Alex-a 0 Napisano Maj 17, 2015 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri .) Planiram kupiti uskoro Kymco quannon 125ccm, ovako stoje stvari Motor je 2007 godište i prešao je 27.000Kako kaže prodavac u odličnom stanju bez ulaganjaVožen samo na daljim relacijama i redovno održavanPromene u odnosu na fabricko stanje:Dodati Xenoni za kratko i dugo svetlo.Zatamnjen vizir.Dodata zastita za auspuh. Vlasnik je 3 godina, cena je 1000eura Skoro da smo se dogovorili sve u vezi kupovine, sa obzirom da sam nov sa motorima od 125ccm vozio sam skuter 2 god... Recite mi vaše mišljenje za ovog Kymca, šta trebam da pazim prilikom kupovine da li je to dobra ponuda i još bolje mišljenje onih koji su ga vozili. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex-a 0 Napisano Maj 18, 2015 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne zna niko nešto da mi kaže o ovom modelu :3 Inače motor ima uljeno hlađenje da li je bolje od vodeno ili ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...