wolf 12 Napisano Septembar 7, 2015 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd - Zemun Prijavi odgovor kao problematičan moj motor koi sam sam farbao, i sam snimao i montirao video klip jos nie zavrsen, ali cisto malo da podelim pozdrav 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 7, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan lep snimak a i bajk ti je lep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wolf 12 Napisano Septembar 7, 2015 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd - Zemun Prijavi odgovor kao problematičan hvala, hvala .....dug je to put bio ostvarivanja sna =) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Septembar 7, 2015 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sada će ovi moralisti da te ispljuju jer ti se na cajgeru pojavljuju visoke brojke (150-160), to jeste kazaljka ih dohvata a vidi se saobraćaj okolo...Uglavnom, vozi kako god poželiš i smatraš ispravnim i uživaj u tome... Ako si sam farbao i sređivao bajk svaka čast, boja je luda skroz a i ti za dvades'trojkom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 7, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan pohvale za sredjivanje bajka. mislim, sredio si toliko detalja da je to ludilo. bas se primeti na videu. good job man! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Septembar 7, 2015 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na ovolikoj količini detalja sve je baš uklopljeno sa ukusom.Već sam u nekoj temi video tvoj bajk ali sam morao da ga pohvalim još jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 7, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Nije po mom ukusu,ali bravo.Genijalan rad na svim poljima.Reci mi jel se prezivas Jordanski,pa si uklopio prezime sa Majklovim logom?Od glave do pete Jordan.Spot- sedi 5. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wolf 12 Napisano Septembar 8, 2015 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd - Zemun Prijavi odgovor kao problematičan https://www.bikepics.com/pictures/2756516/ Hvala vam svima puno, jos ona ima malo da se sredi, ko i sve a ne prezivam se jordansaki ..... nego jednostavno volim brend i plivam sa njim =)) hvala vam svima na kometarima pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Septembar 8, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za rad. Meni se jako svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Septembar 8, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan SJAJNO...mnogo truda uloženo...i vidi se oma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...