marko4522 246 Napisano Avgust 25, 2015 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Jel neko od vas imao iskustva sa nekim od ovih kombinovanih nozeva-alatki. deluje mi kao super gadget za motor. Vidim da se mogu dodavati i bitovi po potrebi, tipa inbus i torex... http://www.leatherman.com/wave-10.html#start=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Avgust 25, 2015 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/72522-swiss-armyvictorinoxwenger/?hl=leatherman#entry1160045 http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/57126-leatherman-charge-tti-multitool/?hl=leatherman http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/47502-leatherman-multi-alati/?hl=leatherman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Avgust 25, 2015 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Nema bolje druze ,malo je jaca cena ali imas 25 godina pisane garancije na njega koja radi ,inace ovde na forumu imamo i ovlascenog trgovca za leathermane MARKONE pa ga slobodno pitaj sta te sve interesuje ,ima ovde tema o tome gde se povela ozbiljna polemika o tome da li vredi ili ne vredi te pare ali eto pocinjemo opet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Avgust 25, 2015 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Deluje bas prakticno, i kvalitetno. Jaca je cena verovatno zato sto je strava popularno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Avgust 26, 2015 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim Gerber-a, uzeo ga na nekom popustu na Amazonu, koštalo me sve ukupno smešno. Manji je od Leathermana, ali ima dovoljno funkcija za prvu pomoć. http://www.gerbergear.com/Outdoor/Tools/Crucial-Tool_31-000014 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Avgust 26, 2015 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informaciji, cuo sam danas od drugara koji je inace i alpinista, takodje da je gerber malo manji i jeftiniji, ali da vredi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1050 Napisano Avgust 27, 2015 Drug član, 554 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gerber je made in China, a leatherman made in USA. Bar je moj iz Oregona ... Poslato iz mog šešira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Avgust 29, 2015 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam leatherman wawe model Nenadjebiv kvalitet, jednom mi je tresnuo s 4 metra visine i pukao jedan šraf. Otišsao do Markonea-Pegaz moto da mu dam da mi se popravi i da platim jer boze moj nije predvidjen za bacanje. Nakon tri meseca Marko me zove da je stigao, ja dolazim kad ono ja sam dobio NOV leatherman !!! Garancija od 25 godina važi i u SRB A zimus me je spasao na zavejanom puticu na Fruškoj Gori pala neka poveća jela na sred puta, pokušali smo nas više vozača da je sklonimo s puta nismo uspeli i setim se leathermana. Da ste videli face ljudi kad sam počeo da testerišem jelu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Avgust 29, 2015 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Johanne, koliko kosta ovaj tvoj komplet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4935 Napisano Avgust 29, 2015 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako ti treba da skineš izolaciju sa dve-tri žice, da zaoštriš olovku ili namažeš paštetu sigurno je dobar alat. Inače za to kako ga vidite "univerzalni alat za motor" bar meni je sranje. Mislim moguće je i da ja to ne znam da koristim, ali alat alat mi mnogo više odgovara 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Avgust 29, 2015 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Sam koncept me podseca malo na zippo upaljace. Neunistiv, a dozivotna garancija, koja stvarno radi. Burazer je svoj iz šeste serije poslao postom iz Bostona u Bradford jer su se rasklimala vratanca vremenom, popravili ga i vratili bez troskova, da ne poverujes. Ja i dalje imam svoj isti takav samo ga ne koristim, opametio se na vreme he he Pasce za rodjendan leatherman, vec vidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorebre 177 Napisano Avgust 29, 2015 stranac, 138 postova Lokacija: MKD Motocikl: pa, Magna... VF750C peugeot jet-force 50 Prijavi odgovor kao problematičan Posedujem vise komada ovih multipraktika lederman i grber.kao i nekoliko kom gerber preklopnih nozeva. Lederman ima za nijansu finiji finis a gerber su malcice robusniji ali i jeftiniji. Oba rade pos'o,i nisu ko pravi alat ali su za sitnice i prvu pomoc izvanredni,sto im je i namena. Ko ih je koristio zna da mogu da podnesu i jaca naprezanja,recimo srafcigeri,testere su ko britva i rade pos'o,nozevi su ostri ko zilet i drze rez bas dugo... Sve u svemu korisne stvarcice za pri ruci.Cena,to je relativno,ali vrede,sigurno vise od onih koji se prodaju po pijacama i rasklimaju se nakon iole ozbiljnije upotrebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Avgust 30, 2015 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Johanne, koliko kosta ovaj tvoj komplet? Lalajko evo ga link http://www.markone-pegaz.rs/index.php/outlet-akcije/21873/1522/leatherman1519/alati1520/full-size---puna-velicina1522/img_21873-detail 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorebre 177 Napisano Avgust 30, 2015 stranac, 138 postova Lokacija: MKD Motocikl: pa, Magna... VF750C peugeot jet-force 50 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Avgust 30, 2015 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan au brate, koji arsenal... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dukikos 28 Napisano Septembar 2, 2015 Svrati ponekad, 100 postova Motocikl: Suzuki Burgman K7 Prijavi odgovor kao problematičan fina kolekcija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Septembar 4, 2015 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ovaj malac... poznate BAUštelske marke STO... (svi znamo one žute/bijele kante na kojima je pisalo STO)Koristim ga godinama unazad... radi posao kada je god zatrebalo... (istini za volju samo nekoliko puta) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Octobar 17, 2015 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Leatherman je bruka alat. Kome je potreban pouzdan multitool za univerzalnu primenu (kampovanje, planinarenje, motor...) koji može u džep da stane - to je jedini izbor. Posedujem Supertool i Kick ali je svakako Supertool, zbog svoje robusnosti i različitosti alata koji poseduje (u odnosu na Kick), moj izbor za outdoor aktivnosti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Octobar 19, 2015 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Leatherman je bruka alat. Kome je potreban pouzdan multitool za univerzalnu primenu (kampovanje, planinarenje, motor...) koji može u džep da stane - to je jedini izbor. Posedujem Supertool i Kick ali je svakako Supertool, zbog svoje robusnosti i različitosti alata koji poseduje (u odnosu na Kick), moj izbor za outdoor aktivnosti. Supertool spada u Heavy Duty Leatherman alate za svakodnevnu profesionalnu upotrebu i ima više alata u odnosu na Sidekick koji je u Full Size kategoriji Leatherman alata (stepenica niže u odnosu na Heavy Duty). Ja lično se ne odvajam od Leatherman Surge sa dodatnim bitovima i produžetkom: + + Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Octobar 19, 2015 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan kad krenu zombiji, sigurno ga uzimam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...