Kuzma97 1 Napisano Jun 26, 2015 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan kupio sam Cagivu Mito 125,1995 godiste,noviji model. Ovako: Sednem da se provozam,znaci hladan motor,upalim je,predjem 3-4km i odjednom motor se izgubi i samo se cuje voooooooo. Moze da ostane da radi ako pustim gas(u vecini slucajeva),a dodavanjem gasa samo se to voooooooooo produbljuje i motor se gasi. Motor odstoji 5min,upalim ga,krene normalno,sve super i opet za koji minut se to ponavlja. Svecice sam 4 promenio,opet isto. Kabal svecice i njega takodje. Karburator ociscen,inace,na njemu stoji jedno crno crevo koje ne znam za sta je? Ima li neko ideju sta moze biti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1293 Napisano Jun 26, 2015 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Ako se cuje VOOOOOOO onda je BOOOONZIN . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 26, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Moze ona guma sto ide od air box-a na karb.. A moze da bude i da nema dobar dovod goriva cim se gasi na dodavanje gasa a mozda i preliva.. Teraj kod majstora ako nije ona guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma97 1 Napisano Jun 26, 2015 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako se cuje VOOOOOOO onda je BOOOONZIN . Moze li malo tacnije,presisava ili nema dovoljno bonzina? @astral Nije druze,sve je utegnuto sto se tice toga,i airbox na karb i karb na agregat. Za sta je ovo crevo? Mozda ono zeza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jun 26, 2015 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gledam na tel pa nece da uveca sliku, mislim da je to za vazduh crevo i ne sme da bude zapuseno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 26, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta je to crevo.. Probaj da ga otpusis, pa vidi kako ce raditi, al kad motor tako krklja smesa mu ne valja, il je prebogata ili je siromasna.. Probaj da mu stelujes smesu. A probaj i da dunes kroz crevce koje ti dovodi gorivo na karb iz rezervoara, mozda ti se zapusilo crevce ili filter u slavinici za gorivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 566 Napisano Jun 26, 2015 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Jel sve fabricko na motoru? Meni to lici na gusenje, tj. malu diznu ili lose nastelovan karburator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma97 1 Napisano Jun 26, 2015 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Negde sam procitao da treba probati voziti sa otvorenim cepom od rezevoara,tako sam i probao malopre i sve je super. Mogu li ja to nekako da resim,ne mogu stalno ko debil da vozim sa otvorenim rezevoarom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Jun 26, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Negde na cepu mora da ima rupica da uvlaci vazduh u rezervoar, pogledaj mozda je zapusena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma97 1 Napisano Jun 26, 2015 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema nigde na cepu. Ima nesto na dnu rezevoara nesto kao zakrivljeno,ima rupica,ali ja sam probao da dunem,ne moze da prodje vazduh,probao sam zicom da je uguram,ne moze ni to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 27, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Slikaj cep, i otvoren i zatvoren... Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 28, 2015 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Losa smesa, presteluj karburator, ili ti je crevo za dovod goriva mozda negde presavijeno, nema trece... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Underberg 0 Napisano Avgust 4, 2015 U prolazu, 4 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Velika Kladusa Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kuzma97 Skini sa rezervara dole gdje ima cep onaj za otvaranje i zatvaranje goriva i ocisti to Taj sam problem imo isti na svojoj Cagivi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 5, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Stvara ti se vakum u rezervoaru jer je odušak začepljen. Rupicu na čepu ćeš teško naći jer je čep obićno napravljen od duplog lima, pa je rupica negde izmeđju njih ( sa unutrašnje strane poklopca možda vidiš rupicu, pa između limova ima kanal koji se ne vidi, a vazduh usisava negde sa strane ). Ako vidiš rupicu sa unutrašnje strane - probaj da je produvaš negde na kompresoru i da je propereš bewnzinom ( uzmeš mali špric i najmanju iglu , pa iglu gurneš u rupicu i špricaš benzin ) U najgorem slučaju skineš čep pa mu probušiš rupicu od pola milimetra i rešiš problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...