Mind Resetting 442 Napisano Septembar 5, 2015 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces da probas svrati na pomenuti MOL u Novom Sadu, to je ubedljivo najekstremniji primer koji sam ja video do sad. Nema veze patike, cipele, moto cizme, zabava zagarantovana Nisam do sada imao takva iskustva kao vasa. Doduse, punim skoro po pravilu na manjim pumpama po kraju ili oko posla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 5, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Bogami i zmaj ka ns...Navatalo mi se i na patike,i kad stadoh kod meka prekoputa,zamalo ne okinuh,koliko su mi se klizali djonovi...Kolege bile svedoci.Sidjem sa motora,zatrčim,i isklizam ko da sam na ledu jbt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 6, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto kaze Slobodan, MOL u Novom Sadu je samoubilacka misija za motocikliste. Prosli put sam zamalo omastio asfalt. Situacija je losa i na manjim pumpama ako na istoj prospu dizel po asfaltu i ne operu. Dok sam imao Jawu, na Nis-ovoj pumpi nisam ni video fleku dizela na betonu i kada sam krenuo prednji tocak kao na led, bukvalno. Nisam stigao ni da odreagujem a vec sam bio dole na betonu. Sva sreca sto Jawa ima roll barove pa joj nista nije bilo...kako sam se tada izderao na radnike pumpe to je bilo haos... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11116 Napisano Septembar 6, 2015 Drug član, 1278 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Ajoj,kod nas na Molovoj pumpi deca se vec zajebavaju i vicu ako grad ne napravi na zimu igraliste za klizanje tu je Mol,uzas kako klize doduse ja nisam imao problem sa kocenjem jer uglavnom znam kako je klizavo vec sam mogao opizditi pri kretanju-najnormalnije dodao gas i samo izleti zadnji tocak,docekam se na petu i nabijem je da je bila utrnuta tri dana,ne znam cemu taj beton takav sluzi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hrundi 64 Napisano Septembar 7, 2015 U prolazu, 55 postova Lokacija: BG Motocikl: R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo je epidemija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 7, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan Ako svako od vas koji ste imali iskustvo napise jedan email pumpi, i najede ih govnima za to staklo koje postavljaju po pumpama mozda nesto i promene. Ja ako isklizam negde ima na glavu da im se popnem svima nece oni menjati to nema sanse poslali mi 1000000 mailova serbian business. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4808 Napisano Septembar 7, 2015 Drug član, 1870 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Inače, ko god se slupa nek se meni javi za dž ču da mu napišem tužbu, pa ćemo da vidimo ko će da plati i koliko. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 7, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Možda je to obavezni nepropustni sloj koji treba da spreči zagađenje zemlje ako se nešto prospe? I ovde u NL su klizavi ali ne sad toliko da slomis vrat ali svakako moraš da paziš. Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Septembar 8, 2015 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Bogami i zmaj ka ns...Navatalo mi se i na patike,i kad stadoh kod meka prekoputa,zamalo ne okinuh,koliko su mi se klizali djonovi...Kolege bile svedoci.Sidjem sa motora,zatrčim,i isklizam ko da sam na ledu jbt. U pravu si, zlo. Sipao gorivo i ulazim u auto jednom nogom, kad ono špaga. Valjda se uhvatila nafta na djonove i kada sam zgazio gumenu patosnicu, da izginem. Da zlo bude veće, pritisnem kvacilo, oklizne se noga, nije mi bilo dobro. Fora je sto ljudi kada sipaju ne iscede pistolj nego samo vrate na pumpu, a gorivo malo ostane u crevu. Kada neki kamiondzija krene da sipa u rezervoar, mora da ga okrene vertikalno, i onda taj visak iscuri na beton, njegov rezervoar i sl. Da izludiš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Septembar 8, 2015 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mozemo lako da organizujemo, imas moj broj na par mesta na forumu, zovi, dodji, alkohol je tamo samo ceka Brate ako cu da pocim do novog sada idem u gusan da se oklembesim od alkohola, jebes pumpu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...