ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 17, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pa malo mi je neshvatljivo da koristim kvacilo pri kretanju i pri saltanju nanize a u ostalim situacijama ne treba...ne kazem da ne moze...moze i prst u oko, ali boli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Novembar 17, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan А кад упоредим звук кликтања при шалтању са квачиолом насупрот тишине код мењања без шалтања, ја бих баш рекао да не боли. *нисам заговорник овог метода, само кажем из личног искуства са мојим мотором. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Novembar 18, 2015 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Meni isti zvuk i sa kvacilom i bez, zapravo zvuka nema samo prva kad ubacujem onda se ljudi okrecu misle da je pucao neko. Povucem kvacilo do kraja, sajla podesena lepo odvaja, masina ugrejana, ulje promenjeno, ler gas podesen. Dzaba, krlja u prvu i idemo dalje bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Novembar 18, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Gurnes lagano desnom nogom napred motor, i odlucno ubacis u prvu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Novembar 18, 2015 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan To za odlucno si u pravu, ako ne ubacim odlucno vise krlja. Ako brzo usaltam, manje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Novembar 18, 2015 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Svako ima svoj sistem i svoje navike Po gradu uvek sa kvačilom,kao i po krivinama kada nema uslova za veće ubrzanje, van grada, kada hoću kvalitetnije ubrzanje i malo adrenalina, bez kvačila, jer da se ne lažemo, razlika je drastična, bar meni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Novembar 18, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Čitao sam juče ovu temu, te rešim da danas probam i ja da šaltam bez kvačila. Onako kako je pljačkaš bogatih objasnio, gas, pa secnem rukom malo, tipa milisekunda jedna, i prebacim u višu brzinu. Nije secnuo, samo je nastavio da ubrzava, zaista glatko nekako. Oduševio sam se. Inače jednocilindraš je moj ali je od 250 ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...