Miki_954 78 Napisano Mart 10, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Iskustva, komentari, bilo kakve informacije iz licnog iskustva o kacigi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Mart 13, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Niko nista ne zna??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Mart 13, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je vec bila tema o njoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Air 1 Napisano Mart 22, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: BG-Zemun Prijavi odgovor kao problematičan javim za par dana kad je provozam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Mart 22, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Ja je imam, i nisam zadovoljan.. Bucna do jaja, previse ventilalcije, ispao mi je vizir iz cista mira pre neki dan..., I slag na torti.. ostao je papiric u onim resetkicama za ventilaciju prilikom sklapanja... verovatno neko dvoogdisnje dete nije vodilo racuna Sve u svemu... Za te pare, moze mnogo bolje.. Bezi od toga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Air 1 Napisano Mart 22, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: BG-Zemun Prijavi odgovor kao problematičan pa ili to ili shoei raid II za koji nemam kintu...tako da..videcemo...Ako sam nesto zapazio, to je da ima puno slucajeva da ista kaciga vuce razlicite komentare..a posto sam muku namucio da nadjem kacigu koja mi je udobna i nije preskupa, stealth je izbor..nadamo se da ce da radi posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Mart 23, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Najbolja kaciga koju sam imao do sada. Jedino sto mi se onaj spojler polomio ali to je zato sto mi je ispala iz ruke i pala na beton ali kaciga je ok. Ima jako dobru ventilaciju i zato po gradu mogu nositi spusten vizir leti. Sada kada bih uzima uzeo bih AGV S4 samo zato sto nema taj spojler ali sve ostalo je isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Air 1 Napisano Mart 24, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: BG-Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ma ovi iz Markosa me malko zeznuli...poslao ja njima mail, posto u radnji nije bilo tog modela S4, odnosno te kombinacije boja i stize mi odgovor da ce biti u radnji za koji dan..Tu se ja jos nesto dopisivao s njima i par puta kazem da sam siguran kupac, da je velicina M i to je to. Dolazim u subotu, kad ono L..kaze prodavac M nemaju nigde, ne znaju da li ce dobiti..ajde onda dodaj jos malo para za Stealth i crna je predivna..jos kad za koji mesec legne i crni vizir, milina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 24, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Najbolja kaciga koju sam imao do sada. Jedino sto mi se onaj spojler polomio ali to je zato sto mi je ispala iz ruke i pala na beton ali kaciga je ok. Ima jako dobru ventilaciju i zato po gradu mogu nositi spusten vizir leti. Sada kada bih uzima uzeo bih AGV S4 samo zato sto nema taj spojler ali sve ostalo je isto. Ja bih je kupio samo zbog tog spojlera ni zbog ceg drugog, to je najlepsi detalj na njoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Mart 24, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ma mene sada nervira sto mi je to puklo pa izgleda ruzno iako sam prefarbao i sredio najbolje sto sam mogao. Ima da se kupi to tako da nije problem.. A sto se crnog vizira tice, gledaj koji uzimas, nemoj onaj sportski sa sraficima na njemu jer nece moci lepo da legne, to je vise za GP Pro i te kacige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 24, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ti AGV K4 kacigu. To je novi model, ja sam je kupio i prezadovoljan sam. Samo je pitanje da li je stigla u NS ili BG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Air 1 Napisano Mart 24, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: BG-Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ma mnogo mi se oteglo biranje kacige..ne kazem , treba biti temeljan, ali stealth je kupljen i kad bude utisaka, rado cu ih podeliti sa svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14516 Napisano Mart 24, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan evo ovde imas malo o AGV kacigama http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=29204.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 24, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan ma mnogo mi se oteglo biranje kacige..ne kazem , treba biti temeljan, ali stealth je kupljen i kad bude utisaka, rado cu ih podeliti sa svima! Pa ako je kupljen, onda je najbolja kaciga Da ti je sa srecom kupovina i da ti kaciga nikad ne zatreba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Air 1 Napisano Mart 30, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: BG-Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Evo kratak raport: za sada sluzi jako dobro..model, odnosno kalup mi definitivno odgovara, jastucici sa strane drze taman kako treba, kaciga (meni barem) nije previse bucna..sve u svemu, ako ovakve utiske nastavi da ostavlja, ja sam prezadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 30, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kratak raport: za sada sluzi jako dobro..model, odnosno kalup mi definitivno odgovara, jastucici sa strane drze taman kako treba, kaciga (meni barem) nije previse bucna..sve u svemu, ako ovakve utiske nastavi da ostavlja, ja sam prezadovoljan. To je jedino i vazno !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...