Arakis 5948 Napisano Septembar 9, 2015 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan :BJB3: :BJB3: :BJB3: Moto sezona 2015. se polako bliži kraju (kako za koga ), pravo je vreme za treći ovogodišnji BJB kurs bezbedne vožnje! Teorija - subota 26. septembar od 16h, praktični deo nedelja 27. septembar od 9h.Kurs je namenjen kako za one koji ulaze u svet motociklizma, tako i za one koji žele da sistematizuju i utvrde svoje znanje. Ove godine podižemo kvalitet Kursa na viši nivo, odlučili smo da više ne improvizujemo vožnju po neadekvatnim poligonima već da zakupimo pravu moto stazu kao i na Prvom i Drugom Kursu Dakle, ponovo vam se pruža sjajna prilika:Teorijska nastava će biti u prostorijama srednje tehničke škole Zmaj, i to u Subotu, 26. septembra 2015. g sa početkom u 16h. Broj polaznika će se naknadno utvrditi, vaše je da se što pre prijavite Praktična nastava; Karting staza Ada Huja Praktični deo Kursa, kao i na prvom i drugom Kursu, podižemo na viši nivo tako da će biti održan na karting stazi Ada Huja u nedelju 27.septembra! Staza će biti zakupljena po povoljnoj ceni na 4 sata. Plan je da u prvih sat - sat i po vremena vežbamo klasične poligonske vežbe - kočenje, kaunterstirng, izbegavanje prepreke na pravcu i u krivini.. a da ostalo vreme iskoristimo za vožnju po stazi pod budnim okom instruktora i BJB redara. Podrazumeva se da će polaznici Kursa biti snimani kamerama u toku vožnje, predviđeno je po završetku Kursa u opuštenoj atmosferi pregledamo snimljeni materijal i ukažemo na vožnju svakog polaznika Kursa sa savetima kako istu unaprediti i poboljšati Satnica: Datum održavanja teorijskog dela Kursa: subota, 26. septembar 2015 od 16h.17:45h - Okupljanje16-20h - Teorijski deo Kursa Datum održavanja praktičnog dela Kursa: nedelja, 27. septembar 2015 od 9h.8:30h - Okupljanje na parkingu kartodroma Ada Huja09-13h Praktični deo Kursa Vidimo se! Više o prethodnim kursevima bezbedne vožne i sadržaju pogledajte u istom ovom podforumu.Za ovaj treći Kurs Bezbedne vožnje, zbog smanjenog broja polaznika nešto se uvećava kotizacija zbog plaćanja troškova zakupa staze i iznosi 2000 RSD po učesniku Kursa, na bazi pretpostavke od minimum 20 prijavljenih polaznika, Napominjem da smo dobili dobar popust od vlasnika staze tako da ova cena po polazniku samo pokriva troškove zakupa. Dogovor u vezi placanja kotizacije je da se početkom teorijskih predavanja plati i praktični deo. Tokom teorijskog dela bice napravljen spisak ucesnika sa plaćenom kotizacijom i to je lista za ulazak na praktični deo Kursa. Predavači: Severian, Pablo, TheLord, pomoć na poligonu Arakis i BJB redari. VAŽNE NAPOMENE: - Svi polaznici kursa su obavezni da imaju položeno za A kategoriju (zato što mi nismo ustanova koja je za to ovlašćena), da na poligonski deo vežbe dodju svojim motorom koji mora biti uredno registrovan i ispravan i finalno da pred početak kursa potpišu izjavu o prihvatanju rizika i odgovornosti tokom održavanja kursa. Ako vozite skuter od 50 kubika, mozete prisustvovati kursu, ali je potrebno da imate položen AM (bivši PSP).- Samo polaznici teorijskog dela kursa sa plaćenom kotizacijom moći će da vežbaju poligonske vežbe!- Prijavite se na kurs tek pošto ste sigurni da ćete doći na teoriju i poligon! - Ukoliko ste bili na teorijskom delu, platili kotizaciju a praktični deo se odložio zbog kiše, morate 7 dana ranije da tražite povraćaj novca u protivnom kotizacija ostaje (za kafu i sokove ostalim polaznicima )Obaveštenje za sve učesnike kursa:Kao i do sada, svi učesnici Kursa treba da odštampaju IZJAVU priloženu uz ovu poruku, te da je popunjenu i potpisanu ponesu sa sobom. U slučaju da u vožnji učestvuje i suvozač, na odgovarajućem mestu u formularu potreban je i njegov/njen potpis i podaci.Bez ispravno predate Izjave, vožnja u BJB grupi nije moguća. Vidimo se Izjava - BJB v3.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Septembar 9, 2015 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan 1. marko4522 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Septembar 9, 2015 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan 1. marko4522 2. Gorance85 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Septembar 9, 2015 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Ista meta, isto odstojanje. Ovoga puta je motor registrovan! 1. marko45222. Gorance85 3. Vićsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Septembar 9, 2015 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan 1. marko45222. Gorance85 3. Vićsa 4. Dzejzel Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Septembar 9, 2015 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan 5. Stile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Septembar 9, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan 3 x Uraaaa za Vićsu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankor 41 Napisano Septembar 9, 2015 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Biće uskoro :) Prijavi odgovor kao problematičan 1. marko45222. Gorance853. Vićsa4. Dzejzel 5. Stile 6. brankor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Septembar 9, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan 1. marko45222. Gorance853. Vićsa4. Dzejzel 5. Stile 6. brankor 7. Lucky George Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radovan91 12 Napisano Septembar 9, 2015 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd, Surcin Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan 1. marko4522 2. Gorance85 3. Vićsa 4. Dzejzel 5. Stile 6. brankor 7. Lucky George 8. Radovan91 Pitanje; jel mogu pirjaviti i brata ako on nije clan foruma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malonj 41 Napisano Septembar 9, 2015 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Derventa, Novi Sad Motocikl: DR-Z400, Benelli Trek 1130 Prijavi odgovor kao problematičan ae da se i ja zapljunem, postoji sansa da ne stignem radi posla ali cu obavijestim blagovremeno 8. malonj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17211 Napisano Septembar 9, 2015 Integrisan, 8318 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Ovoga puta, ako bude dovoljno prijavljenih, organizovaćemo uplatu unapred (kako bi izbegli neprijatne situacije od poslednji put). Dakle, prvi korak je da vidimo ima li dovoljno prijavljenih (najmanje 20-ak), a onda ćemo definitivno potvrditi datum (ovaj gore ili neki vrlo blizu nakon toga), pa će svi prijavljeni uplatiti kotizaciju unapred. Tek na taj način biće potvrđeno mesto na kursu, a sam kurs finalno potvrđen i zakazan. Otkazivanja u poslednji čas (kao što je bilo ranije) nam veoma prave probleme i u tom smislu ovoga puta idemo na opisani način. Hvala na razumevanju! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Septembar 9, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se organizatori i učesnici slažu ja bih svratio na praktični deo kursa da Vas malo slikam u video formatu ko prošli put... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 9, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan beeedakk! ja sam na putu do subote uvece! ajde pomerite to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 463 Napisano Septembar 9, 2015 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan 1. marko45222. Gorance853. Vićsa4. Dzejzel 5. Stile 6. brankor 7. Lucky George 8. Radovan91 9. malonj 10. Tibordajte copy paste, bez lenjosti, olaksavate svakom sledecem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Septembar 9, 2015 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi sto nisam mogao na II kurs nadam se da cu moci na ovaj III ali mi je jos rano da se prijavim... Poslednji put sam bio na kursu bezbedne voznje pre 3god ako se ne varam i tad nije bilo staze... Mislim da je kurs odlicna stvar za obnovu gradiva i uvezbavanje a i uocavanje gresaka koje sticemo u svakodnevnoj voznji. A za nove kolege, da ne kazem pocetnike trebao bi biti nezaobilazan korak ka boljoj i sigurnijoj vozlji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrazyGIX 16 Napisano Septembar 9, 2015 U prolazu, 6 postova Motocikl: Yamaha MT-07, Beta XTrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan 1. marko45222. Gorance853. Vićsa4. Dzejzel 5. Stile 6. brankor 7. Lucky George 8. Radovan91 9. malonj 10. Tibor 11. CrazyGIX Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Septembar 10, 2015 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan beeedakk! ja sam na putu do subote uvece! ajde pomerite to Ovo nije jos fiksan termin, jer nismo jos dobili potvrdu od vlasnika staze. Iz dosadasnjih razgovora mi se vise cini da ce biti prvi vikend u oktobru nego ovaj poslednji u septembru al objavicemo tacno blagovremeno. Tako da slobodno se prijavi a kad se definitivno definise datum ces videti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Septembar 10, 2015 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Ništa. Opet sam na "stand by" dok se ne objavi tačan datum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rb26 20 Napisano Septembar 10, 2015 U prolazu, 28 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda VFR 1200F Prijavi odgovor kao problematičan 1. marko45222. Gorance853. Vićsa4. Dzejzel 5. Stile 6. brankor 7. Lucky George 8. Radovan91 9. malonj 10. Tibor 11. CrazyGIX 12. rb26 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 10, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan beeedakk! ja sam na putu do subote uvece! ajde pomerite to Ovo nije jos fiksan termin, jer nismo jos dobili potvrdu od vlasnika staze. Iz dosadasnjih razgovora mi se vise cini da ce biti prvi vikend u oktobru nego ovaj poslednji u septembru al objavicemo tacno blagovremeno. Tako da slobodno se prijavi a kad se definitivno definise datum ces videti. eeextra hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 10, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan 1. marko45222. Gorance853. Vićsa4. Dzejzel 5. Stile 6. brankor 7. Lucky George 8. Radovan91 9. malonj 10. Tibor 11. CrazyGIX 12. rb26 13. Heavyform Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Septembar 10, 2015 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Hocemo moci ovako posle kursa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 10, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan pa ja ne vidim razlog zasto ne! malo se potrudis i ladno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Septembar 10, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Hocemo moci ovako posle kursa Ovako nesto sam mogo i pre kursa ali posle kursa sam svakako mnogo sigurniji Preporucujem kurs svakako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...