Mikka 431 Napisano Mart 4, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ajd brzo ! utisci, iskustva ...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 4, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sto da neces da kupis? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 4, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Sto da neces da kupis? ;D ;D ;D pa malo da vratim beemeera ! samo japanci ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Mart 5, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ovde piše da ribama odeća sama spada kad vide taj motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 5, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bike za cice ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Mart 5, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Boga mi,izgleda siledzijski ...opako ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Mart 5, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ako izuzmemo par modela Ducatija, meni je k1200r najlepsi serijski motor koji sam do sada video. Ima ih zacudjujuce mnogo po A, D, CH i to ih koriste kao touring motore. Vidjao sam ljude sa tablicama gradova koji su udaljeni po 1000 i vise km. Ocigledno je i dosta udoban. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Mart 5, 2008 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan malo štuca između 3. i 4. na oko 7.300 o/min, za..no kad si u preticanju. u krivini solidno, mada hoće prednji kraj malo da pobegne zbog raspodele mase 47.3:52.7 pa moraš malo power slide ;D o potrošnji nisam vodio računa.. već posle 300 km hoće malo d..e da utrne, nije baš zgodan za duge ture.. ma koga bre ti milovane zaj..vaš, u srbiji ima oko 2 kom ovog bemveja, ko da ti prenese utiske ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 5, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Jeli Milovane, jel uz ovo dobijaš i original BMW aktivni veš ili ćeš morati da voziš u starom "no name" aktivnom rublju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Mart 5, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Mene je jedan pretekao na Meterezima (put CT - PG) tablice Njemacke i imao je neke cudne bocne kofere... To bi bilo moje iskustvo sa doticnim, valjda je pomoglo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Mart 5, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Nemam nikakva iskustva sa ovim motorom ali mislim da je estetski jedan od najlepsih ako ne i najlepsi motor ikad napravljen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Mart 5, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan iskustva imam nula a estetski [Mikko to valjda moze pod utiske ]....telo motora odlicno izgleda, a njuska... jedna od najruznijih ikada, od aktuelnih modela samo Versys ima ruzniji nos video sam ga uzivo jednom i potvrdio utisak sa fotki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Mart 5, 2008 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Po mom misljenju - motor je cista ekskluziva.O ukusima ne treba raspravljati,meni licno je prelep,jedan od najlepsih motora ikada...a ovaj motor ima clan ovog foruma,cini mi se da mu je nick bas BMWK1200R,ili samo K1200R,nisam siguran,pa mu posalji PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 5, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ako nista, ide ti uz tu kacigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Mart 5, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Mikko, Veći Crnogorac ima K1200S. Taj model ima isti agregat kao i K1200R, naveća razlika je u oklopu (koji R nema) i drugačijem položaju sedenja. Pa iskustva koja Veći može da prenese za svoj S važiće i za R. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Mart 5, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam neki ljubitelj bmw-a, ali danas kod mene u NS vidim ovaj prizor pa se setih ove teme. Slikao sam iz kola mobilnim. Cestitke buducem vlasniku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 5, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam neki ljubitelj bmw-a, ali danas kod mene u NS vidim ovaj prizor pa se setih ove teme. Slikao sam iz kola mobilnim. Cestitke buducem vlasniku. Mikko ??? ??? ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Mart 5, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan KAWA, da nije taj sto si ti slikao narucio Mikka pa nas samo pita za misljenje dok ne stigne kod njega, nesto mi tu cudno... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Mart 5, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan KAWA, da nije taj sto si ti slikao narucio Mikka pa nas samo pita za misljenje dok ne stigne kod njega, nesto mi tu cudno... ;D ;D ;D ;D Pa da, to se i ja pitam, pa reko da proverim. Mikko? Jel castis ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bender 75 3 Napisano Mart 5, 2008 Svrati ponekad, 117 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam negde pisao o ovom motoru, i da u prirodi izgleda PREMOCNO! Mozda na slikama i ne toliko, ali p.r.e.m.o.c.a.n u prirodi. Sa tim prednjim svetlima, viljushkom, gumama, monobacac auspuhom, seigh hail germanofilskim designom smrti, bilo koji japanac - svemirac - naspram njega izgleda ko da je na baterije. Bukvalno... Brutalan motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 5, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan ma dal' ste ludi !!! ko' ce da vozi toliko ruzan bajk ! jedino sto je zavodljivo kod njega je 163HP ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 5, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nisam neki ljubitelj bmw-a, ali danas kod mene u NS vidim ovaj prizor pa se setih ove teme. Slikao sam iz kola mobilnim. Cestitke buducem vlasniku. he he ! u kom je pravcu isao ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Mart 5, 2008 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan promuvaj malo po pretrzi..imamo clana bas sa nickom naziva ovog lepotana...covek je iz nemacke...i vozi doticnu masinu...pa se lepo konkretnije raspitaj..kad si vec zapeo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Mart 5, 2008 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Bio mi je najmocniji naked ... a onda sam video B king-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Mart 6, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan he he ! u kom je pravcu isao ? Ja sam ga slikao na izlasku iz NS, neznam gde je zavrsio. Ali je to bio Radulovicev kombi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...