blazevski 3 Napisano Jun 19, 2015 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Javljam se iz Skoplju kao sto je gore navedeno posedujem navedeni model godine 1989 .Motoe sam uzeo pre vise od 15 godine a nije vozen mozda 7-8 godine od opravdanih pricine .Sada imamnameru da pocnem da ga sredujem ali mi fale neke delove oko plastike aovde kod nas nemogu naci bas nista ,Trazio i u Bugarskoj ali nista dopisivao sa nekim iz Srbije kao najblize ali i tu slabo , Da ne bih puno duzio i zamolio ako neko ima taj model koji se ne vozi ili prodaje na delove da me obavesi .Inace da navedem kole delove su mi sada potrebni: 1,Zadnji blatobran sa drzacem za reg.tablice i zmigavce 2.Box kytija za akumulatora 3.Zadnj blatobran sa stitnikom za pogonski lanac 4.Uljani hladnjak (to imam ali bih promenio) 5.Prednji far 6,Prednje maske kod fara i bocne (to isto imam ali loso izradene od poliestera zato bih smenio komplet) Motor od koga sam uzeo tada buo je neke vrste strit verzije sto se meni ne dopata plastike sam uzeo tada radi reda samo one bocne kod sica su orginalni. Da ne bih duzio puno vam hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...