sale970 109 Napisano Maj 29, 2015 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Hornet 600, TRK 251 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je moj retrovizor neki veseljak odvalio i odneo kao suvenir, ako neko ima neka ponudi. Našao sam nov, ali rekoh da pokušam da prođem malo jeftinije s nekim polovnim. Da ga kompletiram i stavim u oglas jer sam se sit navozao - skoro 1000 km za dve godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Jun 1, 2015 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan ima u moto lendu ali ne znam cenu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1619 Napisano Jun 1, 2015 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je moj retrovizor neki veseljak odvalio i odneo kao suvenir, ako neko ima neka ponudi. Našao sam nov, ali rekoh da pokušam da prođem malo jeftinije s nekim polovnim. Da ga kompletiram i stavim u oglas jer sam se sit navozao - skoro 1000 km za dve godine Mislim da imam , samo me pozovi sutra da proverim . Cena , poklon. Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale970 109 Napisano Jun 1, 2015 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Hornet 600, TRK 251 Prijavi odgovor kao problematičan ima u moto lendu ali ne znam cenu? Nije skup, oko 2500 dinara. Ali uz sve pare koje sam uložio u gume, lanac lančanike, semeringe vila, ležaje točka, pločice, ulje, filtere, svećice itd meni motor stoji i kad jednom u šest meseci hoću i mogu da se provozam, neka dileja mi slomi ogledalo. Bemga, više nemam para da kupujem nove delove @Seba011 čujemo se sutra. Imao il nemao, hvala u svakom slučaju Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale970 109 Napisano Jun 2, 2015 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Hornet 600, TRK 251 Prijavi odgovor kao problematičan Dade mi Seba ne desni, već oba. Veliko hvala još jednom. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...