Djaps27 20 Napisano Maj 9, 2015 U prolazu, 96 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Yamaha FZ6N S2 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle ako neko ima skuter tipa Peda Timax, Yamasaki RS50, Yamasaki King, Peda H7, Motomania 37B ili bilo sta tog tipa do 50ccm i da ga ceni do oko 400E neka mi se javi SMS-om na 0644040004 ili ovde na forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djaps27 20 Napisano Maj 13, 2015 U prolazu, 96 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Yamaha FZ6N S2 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar bas niko nema ove modele? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 13, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Paaaa, mislim da ne postoji ni jedan MAXI skuter od 50 ccm. Maxi skuteri su od 250 ccm pa na više ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djaps27 20 Napisano Maj 13, 2015 U prolazu, 96 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Yamaha FZ6N S2 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim samo po izgledu da lici na MAXI skuter - kao gore pomenuti modeli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Maj 14, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Da neki lici na Maxi od 50cc, tesko da ces naci po izgledu, moj ti je predlog da gledas neku Vespicu, nije Maxi ali je atraktivna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djaps27 20 Napisano Maj 14, 2015 U prolazu, 96 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Yamaha FZ6N S2 Prijavi odgovor kao problematičan Vespa nazalost ne dolazi u obzir.Mozda se zaista nisam dobro izrazio,ali uglavnom meni treba sto VECI skuter od 50cc.Sa sto vecim sedistem,i sto vecim prostorom za noge,sto vozaca sto suvozaca. Dakle,neki od gore pomenutih modela,ako neko ima,neka baci pogled molim sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Maj 14, 2015 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ovo po gabaritima ubedljivo najveći skuter od 50ccm - Kymco Grand Dink. Ima ga u oglasima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djaps27 20 Napisano Maj 14, 2015 U prolazu, 96 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Yamaha FZ6N S2 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste,ali je dosta skup,premasuje moj budzet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 15, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan E trt Milojka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Maj 15, 2015 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan E trt Milojka... E.Ako si mu reko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1724 Napisano Maj 16, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ispod 650 teško da ćeš naći nešto da valja...Ima u komšiluku jedan,pitaću bi li ga prodao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...