Arpad 66 Napisano Jun 24, 2015 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Cetvrtak : Otvaranje kampa,docek gostiju,nastupaju : Clayde iz Temerina ZORALL iz Madjarske Petak: Docek gostiju rucak nastupaju : Cupavci iz Siriga DIAMOND BURST BAND iz Svajcarske Chameleon iz Temerina Subota: Docek gostiju,dorucak,rucak,bodypaint,bajkerske igre ,defile,nastupaju: Ruke Gore iz Temerina PARTIBREJKERS iz Beograda StriptizShow Roxyblond iz Madjarske Flashback Humor iz Temerina Nedelja: Dorucak,kafa ,ispracaj gostiju Za moto klubove ,motorase iz inostranstva i zene vozace ulaz besplatan. Ulaz po motoru 500 din za sve dane Ulaz za pesake 500 din za sve dane Pozdrav M.C. PATRIOTS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Jun 24, 2015 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Jun 24, 2015 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Koja je ovo glupost sto se tice naplate karte samo za one koji nemaju klub?! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4265 Napisano Jun 24, 2015 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Shvatili smo poruku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 24, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutna diskriminacija, ali to smo već i navikli od Patriots-a...svake godine je bilo tako za plaćanje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 24, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno vam je cudan cenovnik kao i povlastice. Kao prvo za pesake i motoriste ista cena- to mi je suludo ali ajd. Za motoriste iz inostranstva besplatno- mislim da njima stvarno i ne znaci nesto platiti 3,5 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10519 Napisano Jun 24, 2015 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno vam je cudan cenovnik kao i povlastice. Kao prvo za pesake i motoriste ista cena- to mi je suludo ali ajd. Za motoriste iz inostranstva besplatno- mislim da njima stvarno i ne znaci nesto platiti 3,5 evra. isprsis se jednom, kupis prsluk, smislis ime kluba, M.C. "Bla bla.." napravis prisivke, i ulazis dzabaka Ko ce znati da si jedini clan kluba 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Jun 24, 2015 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan barem su bili iskreni, ali vredi za sve pare, pa ko voli..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Jun 26, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se , naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Jun 26, 2015 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan njihov show-njihova pravila. nas koji nismo u klubovima niko ne prisiljava da dodjemo.. ja sam bio par puta i uvek je bilo vishe nego ok... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4265 Napisano Jun 26, 2015 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno vam je cudan cenovnik kao i povlastice. Kao prvo za pesake i motoriste ista cena- to mi je suludo ali ajd. Za motoriste iz inostranstva besplatno- mislim da njima stvarno i ne znaci nesto platiti 3,5 evra. isprsis se jednom, kupis prsluk, smislis ime kluba, M.C. "Bla bla.." napravis prisivke, i ulazis dzabaka Ko ce znati da si jedini clan kluba U opste nije u pitanju uci za dž ili platiti ulaz. Stvar je u odnosu prema kolegama bajkerima,skolski primer diskriminacije... Na takve skupove ne bi isao ni da mi plate. Ja da udjem besplatno,a moj drugar koji nije u klubu da plati ulaz... Boze sacuvaj. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jul 8, 2015 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan veoma glup nacin rezonovanja ali kao sto kazu your party-your rules ljudi samo prave dobru reklamu sebi i to je to, i vrse selekciju izmedju klubova i onih koji nisu. veoma kolegijalno. to je isto kao sto pojedinci ne znaju da se jave na putu vec misle ako su seli na neki krs sto lici na motor da su bogovi ali necemo o tome, to je rasprava za drugi topic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maresh 160 Napisano Jul 8, 2015 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Harley Davidson - FXDWG Prijavi odgovor kao problematičan njihov show-njihova pravila. nas koji nismo u klubovima niko ne prisiljava da dodjemo.. ja sam bio par puta i uvek je bilo vishe nego ok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 9, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Био више пута, ово је један од већих скупова у Војводини. Има доста гостију из иностранства и имају квалитетан програм. Што се тиче одређивања цена, колико знам овај скуп има ова правила већ годинама уназад. Кад год сам био нисам се покајао. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jul 9, 2015 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Temerinac ali necu ici na skup kao sto nisam ni dosad. Posto sam nize rangirano bice zato sto nemam prsluk i moja eventualna poseta ovako uzvisenom skupu je isto kotirana kao i baba Marina koja ce se peske prosetati da vidi sta tu ima, za mene ima poruku da sam pozeljan samo kao donator a ne kao drustvo. Svi ovakvi klubovi mogu i dalje praviti skupove za KLUBOVE a ja cu i dalje ici na MOTO skupove. 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kale2 47 Napisano Jul 9, 2015 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Био више пута, ово је један од већих скупова у Војводини. Има доста гостију из иностранства и имају квалитетан програм. Што се тиче одређивања цена, колико знам овај скуп има ова правила већ годинама уназад. Кад год сам био нисам се покајао. I Apatin je jedan od najvecih susreta u Vojvodini pa se ulaz nije naplacivao. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 9, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem naplatiti ulaz, nego me nervira nacin na koji to rade... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledu 138 Napisano Jul 10, 2015 U prolazu, 77 postova Lokacija: Crveni Krst Prijavi odgovor kao problematičan Bio pretprošle godine sa drugarima ja platio ulaz oni nisu uzeli prsluke preko ograde pa nisu plaćali a dobili narukvicu, kad smo ušli već nije bilo klope iako smo došli u najavljeno vreme, i svašta nešto nije funkcionisalo i zbog toga neću ove godine, hvala na pozivu, a i slabo divanim madžarski jer kanda nisam razumeo dosta toga. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sprint miner 2 Napisano Januar 13, 2016 U prolazu, 26 postova Motocikl: Sprint miner Prijavi odgovor kao problematičan Zar ovo slusa neko Otvaranje kampa,docek gostiju,nastupaju : Clayde iz Temerina ZORALL iz Madjarske Petak: Docek gostiju rucak nastupaju : Cupavci iz Siriga DIAMOND BURST BAND iz Svajcarske Chameleon iz Temerina Subota: Docek gostiju,dorucak,rucak,bodypaint,bajkerske igre ,defile,nastupaju: Ruke Gore iz Temerina PARTIBREJKERS iz Beograda StriptizShow Roxyblond iz Madjarske Flashback Humor iz Temerina Nedelja: Dorucak,kafa ,ispracaj gostiju Za moto klubove ,motorase iz inostranstva i zene vozace ulaz besplatan. Ulaz po motoru 500 din za sve dane Ulaz za pesake 500 din za sve dane Pozdrav M.C. PATRIOTS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 463 Napisano Januar 14, 2016 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Zar ovo slusa neko o ukusima ne vredi raspravljati... jos bi se i iznenadio koliko njih.... konkretnu statistiku ne znam ali je posecenost bila odlicna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gora-munja 329 Napisano Januar 21, 2016 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Balansero Prijavi odgovor kao problematičan Neka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...