lalajko 2003 Napisano Septembar 4, 2015 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve OK, ali mislim da je preterivanje reci da je Stoner imao bilo kakav kompleks od Rosija. Uostalom, i Rosijev otac je rekao da je Stoner druga prica u odnosu na Bjadjija i Setea. Ali Rosijev otac nije zaslepljeni navijac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Septembar 4, 2015 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ako je Rossi i bio jedan od razloga, bio je najmanji razlog za napuštanje. Penzionisao se čovjek svojom voljom, iznervirali ga Dornaši, a ne Rossi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Septembar 4, 2015 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sto cu da izjavim je moje nestrucno i nicim potkrepljeno misljenje. Rosi da nije napustio Repsol bio bi vecni prvak Gp-a. 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 570 Napisano Septembar 4, 2015 ..., 298 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan Sasa Nis,svaka ti se pozlatila,dao bih ti sto pluseva da mogu,kao jedan od zabarovih navijaca,sto bi neki statisticari{teoreticari}rekli 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Septembar 5, 2015 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad se vec dele plusevi, dadoh i ja tebi jedan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Septembar 5, 2015 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo vec kod statistike, zaboravio sam, pa bi voleo da me neko ko zna podseti koliko titula, pobeda i podijuma ima Rossi a koliko Stoner? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10460 Napisano Septembar 5, 2015 Hronični Motociklopata, 7312 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sto cu da izjavim je moje nestrucno i nicim potkrepljeno misljenje. Rosi da nije napustio Repsol bio bi vecni prvak Gp-a. Zato sad nek Markez skupi muda i nek predje u neki drugi tim, pa da vidimo od cega je, Rossi je posle 2 sezone i 2 osvojena sampionata na RCV-u presao u Yamahu i nastavio niz pobeda, Rossi je daleeeko daleko ispred svih ostalih zajedno (protiv kojih tenutno vozi) kada im se saberu titule. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...