BrandyWine 0 Napisano April 15, 2006 U prolazu, 3 postova Lokacija: Grocka na Dunavu Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc (subota) oko 20h nama nepoznati vozac crvenog apenca podleteo je pod kamion u Grockoj. Koliko smo uspeli da saznamo, radi se o Smederevcu, koji je na svom mopedu vozio dosta hleba!?! Mesto nesrece je dosta blaga krivina sa blagom nizbrdicom i poprilicno krpljenim asfaltom... Kakogod, poznajem dobro taj deo puta, i oduvek mi se cinio prilicno bezbednim ali... Ako neko zna nesto vise o ovome neka napise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano April 16, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Krenuo da nahrani porodicu i poginuo. :cry: R.I.P. :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano April 16, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Neka pociva u miru :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano April 16, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan video sam ovo na TV , kazu da je poginuo suvozac , a da je vozac APN-a bio pijan :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 16, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan video sam ovo na TV ' date=' kazu da je poginuo suvozac , a da je vozac APN-a bio pijan :? [/quote'] Sticajem okolnosti sam bio na mestu udesa. Vozac apn-a je iz meni nepoznatih razloga pao sa mopeda i preleteo na drugu stranu puta. Vozac kamiona nije imao teoretske sanse da ga izbegne. Vest se Grockom jako brzo prosirila tj da je neko poginuo sa nekim crvenim motorom. E sada sve se podudarilo jer je i moj TDM crveni! Mozes da zamislis koliko sam primio poziva u 10-ak minuta...i reakciju mojih roditelja..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano April 16, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Laka mu crna zemlja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 16, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ..i reakciju mojih roditelja..... Ne bih im bio u koži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano April 16, 2006 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 16, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih im bio u koži. Ne bih ni ja veruj mi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BrandyWine 0 Napisano April 16, 2006 U prolazu, 3 postova Lokacija: Grocka na Dunavu Prijavi odgovor kao problematičan Vozac apn-a je iz meni nepoznatih razloga pao sa mopeda i preleteo na drugu stranu puta. Vozac kamiona nije imao teoretske sanse da ga izbegne. Vozio je sin (kako kazu a izgleda da je tacno, pijan), a njegov otac kada je video neizbeznu situaciju ga je bacio u stranu... tako se bar prica... Otac je podleteo pod zadnji tocak kamiona, tako da kamiondzija nista nije mogao da uradi... Inace, svojim apn-om sam danas bio do mesta udesa i tacno na mestu gde su razbacani hlebovi stoji zakrpa na asfaltu koju apenac i te kako oseti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...