boki mk sivac 23 Napisano Maj 21, 2015 U prolazu, 33 postova Lokacija: sivac Motocikl: yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan drugari moji tacno na djurdjevdan oko 11 h orepodne imao sam saobracajku sa motorom... odmah da kazem da nisam teze povredjen i da je sa mojim zdravljem sve uredu ali mi je motor pretrpevo vece ostecenje... kretao sam se putem sa prvenstvom prolaza kada mi je deda od 70 i kusur godina izleteo iz sporedne ulice... nisam stigao da se zaustavim iako sam isao normalnom brzinom, jedino sto sam uspeo jeste da oborim motor pre udara i odbacim se od njega kako nebi preleto preko auta i naneo sebi sigurno mnogo vece povrede nego sto sam ih zadobio... ja ovom priliko zelim svima vama da kazem i da apelujem na vas da kroz naselje nikad ne divljate jer ima jako jako puno gresaka u saobracaju a i na otvorenom putu izmedju naselja ima jako puno divljaci i poljoprivrednih masina koji takonje mogu da napreve haos zato vam savetujem da vozite normalno i tako cete sacuvati i sebe i svoje ljubimce. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 429 Napisano Maj 21, 2015 Svrati ponekad, 432 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Klasika: "Izvini, nisam te video" Dobro je da si pribran, dobro odreagovao i spasio sebe. Mada, u tim slučajevima treba imati i sreće. Ja uvek kad prolazim pored sporedne uličice, ako vidim auto u blizini, obavezno svirnem. Jeste da mi sirena polako crkava, ali bolje ona nego ja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4733 Napisano Maj 21, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6007 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Bitno da si ti dobro. Motor će se srediti ili promeniti već... Opreza nikad dosta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki mk sivac 23 Napisano Maj 21, 2015 U prolazu, 33 postova Lokacija: sivac Motocikl: yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Klasika: "Izvini, nisam te video" Dobro je da si pribran, dobro odreagovao i spasio sebe. Mada, u tim slučajevima treba imati i sreće. Ja uvek kad prolazim pored sporedne uličice, ako vidim auto u blizini, obavezno svirnem. Jeste da mi sirena polako crkava, ali bolje ona nego ja covek je usporavao i skoro stao i samo odjednom ubrzao i presekao mi put... a imam fabricki auhpuh i na malim obrtajima se cuje kao skuter.. i nije me cuo a naravno ni gledao... mada moracu i ja da pocnem da koristim sirenu ali cu naci neku kamionsku i li onu sa broda da probija bubne opne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki mk sivac 23 Napisano Maj 21, 2015 U prolazu, 33 postova Lokacija: sivac Motocikl: yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Bitno da si ti dobro. Motor će se srediti ili promeniti već... Opreza nikad dosta... tacno tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Maj 21, 2015 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan neka si nam ziv i zdrav! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki mk sivac 23 Napisano Maj 21, 2015 U prolazu, 33 postova Lokacija: sivac Motocikl: yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan hvala i vi sa mnom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Maj 21, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan brz oporavak kolega!davno sam pisao da treba oduzimati dozvole u nekoj starosnoj granici... bitno da je on zashtitio svoje lice kad si slikao... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Maj 21, 2015 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek sviraj..kada vidis bilo sta sumnjivo, sviraaaaaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 618 Napisano Maj 21, 2015 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Postoji mnogo raskrsnica na kojima se "podrazumeva" da ako je put širi, ima prednost u odnosu na uži (primer u mom naselju). Međutim, nijedna od tih "malih" ulica nema ni znak stop ni trougao tako da ljudi iz tih ulica komotno mogu da izađu na veću i tu dođe to pičvajza. Na jednoj od takvih raskrsnica je ćale svojevremeno slupao fiću. Tako da sam vremenom razvio refleks da usporavam čim se neko pojavi u ulici sa moje desne strane, iako je možda taj put dve kategorije niži od onog na kome sam ja. Ne pametujem, samo prenosim ono što primećujem u saobraćaju, a nekoga može sačuvati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ssone 75 Napisano Maj 21, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: BGD Dorcol Motocikl: piaggio beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bogu hvala, dobro si prosao! Idemo dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Maj 21, 2015 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Ufff dok ne napravim kontakt ocima bukvalno ne ulazim ni u jednu raskrsnicu bez obzira na prednost ....... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1233 Napisano Maj 21, 2015 BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Au Boki bedak... Po ostecenju na autu vidi se da si isao propisanom brzinom. Nek si ti dobro prosao, bice motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano Maj 21, 2015 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Nek si ti ziv i zdrav,a motor ce se lako popraviti...a sto se tice oduzimanja od neke starosne granice,apsolutno se slazem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Maj 21, 2015 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan ...nisam stigao da se zaustavim iako sam isao normalnom brzinom... Samo da znas da je ovo jako bitno. Mnogi nakon nesrece tvrde da su isli 60km/h...a u stvari je to bilo mnogo vise. Sacuvalo ti je glavu sto si vozio normalno. Srecan ti Rodjendan! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 21, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak ti zelim,nemoj samo da sada razvijes strah od saobracaja,takve stvari se desavaju,hladnokrvnost na prvom mestu i prilagodjena brzina! A motor je od metala kao i auto i svemirski brod,popravice se.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2711 Napisano Maj 21, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Na testu za vid I dozvolu treba uvesti 3D film, pa ko nevidi nema dozvole. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1562 Napisano Maj 21, 2015 Drug član, 1305 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Postoji mnogo raskrsnica na kojima se "podrazumeva" da ako je put širi, ima prednost u odnosu na uži (primer u mom naselju). Međutim, nijedna od tih "malih" ulica nema ni znak stop ni trougao tako da ljudi iz tih ulica komotno mogu da izađu na veću i tu dođe to pičvajza. Na jednoj od takvih raskrsnica je ćale svojevremeno slupao fiću. Tako da sam vremenom razvio refleks da usporavam čim se neko pojavi u ulici sa moje desne strane, iako je možda taj put dve kategorije niži od onog na kome sam ja. Ne pametujem, samo prenosim ono što primećujem u saobraćaju, a nekoga može sačuvati. Nema tu sta da se podrazumeva,ako nema znakova onda vazi pravilo(prednost) desne strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Maj 21, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Postoji mnogo raskrsnica na kojima se "podrazumeva" da ako je put širi, ima prednost u odnosu na uži (primer u mom naselju). Međutim, nijedna od tih "malih" ulica nema ni znak stop ni trougao tako da ljudi iz tih ulica komotno mogu da izađu na veću i tu dođe to pičvajza. Na jednoj od takvih raskrsnica je ćale svojevremeno slupao fiću. Tako da sam vremenom razvio refleks da usporavam čim se neko pojavi u ulici sa moje desne strane, iako je možda taj put dve kategorije niži od onog na kome sam ja. Ne pametujem, samo prenosim ono što primećujem u saobraćaju, a nekoga može sačuvati. Nema tu sta da se podrazumeva,ako nema znakova onda vazi pravilo(prednost) desne strane. postoje kategorije puteva, pravilo desne strane vazi kada su iste kategorije puteva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1562 Napisano Maj 21, 2015 Drug član, 1305 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Postoji mnogo raskrsnica na kojima se "podrazumeva" da ako je put širi, ima prednost u odnosu na uži (primer u mom naselju). Međutim, nijedna od tih "malih" ulica nema ni znak stop ni trougao tako da ljudi iz tih ulica komotno mogu da izađu na veću i tu dođe to pičvajza. Na jednoj od takvih raskrsnica je ćale svojevremeno slupao fiću. Tako da sam vremenom razvio refleks da usporavam čim se neko pojavi u ulici sa moje desne strane, iako je možda taj put dve kategorije niži od onog na kome sam ja. Ne pametujem, samo prenosim ono što primećujem u saobraćaju, a nekoga može sačuvati. Nema tu sta da se podrazumeva,ako nema znakova onda vazi pravilo(prednost) desne strane. postoje kategorije puteva, pravilo desne strane vazi kada su iste kategorije puteva. U pravu si,ali to sto je vozacima ostavljeno da sami odredjuju vaznost puteva vidim kao veliki propust u saobracajnim pravilima u Srbiji.Ali kakva zemlja takav i saobracaj i saobracajna pravila,na zalost.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2711 Napisano Maj 21, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim se:" Da udare znakove ko za divljac "motorist na putu", pa da otvore sezonu lova" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 21, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ubedjen sam da dekica nije namerno preprecio put i izazvao nesrecu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano Maj 21, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak, i da sto pre i lakse sredis masinu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8109 Napisano Maj 21, 2015 Solo Rider, 3140 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan brz oporavak kolega! davno sam pisao da treba oduzimati dozvole u nekoj starosnoj granici... bitno da je on zashtitio svoje lice kad si slikao... Nemoj tako planirao sam da vozim motor do stote Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8109 Napisano Maj 21, 2015 Solo Rider, 3140 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Kolega brz oporavak, šta da ti kažem oprez, sirena,fluo prsluk, reflektujuće trake na točkovima..... jeb.. li ga izgledaćeš kao bilbord ali ako spašava glavu nema veze. Mene neki zovu Tweety kad se užutim bole oči. Ko se opeče na mleko(čitam omasti asfalt) i u sladoled duva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...