NicolaS 665 Napisano Jul 11, 2015 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan mozda da mu neko ne sipa nesto u masinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jul 11, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ubaci malo peska, ili nesto slicno... Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jul 11, 2015 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan upravo to ljudi...Današnji svet je odavno poludeo, tako da me uopšte ne bi čudilo da neko odvrne čep i ubaci nešto eto tako iz zaebancije.... ovako sam 100% miran... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Avgust 12, 2015 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi jel ima neko garažni štender da pozajmim da podmažem lanac...? A da je u BG-u naravno...ispalo mi nešto na brzaka pa moram večeras ili sutra ujutru do 10h da završim to. P.S. snašao sam se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Octobar 25, 2015 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Za mene i mog ljubimca sezona se bliži kraju...eto nadam se još sledeće nedelje lepog vremena pa da se naprave još neki lepi kilometri....Danas prevalio nekih 80tak km-a tu po Fruškoj gori i baš mi je prijalo!! Ukupno od meseca Maj prešao sam 4.900 km-a i za mene to je sasvim ok...smatram sezonu uspešnom... Ono što sam zadnje nabacio na Stroma je ralica od Brke iz Mladenovca....nemam sliku kakva je stigla kod mene, uglavnom neofarbana i naravno bez nosača koje sam ja pravio...evo nešto slika: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5053 Napisano Octobar 26, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6027 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi sa onim zujanjem u menjaču sa početka teme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2619 Napisano Octobar 26, 2015 Drug član, 1628 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj model ralice mu je dosta lepši nego onaj prethodni što je pravio.Fino ga je popunila dole,svidja mi se.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Octobar 26, 2015 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi sa onim zujanjem u menjaču sa početka teme? Ništa, čuje se i dalje ali manje više ne smeta...navikao sam se...A i majstor je rekao da ništa ne diramo i da budem mirne glave...i tako je! Milanezi: i meni je ova ralica pun pogodak, ne sviđaju mi se one male male a i one koje idu i preko hladnjaka ulja velike...ova je taman!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola - MK Resava 19 Napisano Octobar 30, 2015 U prolazu, 41 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije tajna, koja je cena ove ralice? Pretpostavljam da će još nekog interesovati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Octobar 30, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ništa, čuje se i dalje ali manje više ne smeta...navikao sam se...A i majstor je rekao da ništa ne diramo i da budem mirne glave...i tako je! Slično se čuje i kod mene, ali samo u 6. brzini tako da je do zupčanika koji je najviše korišćen. Nego, otkud tema u Enduro? Zar Strom ne spada u Touring? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Octobar 30, 2015 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Da, to ce biti da je do zupcanika ali ne smeta apsolutno bas nista u voznji... Otkud u Enduro? Pojma nemam... Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Novembar 6, 2015 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Strom je lep. Neko je pitao za centralni štender, koliko znam SEBA je najzad osvojio taj model . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Novembar 6, 2015 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Strom je lep. Neko je pitao za centralni štender, koliko znam SEBA je najzad osvojio taj model . Imam na lageru 4 komada.Cena 80 eura. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Novembar 6, 2015 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Strom je lep. Neko je pitao za centralni štender, koliko znam SEBA je najzad osvojio taj model . Imam na lageru 4 komada.Cena 80 eura.A skid plate? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Novembar 17, 2015 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Strom je lep. Neko je pitao za centralni štender, koliko znam SEBA je najzad osvojio taj model .Imam na lageru 4 komada.Cena 80 eura.A skid plate? Vidi u temi mehanizacija, Suzuki V strom Srbija, neko je pravio na CNC mašini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Novembar 17, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Danas namontiran Sebin centralni štender. Stoji fabrički Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Novembar 19, 2015 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Danas namontiran Sebin centralni štender. Stoji fabrički hvala na informaciji...Razmišljam se da li da poručujem, u kojim slučajevima ti baš znači? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Novembar 19, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Tek sam montirao, ali npr. za duže stajanje, zimska pauza, čišćenje lanca, čišćenje felne od kapljica ulja Scottoiler-a, itd. Ne smeta ničemu, a korisno kad zadnji točak treba da je odignut. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Novembar 25, 2015 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Danas namontiran Sebin centralni štender. Stoji fabrički hvala na informaciji...Razmišljam se da li da poručujem, u kojim slučajevima ti baš znači? Centralni štender je definitivno koristan. Kako ćeš na putu da skineš točak kad se guma probuši ili iscepa? Sigurno ima i drugih rešenja ali ovo je najbolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ciga1704 1 Napisano Januar 24, 2016 U prolazu, 10 postova Lokacija: Kostolac Motocikl: honda transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Alexanto, kod mene mora da bude apoteka, tu nema rasprave! bolestan sam po tom pitanju... Marre: heh došlo iz dupeta u glavu ali i dalje istresam bubice sa Aprilijom na 13.500rpm... Big Rider: dilema, dilema šta uzeti, šta odabrati...ajd kad svi toliko hvale Stroma valjda ne mogu pogrešiti...i stvarno, ide za svaku pohvalu! DalinorBP: sigurno je do menjača kao što i Rott kaže... ali šta tačno? Suzuki V Strom problemas na campana parte 2 . pogledaj ja you tube part jedan i dva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Januar 25, 2016 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki V Strom problemas na campana parte 2 . pogledaj ja you tube part jedan i dva Hvala na linkovima Cigo ali ja mislim da nemam problem sa korpom kvačila... samo u trećoj brzini mi nešto zviždućka...samo u 3.oj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Januar 25, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan I ja možda malo u 3., ali u 6. primetno i ne znam do kad ću trpeti. Verovatno dok ne uradim auspuh kod Roberta iz Ade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Maj 15, 2016 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan I ja možda malo u 3., ali u 6. primetno i ne znam do kad ću trpeti. Verovatno dok ne uradim auspuh kod Roberta iz Ade Kako se potrefio i nadovezao ovaj tvoj post iz Januara....Upravo sam posetio Roberta iz Ade!! I napravio mi je ovo čudo: Zvuk je fenomenalan...sada jedva čekam novu vožnju, jedva čekam nova šaltanja i poigravanja...Svaka mu čast!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 15, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Odlično! Ja odavno to planiram. Daj neki zvuk, makar mobilnim telefonom iz raznih uglova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2619 Napisano Maj 15, 2016 Drug član, 1628 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Dobar čunak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...