Boris_LION 1404 Napisano Maj 14, 2015 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iskustva sa nošenjem opreme na put avionom ? Treba da idem za Australiju, Imam torbu sa blic glavama i ostalom opremom ... Kako bi to prošlo u avionu i da li bi pronašao živu i zdravu opremu na kraju puta ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Maj 14, 2015 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek nosim u rancu koji je stalno uz mene (kabinski prtljag), ali najvise sto sam nosio je telo i tri objektiva. Nikad nisam imao problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Maj 14, 2015 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Dobro to nema greške, imam Nikon torbu, telo i 3 objektiva uvek idu sa mnom ... Nego sam mislio za torbetinu sa blic glavama, stalcima, kišobranima, kablovima i slično ... Ali sada gledam cene, mislim da ću naručiti iz bratske Kine da stigne tamo nova oprema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Maj 15, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Kupi dobar tvrdi kofer i sve spakuj u prtljag. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Jun 7, 2015 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Blic glave ćeš da nosiš preko pola sveta? Potpuno glupo razmišljanje. Pa doplata za prtljag ima da te košta više nego bilo koji normalan komplet tamo. Još gore je to što se nisi informisao o cjeni iznajmljivanja ozbiljne opreme u gradu u koji ideš. Da idem za Australiju turistički (do 3 mjeseca), i da nemam dogovoreni posao, velika verovatnoća bi bilo da bih poneo aparat i možda dva objektiva. Sve ostalo bi po potrebi rentao.http://www.rentacam.com.au/za 42 eura na dan imaš ovo: The Einstein E640 Flash Unit 1 day: $60, 3 days/weekend: $90, weekly: $150 Sigurno kući nemaš neki mnogo bolji komplet od ovog Elinchroma:http://www.georges.com.au/index.php/accessories/studio-lighting/shop-by-brand/elinchrom/studio-lighting-kits/elinchrom-d-lite-rx-one-set-to-go-umbrella-with-stands.html 420 € ... džabe ..gde ja živim ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...