lalajko 2021 Napisano Septembar 1, 2015 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam zadovoljstvo da mi se prevrne motor dok je stajao parkiran na centralnom stenderu. Trava, nagao se i polako... zvec! Naravno, na travnjaku je bio samo jedan kamen, i motor je pao bas migavcem na taj kamen. Posledica: kupujem ispravan migavac za 1100GS ili 1150GS. 0641129246 Dragan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Septembar 1, 2015 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Lale, kako si uspeo da ga dignes? Zajebana situacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Septembar 1, 2015 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije bilo problema, prvo ga naslonio na tockove, onda promenio zahvat i podigao do kraja. Ali, da je lak - nije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Septembar 2, 2015 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da Dzeri ima!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Septembar 2, 2015 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam mislio, ali nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4181 Napisano Septembar 2, 2015 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu staklo da ti dam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Septembar 2, 2015 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Djunta, mislim da sam resio problem zahvaljujuci Begecu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4181 Napisano Septembar 2, 2015 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Odlično, inače i meni bi trebao isto prednji desni, pa ako ima još neki, još uvek ga vozam sa onim tvojim što si mi dao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...