zagadjenje 66 Napisano Jul 14, 2015 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju lap top Dell Latitude C640, 14ica, ispravan, radi sve. Ja sam ga malo koristio, kupio kao polovan. 1.8 GHz, 512 RAM memorije, hard 30 GB. IMA bateriju iako nije na slici. Kad ga koristim na adapteru bateriju izvadim. A poslednjih dve godine ga koristim samo na adapteru. Baterija ne drži dugo, ne sećam se. Pola sata, sat. Zavisi za šta ga koristite. Ja sam ga kupio zbog posla. Na njemu je XP SP2. Ima tragova korišćenja. Fale tri tastera, ali dugmići rade normalno. Ako nekome to smeta, nova cela tastatura je 5 evra. Vidi se na fotografijama sve Mogu da pošaljem, ali na apsolutnu odgovornost primaoca. Ja ću se potruditi da ga upakujem što je bolje moguće u kutiju sa papirima i koje kakvim čudima. Cena 4500 din 064/635,62,65 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Avgust 5, 2015 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Octobar 10, 2015 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan 4000 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Decembar 10, 2015 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...