aca bre 354 Napisano Jun 22, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kupis jeftin motor pa nije velik peh a i njima se ne isplati da ga kradu. Ja barem idem tom logikom, a za satelit je odlicna ideja. Izvinjavam se ako izgleda kao da se rugam ali ne mislim tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Totomoto 102 Napisano Jun 22, 2015 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Yamaha FZ1-SA, BMW R1200GS, Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sve se krade bez obzira na vrednost. Čak i kineski skuteri koji su novi po 500-600 EUR tako da obezbeđenja nikad dosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
babarooga 5 Napisano Jun 22, 2015 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dragi sugradjani obratite paznju na bezbednost motora u NS,ovih dana operisu dva tipa i nose sve sto nije garazirano.Pored mog motora su ukrali i jedan od 125cm i jos neku makinu.Video sam snimak kradje,nose kacige i jedan hvata za prednji tocak i dize a drugi ga gura u mrak.Ne znam sta da vam kazem.....Oko GPS pracenje mozete mi se javiti za informacije.Imam varijantu da se koristi dok je samo sezona uz kupovinu svog aparata.Koji je inace oko 50 e,a rentiranje usluge pracenja je 8e mesecno.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Jun 22, 2015 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Mozes sve sam da zavrsis.... Ne treba ni usluga ni rentiraranje.... Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
babarooga 5 Napisano Jun 28, 2015 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze se zavrsiti ugradnjom trakera,koji ti salju sms poruke sa koordinatama.Pa rucno ukucas koordinate u google pams.Da,da.Ali u ovom slucaju nemas istoriju kretanja vozila ako se npr ukrade.I ukoliko udje u neku garazu umedjuvremenu dok ne primetis kradju ode mast u propast.A sa pracenjem putem neke firme koja radi gps pratnju imas kompletnu istoriju kretanja unazad mesecima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Jun 29, 2015 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ima verzija koja salje stalno, ili po potrebi.... ukoliko se nadje u garazi gde nema GPS signala, lociranje vrsi preko GPRS podataka iz GSM mreze, pricam iz iskustva jer imam takav..... moze da se programira da posalje signal kad se skine aku iz vozila, vozilo pomeri, predje odredjenu brzinu, napusti odredjeni kvadrant... itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
babarooga 5 Napisano Jun 29, 2015 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno,ako ti nije tesko da mi napises gde si kupio treker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jun 29, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Daj malo vise o tome... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 29, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Jun 29, 2015 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam ozenjen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Jun 29, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam ozenjen. o bože, čime su ljudi počeli da se hvale 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Decibeli 21 Napisano Jun 29, 2015 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan takodje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Decibeli 21 Napisano Jun 29, 2015 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mislio sam daj taj tracker pod hitno......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Jun 30, 2015 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Evo, i ja verujem u Deda Mraza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Jun 30, 2015 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Napravicu ovih dana temu u uradi sam... OK? Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 570 Napisano Jul 1, 2015 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja korstim tracker koji omogucava da se ovako prati vozilo (auto, motor, camac...) demo gde mozete videti sta sve moze ovaj uredjaj (igrajte se malo sa opcijama koje su date): http://www.sky200.com/index.php?fid=2 Uredjaj je mali, vodootporan, lako se ugradjuje. Ima razne opcije - od raznih alarma, playback funkcije gde mozete videti rutu i statistiku voznje pa do prekida rada motora. Ima panic taster pa cak i mogucnost da slusate preko telefona sta se dogadja oko vozila. Pracenje moze preko PC (link gore) i preko aplikacije za mobilni. Najlepse od svega je sto nema dodatnih mesecnih troskova za pracenje (sem troskova sim kartice). Ako nekoga zanima poslacu kontakt firme koja to radi u Srbiji i gde moze da se uzme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
babarooga 5 Napisano Jul 2, 2015 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posalji meni,danas kupujem drugi bajk pa da mi to odma metnemo.Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 2, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan I meni, i meni :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Jul 2, 2015 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ma postavi da mogu svi da vide,to je za opšte dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jul 2, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Javno...ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Jul 2, 2015 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba za zenu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 354 Napisano Jul 3, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan A di ces da joj ga metesh, mislim na uredaj za pracenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 570 Napisano Jul 6, 2015 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se na kasnjenju... evo malo detaljnije o cemu se radi kao I kontakt na koji mozete dobiti sve informacije koje su vam potrebne. Ima razlicitih varijanti uredjaja u zavistnosti od potreba..... Ja sam ovim prezadovoljan - koristim na motoru I na camcu ovaj tracker. http://www.auto-oprema.com/Kontakt.html Product ID: TK116 Product introduce: TK116– GPS vehicle tracking device have a very wide range of industrial and civil applications, is a powerful GPS tracking device, 6-36 v voltage range, suitable for cars, motorcycles, and so on the vehicle’s track positioning, remote location, cutting oil, remote mobile phone, computer checking their position at any time 1.Remotely control the vehicle 2.Button for SOS call 3.Mini size, easy to hide 4.Smart phone/Web app platform or SMS Product Features *Supports quad bands,i.e. 850/900/1800/1900MHz, worldwide used.*Wide Input Voltage:6-36V DC.*GPS + GSM (LBS) Tracking*GPS precise positioning with A-GPS and feedback position via GPRS at setting times*Tracks real-time and playback*Web browser platform, Smart phone app platform and SMS query.*Built-in battery, Power disconnect alarm & Low battery alarm.*Supports multiple alarm, acceleration sensor can be added (B models, optional component), so as increase vibration, collision and falling alarm.*Supports ACC status checking and vehicle status notifying.*Use relay to remotely control the vehicle..*Use SOS button for SOS call.*Uses external microphone to monitor remotely.*Multiple protocol support, OTA upgrade program.*Mini size, easy to hide and install ALARM TYPE: Vibration Alarm(Optional) Collision / falling Alarm(Optional) Speed Alarm Geo-fence Alarm Power disconnect Alarm SOS Alarm(need SOS Cable) Function ExtensionDefault interface: Microphone input port for remote monitoringCan be extended: ADC input port, used for temperature and oil detectionCan be extended: External lithium battery port, used for long battery lifeCan be extended: UART expansion port (TTL level), RS232 serial port expansion application Specifications Voltage 12VDC/24VDC/36VDC Work current <30mA@12V Standby Current <10mA@12V GPS positioning accuracy 15m GSM positioning accuracy 100m GPS Frequency 1575MHz GSM Frequency 850/900/1800/1900MHz Hot/warm/cold start time <3s,<15s,<60s Battery capacity 200mAh Dimensions (mm) 79.5(L)X38.5(W)X10.5(H) Operating temperature -20°C~70°C Operating humidity 20%~80%RH Net Weight 45 g Sve dalje informacije na: http://www.auto-oprema.com/Kontakt.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
babarooga 5 Napisano Jul 6, 2015 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog resenja poprilicno jeftinijeg.Mozete kupiti jeftin telefon kome baterija drzi dugo.Povezati ga putem punjaca za upaljac i sakriti ga negde u motoru.U slucaju kradje kontaktirati policiju da se uradi lokacija kartice.E sad to moze da potraje ukoliko nemate vezu u policiji.Naime,policija sada mora da preda zahtev javnom tuziocu za lociranje pa tek po odobrenju moze da kontaktira provajdera mobilnog za lokaciju kartice.Opet imate sajt www.bezrominga.com gde mozete kupiti Estonske kartice po ceni od 18e,koje putem istog sajta mozete locirati sami kad god hocete...lokacija sa tim karticama kosta 1e za mesec dana lociranja.Mana je jedino za razliku od pravih gps lokatora sto pravi gresku u lociranju od 50m do 500m Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5107 Napisano Jul 6, 2015 Drug član, 1899 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To sve pod pretpostavkom da su profi lopovi koji su se nameračili baš na tvoj motor i nose opremu. Oni se ne bakću sa motorima od 2000€ osim ako im se vlasnik nije baš zamerio 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...