IXIXIX 3 Napisano Maj 6, 2015 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, nadam se, budućim kolegama! Zovem se Đorđe, iz Novog Sada sam. Po zanimanju sam informatičar. Trenutno želim da kupim prvi motor, ali o tome u posebnoj temi i problemima koje imam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 7, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Maj 7, 2015 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, komsija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARS3N1C_88 14 Napisano Maj 7, 2015 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8011 Napisano Maj 7, 2015 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 7, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav djole, javi ako mozemo kako pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 529 Napisano Maj 7, 2015 Pažljivo prati, 617 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Đole samo nek si ti odlučio lako će mo mi za probleme. Javio si se na pravo mesto i svi problemi mogu da se ovde reše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2710 Napisano Maj 7, 2015 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan tu smo da pomognemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Maj 7, 2015 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 890 Napisano Maj 7, 2015 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega (i po struci) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lipfi 8 Napisano Maj 13, 2015 U prolazu, 53 postova Motocikl: Yamaha Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Djordje dobro dosao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...