theBeast 196 Napisano Maj 6, 2015 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: BGD Vidikovac Motocikl: Yamaha Tracer MT09 '18 Prijavi odgovor kao problematičan Cao narode, treba da uzmem neku jaknu za maxi skuter, gradsku voznju, aj da kazem budzet oko 200e...pa naleteh na ovakvu jednu: http://www.revzilla.com/motorcycle/dainese-laguna-seca-textile-jacket Ima protektore na laktovima i ramenima, dodatno se kupuje na ledjima jedan, luftove, ulozak koji se skida leti, steze se oko pojasa... Jel ima neko iskustva sa ovom jaknom? Ili moze i preporuka za te pare. Ne bih bas da crknem od vrucine letos, a neverujem da cu voziti zimus na 0 stepeni C. Hvala Dejan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Maj 6, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan bolje prvo uzmi neku mash... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1953 Napisano Maj 6, 2015 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Budi samo svestan toga da je meš jakna samo za temperature od 25 stepeni pa na više. Doduše, zavisi i da li možda imaš povišen vizir ili ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theBeast 196 Napisano Maj 7, 2015 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: BGD Vidikovac Motocikl: Yamaha Tracer MT09 '18 Prijavi odgovor kao problematičan Da, to sam i ja pricao sa nekim ljudima da mash jakna je totalno neupotrebljiva pri i malo nizim temperaturama. Bilo bi cool da imam jednu i drugu al "I need dolar, dolar, dolar is what I need" mozda sledece leto uzmem mash, al da uzmem sad, pa na jesen jos jednu topliju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1953 Napisano Maj 8, 2015 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda da pokusas da nadjes meš, sa kišnom postavom. Mislim da bi ti to završilo posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theBeast 196 Napisano Maj 11, 2015 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: BGD Vidikovac Motocikl: Yamaha Tracer MT09 '18 Prijavi odgovor kao problematičan OK, hvala...pogledacu Ako imas neki predlog bio bi zahvalan...mada mi negine da idem od radnje do radnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...