raps 1402 Napisano Septembar 4, 2015 Zainteresovan, 459 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan slike i tekst su ekstra. norveska je, bar za mene, jedna od najlepzih drzava. video sam kako izgleda zimi, valjda ce biti prilike da je vidim i leti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.ZOKI 46 Napisano Septembar 4, 2015 U prolazu, 99 postova Lokacija: ...BG & UK Motocikl: z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Milina da se pročita a i doživi kroz tvoj objektiv, zanimljivo je da sam odavno nekako nabasao na tvoj blog dok si bio u potrazi za stanom i slatko se nasmejao... Odličan stil pisanja, samo nastavi ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2375 Napisano Septembar 6, 2015 Andragog, 4953 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan ,,Na slici je jedan od mnogobrojnih štandova gde se prodaju džemovi, a štandovi su (kao i većina stvari u Norveškoj) samouslužni, nema nikog da stoji i prodaje nego ti sam odabereš teglicu i staviš pare u kasicu pored,, E ovo ce da vazi jos koju godinu samo dok se balkanci jos malo razmnoze,pokvaricemo mi i Norvesku. Ne boj se, nece im pasti na pamet da tako pokradu ljude . Bio sam tri puta u Norveškoj zadnjih nekoliko godina! Balkanaca ima baš puno, ali im se ne isplati da za 50-60 e dobiju nogu iz Norveške. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dakipro 182 Napisano Septembar 6, 2015 U prolazu, 49 postova Lokacija: Bergen, Norway Motocikl: Yamaha fazer fzs600 1998 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na komentarima i kritikama, drago mi je da vam se svidjaju slike i video Sto se teglica dzema tice, one kostaju 5e i siguran sam da ti niko nista ne bi rekao kad bi uzeo neku bez da platis. Ali mislim da bi u zemlju propao da ukradem teglicu dzema od zemljoradnika u bilo kojoj drzavi, jer znam da je covek radio celu godinu da bi tu teglicu napravio. A siguran sam i vecina ljudi pa i sa Balkana. Promene se ljudi kad dobije priliku da posteno zarade svoj novac i da imaju dovoljno za sve sto ide uz posteni rad. A i nasi ljudi vole da daju i caste kada imaju Mi kad negde ostavimo 5-10 kruna nekome ko ne radi u restoranu (u kampu recimo), oni se ljudi skroz zbune, nekad se pitam dal sam ih uvredio. Meni se za par godina desilo oko 2-3 puta da je neko probao da mi izfacari neku krunu ovde, a i to uglavnom zbog nesporazuma ili mog loseg jezika, a desilo mi se sigurno 10ak puta da pogresno uplatim vise novca ili uplatim na pogresan racun, i ljudi samo pozovu ili posalju sms da sam uplatio vise i vrate mi novac na racun, nekad i posle 6 meseci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Septembar 21, 2015 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan sta da uradim da postanem ja taj zemljoradnik u norveskoj :jee:vjerovatno je bolje nego kod nas drug odlican putopis, slike jos bolje, eh, ta norveska, za sad jedan veliki san koji cu kad tad ostvariti. i ocekujemo jos ovakvih putopisa , odlicno ti ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Septembar 22, 2015 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velko 13 Napisano Februar 14, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za putopis. Na mene je ostavio poseban utisak! Bio sam u Norveskoj i nosim samo lepe uspomene odozgo pa me ovaj putopis i ove slike vratise u vreme kada sam bio gore. Prelep putopis,prelepa priroda,prelepa zemlja... Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2708 Napisano Februar 19, 2016 Drug član, 2103 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, fotke, film, priroda, putevi, dzem. Medjutim, najveci utisak na mene je ostavila prica o slobodi (papagaju) zbog koje volimo to sto radimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Februar 20, 2016 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Druže, ODLIČNO! Neverovarna priroda i kao što je neko već komentarisao ... oseća se neki mir, pokojj. Čak sam do kraja pogledao i video od dobrih 5 minuta, šta u principu teško da izdržim, al sam u ovom baš uživao. Odličan smisao za režiju BTW i onaj mačak je predivan, Legenda Što se tiče džemova, ... e pa kod nas su fabrike i države pokrali , gde neće teglu džema. Zato i beže ljudi gore al nećemo o politici Svakako podeli sa nama još mnogo tih lepih putopisa i slično što kaže Roksy: daj ženi da diše i skidaj koj kacigu Sve najbolje! Ćale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raso 6 Napisano Februar 20, 2016 U prolazu, 17 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda vt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sve ja super, ali samo da su im leata malo duza i toplija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2375 Napisano Februar 22, 2016 Andragog, 4953 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Dugacka su jako, dan im traje 20 sati !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...