Jump to content

Moto Zajednica

Smederevac sa APN-om poginuo u Grockoj

Recommended Posts

• U prolazu, 3 postova

Sinoc (subota) oko 20h nama nepoznati vozac crvenog apenca podleteo je pod kamion u Grockoj. Koliko smo uspeli da saznamo, radi se o Smederevcu, koji je na svom mopedu vozio dosta hleba!?!

Mesto nesrece je dosta blaga krivina sa blagom nizbrdicom i poprilicno krpljenim asfaltom...

Kakogod, poznajem dobro taj deo puta, i oduvek mi se cinio prilicno bezbednim ali...

Ako neko zna nesto vise o ovome neka napise...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 981 postova
video sam ovo na TV ' date=' kazu da je poginuo suvozac , a da je vozac APN-a bio pijan :? :([/quote']

Sticajem okolnosti sam bio na mestu udesa.

Vozac apn-a je iz meni nepoznatih razloga pao sa mopeda i preleteo na drugu stranu puta. Vozac kamiona nije imao teoretske sanse da ga izbegne.

Vest se Grockom jako brzo prosirila tj da je neko poginuo sa nekim crvenim motorom.

E sada sve se podudarilo jer je i moj TDM crveni!

Mozes da zamislis koliko sam primio poziva u 10-ak minuta...i reakciju mojih roditelja.....

• U prolazu, 3 postova

Vozac apn-a je iz meni nepoznatih razloga pao sa mopeda i preleteo na drugu stranu puta. Vozac kamiona nije imao teoretske sanse da ga izbegne.

Vozio je sin (kako kazu a izgleda da je tacno, pijan), a njegov otac kada je video neizbeznu situaciju ga je bacio u stranu... tako se bar prica...

Otac je podleteo pod zadnji tocak kamiona, tako da kamiondzija nista

nije mogao da uradi...

Inace, svojim apn-om sam danas bio do mesta udesa i tacno na mestu gde su razbacani hlebovi stoji zakrpa na asfaltu koju apenac i te kako oseti...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja