Kele101 39 Napisano Jul 15, 2015 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan da postavim par pitanja. Naime kupio sam pre par dana pomenuti skuter, i primetio sam da na leru radi na 2000 obrtaja da li je to normalno jer nigde ne mogu da skinem specifikacije i manual za ovu masinu. I interesuje me iskustvo sa ugradnjom xenona, jer znam da xenon kad se upali ne daje odmah svoj max dok se ne zagreje, a na ovom skuteru kad se upali dugo svetlo kratko se gasi pa mislim da bi to bio problem. Ako je neko ugradio xenone na X9 zamolio bih ga da prenese svoja iskustva. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1272 Napisano Jul 15, 2015 BJB Maxi scooter club, 1690 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ja cu ti odgovoriti sto se xenona tice. EVO modeli imaju podeljeno kratko i dugo svetlo. Ugradi xenon svetlo na kratko,a dugo ostavi fabricko zbog blicanja. Obicnom xenonu treba par sekundi da se zagreje,dok je kod bi xenona druga prica. Stavi xenon na kratko,6000k i miran si. Sto se tice rada,msm da je 2000 obrtaja mnogo. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1272 Napisano Jul 15, 2015 BJB Maxi scooter club, 1690 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Uuu... ako je x9 180 obican,a nije evo... bi xenon ugradi i nema greske. H4 sijalica u oba fara za kratko i dugo,radi posao. Nema greske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kele101 39 Napisano Jul 15, 2015 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Imam h7 u oba fara. I mislio sam samo na kratko da stavim xenon jer je ocajno, dugo svetlo je ok mada bi moglo i ono biti malo bolje. Hvala na odgovoru. Sto se tice obrtaja jel moguce da su stavljene lakse rolnice jer do 20 ne povlaci nesto posebno tek kasnije, a jos nisam otvarao da vidim, a iskreno ne znam ni da li ima na rolnicama neka oznaka, ovo mi je prvi skuter u zivotu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1272 Napisano Jul 16, 2015 BJB Maxi scooter club, 1690 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Ako su stavljene lakse rolnice,onda bi u startu trebao bolje da povlaci.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kele101 39 Napisano Jul 16, 2015 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da smo komsije, mogli bi da se vidimo pa da malo pretresemo ovaj moj motoric, ali tek kad se vratim sa godisnjeg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1272 Napisano Jul 16, 2015 BJB Maxi scooter club, 1690 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Pisi na pp ko si? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...