Vatropirac 2 Napisano Septembar 10, 2015 U prolazu, 28 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki Burgman 250 Prijavi odgovor kao problematičan interesuje me od clanova koji znaju nesto vise o ovom brendu da daju svoja misljenja,u fazi sam kupovine ful face kacige,a ovo nadjoh sad na natu pa me interesuju misljenja... http://motoland.rs/akcija/kappa-kv21-crno-zuta/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10520 Napisano Septembar 10, 2015 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ne sumnjam da su dobre kacige, Kappa je Italijanski brend, ali savetujem da pogleldas i u Gevari, tamo imas provereno dobre kacige marke HJC za iste pare, a i manje. http://www.motooprema.eu/sr/proizvodi/kacige/integralne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vatropirac 2 Napisano Septembar 10, 2015 U prolazu, 28 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki Burgman 250 Prijavi odgovor kao problematičan sutra cu bas i do njih da skoknem da probam i vidim sta imaju na nekoj akciji mozda,mada ja imam problem i zbog naocara,tesko ih stavim pod kacigu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Septembar 10, 2015 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Jel to iste one HJC sto je nosio Lorenco na prosloj trci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 10, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Kad sutra izasjes sa njom napolje ispred radnje-bice ti sve jasno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vatropirac 2 Napisano Septembar 10, 2015 U prolazu, 28 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki Burgman 250 Prijavi odgovor kao problematičan mislis pozitivno ili negativno na HJC kacige??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Septembar 11, 2015 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Scorpion кациге имају прилагођено за наочаре. maxmoment.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...