisano Februar 11, 2023 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan A pazite ovo... Ja sam nesto zauzet, zovem drugara da ode i pokupi auspuhe, nije daleko, 60ak km od mene. Kaze evo me pecam na Resavi! Pa covece Bobovo je na 15min odatle... Imas novac kod sebe, imam kaze. Izvol"te adresu da mi auspuhe u povratku pokupis! I tako, ocekujem ih veceras 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4766 Napisano Februar 11, 2023 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 44 minutes ago, N.F.S. said: A pazite ovo... Ja sam nesto zauzet, zovem drugara da ode i pokupi auspuhe, nije daleko, 60ak km od mene. Kaze evo me pecam na Resavi! Pa covece Bobovo je na 15min odatle... Imas novac kod sebe, imam kaze. Izvol"te adresu da mi auspuhe u povratku pokupis! I tako, ocekujem ih veceras Svaki pecaroš je dobar čovek hahahah 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8027 Napisano Februar 11, 2023 (promenjeno) Drug član, 2115 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, N.F.S. je napisao: A pazite ovo... Ja sam nesto zauzet, zovem drugara da ode i pokupi auspuhe, nije daleko, 60ak km od mene. Kaze evo me pecam na Resavi! Pa covece Bobovo je na 15min odatle... Imas novac kod sebe, imam kaze. Izvol"te adresu da mi auspuhe u povratku pokupis! I tako, ocekujem ih veceras Koliko sam ja razumeo,svaki pecaroš,kada krene na pecanje,obavezno ima u džepu 300e.Što dalje implicira i ukazuje na pecaroške priče.Ako nema u reci riba,ima u prodavnici.Jer,jebeš pecanje bez 300e.Što dalje implicira da je Kokni Kol bio u pravu. Promenio Februar 11, 2023 član gebee&co 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21775 Napisano Februar 11, 2023 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj "moj" pecaros je vrlo ozbiljan, ima i camcic, sonar... Mada nije to za Resavu sigurno. Inace je trener naseg olimpijca i vlasnika svetskog rekorda u dusciplini MK puška 50 metara u ležećem stavu, Stevana Pletikosica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8027 Napisano Februar 11, 2023 Drug član, 2115 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nigde ne napisah da je neozbiljan.Samo.......300 evrića,a na pecanju.Jedino,ako nije.........inspektora Kokni Kola polako hvata paranoja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...