Savic019 14 Napisano Jul 15, 2015 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Vec 2 meseca trazim da kupim korman za suzuki gs i nikako ne mogu da nadjem ono sto trazim. Rekoh da postavim ovde mozda neko ima polovan,nov korman ili zna gde ima da se kupi nek napise. Ja sam gledao na kupujem prodajem i naso sam bio neke al su bili prodati,naso sam i cross kormane ali opet neki su rasprodati. Postavicu ovde par slika da pogledate kakav me korman zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Jul 15, 2015 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nije ispod casti , mogu nuditi nove od MZ-a , lice na te sa tvojih fotosa , samo sto su sigurno daleko jeftiniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Jul 15, 2015 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nije ispod casti , mogu nuditi nove od MZ-a , lice na te sa tvojih fotosa , samo sto su sigurno daleko jeftiniji ako mozes pusti neku sliku u pp i ako mozes da mi izmeris duzinu celog kormana i visinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Jul 20, 2015 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan @SAVIC019 Eto kad gazda nece da se hvali , resenim problemom , da ja hvalim MZ , kako resava probleme i na su-rodjackom Suzuki motociklu . P.S. Za one koji ne znaju : U Suzuki motociklima je razvijeniji MZ-ov menjac , inzinjera koji je prebegao na jednoj trci iz MZ-a u Suzuki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...